0
Αγορές

Εκδρομή στο Ναύπλιο & επίσκεψη στον Άγιο Σπυρίδωνα!

16€ για εκδρομή το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο όμορφο Ναύπλιο που εξακολουθεί να κοσμείται με όλα τα παραδοσιακά του στοιχεία ανέγγιχτα από το χρόνο, επίσκεψη στον Άγιο Σπυρίδωνα, το Παλαμήδι και το Λουτράκι από το "Another Tour"!
Τι αγοράζετε:
 • Πρόγραμμα Εκδρομής:
  - Αναχώρηση στις 8:00 από το Μαρούσι για Ισθμό και στάση στα Ίσθμια για τον πρωινό μας καφέ.
  - Συνεχίζουμε για το όμορφο Ναύπλιο που εξακολουθεί να κοσμείται με όλα τα παραδοσιακά του στοιχεία ανέγγιχτα από το χρόνο. Ένας τόπος ξεχωριστός, ευλογημένος γεμάτος φυσικές ομορφιές και πολιτισμό, που αιώνες τώρα συνεχίζει να ανθίζει και να γοητεύει κάθε επισκέπτη.
  - Θα επισκεφτούμε τον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα που εορτάζει σήμερα για προσκύνημα. Κατόπιν κατευθυνόμαστε στο Παλαμήδι, το φημισμένο κάστρο που στεφανώνει την πόλη του Ναυπλίου χτισμένο σε υψόμετρο 216μ. με θέα την Αργολική πεδιάδα και τον Αργολικό κόλπο.
  - Ενδιαφέρον παρουσιάζουν εδώ η εκκλησία του Αγίου Ανδρέα και η φυλακή του Θ. Κολοκοτρώνη. Επιστρέφουμε στο Ναύπλιο, όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση στα σοκάκια της παλιάς πόλης και γεύμα.
  - Τον απογευματινό καφέ μας θα τον απολαύσουμε στο διάσημο Λουτράκι στους καταρράκτες και θα πάρουμε την τελική ευθεία για την επιστροφή μας στο Μαρούσι, γοητευμένοι από τις πολλές εικόνες της όμορφης εκδρομής.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει αποκλειστικά για αναχώρηση στις 12 Δεκεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και αφορά μία ημερίσια εκδρομή στο Ναύπλιο (με αναχώρηση από Αθήνα) και περιλαμβάνει την μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν και παρουσία αρχηγού - συνοδού.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το Another Tour στο τηλέφωνο που υπάρχει στο κουπόνι σας και: Παρέχετε τα στοιχεία του κουπονιού σας
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για αλλαγή κράτησης τουλάχιστον 5 μέρες πριν την ημερομηνία που έχετε κρατήσει.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Another Tour

Διονύσου 15
Μαρούσι - Αττική
2108020081


Ιστοσελίδα


Another Tour
To 2000 ξεκινήσαμε την πορεία μας στον Τουρισμό ανοίγοντας το Γραφείο μας και προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης.
 
Η αγάπη και η προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια μας έδωσαν την δύναμη να συνεχίσουμε κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στην Αθήνα.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας πάντα πρόθυμο και χαμογελαστό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει για ένα ταξίδι, μια μετακίνηση ή ένα πακέτο διακοπών, ένα επαγγελματικό ταξίδι προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, γιατί η λεπτομέρεια κάνει ... την διαφορά.
 
Γνώμονας για όλους εμάς είναι πάντα ο άνθρωπος, οι ανάγκες του, η άριστη και η άμεση εξυπηρέτηση.
 
Συνοδοιπόροι μας όλα αυτά τα χρόνια είσαστε εσείς που μας ακολουθείτε πιστά στις μακρινές και κοντινές αποδράσεις γνωστές και άγνωστες για εσάς.
Πρωταρχικό ρόλο για όλους εμάς στο Another Tourείναι πάντα ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.
 
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις καταβάλουν όλους μας αλλά και μας δίνουν το ερέθισμα σαν επαγγελματίες του χώρου να προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο που δίνει αξία στην ανθρώπινη υπόσταση. Έτσι με μεράκι & αγάπη για την δουλειά μας σας προσφέρουμε νότες ξεκούρασης, χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με αποδράσεις μικρές και μεγάλες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.