0
Αγορές

Μονοήμερη εκδρομή στο Πατρινό Καρναβάλι την Κυριακή 13 Μαρτίου!

18€ για μονοήμερη εκδρομή στο Πατρινό Καρναβάλι την Κυριακή 13 Μαρτίου με ξεφάντωμα και παρακολούθηση των εορταστικών εκδηλώσεων του φημισμένου καρναβαλιού της Πάτρας, με τους φαντασμαγορικούς καρνάβαλους και το πλήθος μασκαράδων, από το "Another Tour"!
Τι αγοράζετε:
  • Zήστε από κοντά το ξέφρενο Πατρινό Καρναβάλι!
  • Πρόγραμμα εκδρομής: Αναχώρηση το πρωί στις 08:00 από το προκαθορισμένο σημείο και με μία ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην όμορφη Πάτρα. Ελεύθερος χρόνος στην Πάτρα. Ξεφάντωμα και παρακολούθηση των εορταστικών εκδηλώσεων του φημισμένου καρναβαλιού της Πάτρας, με τους φαντασμαγορικούς καρνάβαλους και το πλήθος μασκαράδων. Επιστροφή στο Μαρούσι με μία ενδιάμεση στάση!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • To Deal ισχύει αποκλειστικά για αναχώρηση στις 13 Mαρτίου 2016.
  • Η επιχείρηση προσφέρει την τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
  • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και αφορά μία μονοήμερη εκδρομή στο Πατρινό Καρναβάλι την Κυριακή 13 Μαρτίου με ξεφάντωμα και παρακολούθηση των εορταστικών εκδηλώσεων του φημισμένου καρναβαλιού της Πάτρας, με τους φαντασμαγορικούς καρνάβαλους και το πλήθος μασκαράδων.
  • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το Another Tour στο τηλέφωνο που υπάρχει στο κουπόνι σας και: Παρέχετε τα στοιχεία του κουπονιού σας
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για αλλαγή κράτησης τουλάχιστον 5 μέρες πριν την ημερομηνία που έχετε κρατήσει.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Another Tour

Διονύσου 15
Μαρούσι - Αττική
2108020081


Ιστοσελίδα


Another Tour
To 2000 ξεκινήσαμε την πορεία μας στον Τουρισμό ανοίγοντας το Γραφείο μας και προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης.
 
Η αγάπη και η προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια μας έδωσαν την δύναμη να συνεχίσουμε κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στην Αθήνα.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας πάντα πρόθυμο και χαμογελαστό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει για ένα ταξίδι, μια μετακίνηση ή ένα πακέτο διακοπών, ένα επαγγελματικό ταξίδι προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, γιατί η λεπτομέρεια κάνει ... την διαφορά.
 
Γνώμονας για όλους εμάς είναι πάντα ο άνθρωπος, οι ανάγκες του, η άριστη και η άμεση εξυπηρέτηση.
 
Συνοδοιπόροι μας όλα αυτά τα χρόνια είσαστε εσείς που μας ακολουθείτε πιστά στις μακρινές και κοντινές αποδράσεις γνωστές και άγνωστες για εσάς.
Πρωταρχικό ρόλο για όλους εμάς στο Another Tourείναι πάντα ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.
 
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις καταβάλουν όλους μας αλλά και μας δίνουν το ερέθισμα σαν επαγγελματίες του χώρου να προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο που δίνει αξία στην ανθρώπινη υπόσταση. Έτσι με μεράκι & αγάπη για την δουλειά μας σας προσφέρουμε νότες ξεκούρασης, χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με αποδράσεις μικρές και μεγάλες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.