0
Αγορές

Χειμερινή εκδρομή: Γύρος Τριχωνίδας, Μεσολόγγι και Αιτωλικό!

63€ για χειμερινή εκδρομή σε Γύρο Τριχωνίδας, Μεσολόγγι και Αιτωλικό το 2ήμερο 23-24 Ιανουαρίου σε πακέτο που περιλαμβάνει εκδρομή και περιήγηση με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, διαμονή (1 διανυκτέρευση) στο ξενοδοχείο Θέρμιος Απόλλων 3* με πρωινό σε μπουφέ και συνοδεία αρχηγού - συνοδού καθ'όλη τη διάρκεια της εκδρομής!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει αποκλειστικά για αναχώρηση στις 23 και 24 Ιανουαρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και αφορά εκδρομή σε Γύρο Τριχωνίδας, Μεσολόγγι και Αιτωλικό το 2ήμερο 23-24/1/2016 σε πακέτο που περιλαμβάνει εκδρομή και περιήγηση με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, διαμονή (1 διανυκτέρευση) στο ξενοδοχείο Θέρμιος Απόλλων*** με πρωινό σε μπουφέ και συνοδεία αρχηγού - συνοδού καθ'όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το Another Tour στο τηλέφωνο που υπάρχει στο κουπόνι σας και: Παρέχετε τα στοιχεία του κουπονιού σας
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για αλλαγή κράτησης τουλάχιστον 5 μέρες πριν την ημερομηνία που έχετε κρατήσει.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Αξίζει να δείτε:
 • Πρόγραμμα Εκδρομής:
  - 1η ημέρα: Αναχώρηση 8:00 το πρωί από το προκαθορισμένο σημείο με προορισμό τον Ισθμό όπου θα περάσουμε την γέφυρα Ρίου – Αντιρίου και συνεχίζουμε για τον γύρο της Λίμνης Τριχωνίδας περνώντας από τα χωριά Ματαράγκα και Μακρυνού, για να καταλήξουμε στο πανοραμικό χωριό Πετροχώρι, χτισμένο στα Ανατολικά της Λίμνης. Παραμονή για γεύμα. Συνεχίζουμε για Θερμό και για το χωριό Μεγάλο Δένδρο και επίσκεψη στη Μονή Αγ.Κοσμά Αιτωλού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
  - 2η ημέρα: Μετά το πρωινό ακολουθεί το Παναιτώλιο και το Μεσολόγγι. Επίσκεψη στο Μουσείο του Μεσολογγίου και στον κήπο των Ηρώων και κατόπιν στο γραφικό Αιτωλικό. Γεύμα στην Τουρλίδα. Το απόγευμα επιστροφή στο Μαρούσι με ενδιάμεση στάση.
Another Tour

Διονύσου 15
Μαρούσι - Αττική
2108020081


Ιστοσελίδα


Another Tour
To 2000 ξεκινήσαμε την πορεία μας στον Τουρισμό ανοίγοντας το Γραφείο μας και προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης.
 
Η αγάπη και η προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια μας έδωσαν την δύναμη να συνεχίσουμε κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στην Αθήνα.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας πάντα πρόθυμο και χαμογελαστό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει για ένα ταξίδι, μια μετακίνηση ή ένα πακέτο διακοπών, ένα επαγγελματικό ταξίδι προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, γιατί η λεπτομέρεια κάνει ... την διαφορά.
 
Γνώμονας για όλους εμάς είναι πάντα ο άνθρωπος, οι ανάγκες του, η άριστη και η άμεση εξυπηρέτηση.
 
Συνοδοιπόροι μας όλα αυτά τα χρόνια είσαστε εσείς που μας ακολουθείτε πιστά στις μακρινές και κοντινές αποδράσεις γνωστές και άγνωστες για εσάς.
Πρωταρχικό ρόλο για όλους εμάς στο Another Tourείναι πάντα ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.
 
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις καταβάλουν όλους μας αλλά και μας δίνουν το ερέθισμα σαν επαγγελματίες του χώρου να προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο που δίνει αξία στην ανθρώπινη υπόσταση. Έτσι με μεράκι & αγάπη για την δουλειά μας σας προσφέρουμε νότες ξεκούρασης, χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με αποδράσεις μικρές και μεγάλες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.