Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 435€
από
έκπτωση
κέρδος

660€
34%
225€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Διακοπές στις Elegance Luxury Suites στη Ζάκυνθο για Ιούλιο & Αύγουστο

Διακοπές πολυτέλειας και πολλών αστέρων στις Elegance Suites Πολυτελείας, στο Τραγάκι Ζακύνθου - έκπτωση έως 35%!!
- 435€ ανα άτομο για 3 διανυκτερεύσεις σε Deluxe Suite Partial & Side Sea view για την περίοδο 16 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου, από 660€
- 633€ ανα άτομο για 3 διανυκτερεύσεις σε Elegance Suite Panoramic sea view για την περίοδο 16 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου, από 975€
- 877€ ανα άτομο για 3 διανυκτερεύσεις σε Presidential Panoramic Sea view για την περίοδο 16 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου, από 1350€
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 16 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου 2016.
 • To Deal περιλαμβάνει επιλογή από:
  - με το κουπόνι των 435€ ανα άτομο για 3 διανυκτερεύσεις σε Deluxe Suite Partial & Side Sea view 
  - με το κουπόνι των 633€ ανα άτομο για 3 διανυκτερεύσεις σε Elegance Suite Panoramic sea view
  - με το κουπόνι των 877€ ανα άτομο για 3 διανυκτερεύσεις σε Presidential Panoramic Sea view 
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει: Welcome Drink and Sweets, καλάθι με φρέσκα φρούτα την ημέρα της άφιξης, δωρεάν Wi-Fi Internet, Ξαπλώστρες και ομπρέλες δίπλα στην πισίνα, Πολυτελή προϊόντα μπάνιου, Μπουρνούζι & Παντόφλες, Υπηρεσία καμαριέρας δύο φορές την ημέρα
 • Διανυκτέρευση ενός παιδιού έως 12 ετών δωρεάν. 
 • Τα κουπόνια χρησιμοποιούνται και αθροιστικά.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού/ών σας επικοινωνείτε για επιβεβαίωση της κράτησης σας ενημερώνοντας με τον 1ο κωδικό του κουπονιού σας.
Αξίζει να δείτε:
 • Το συγκρότημα Elegance Luxury Suites είναι το μέρος όπου το στυλ, η πολυτέλεια και η τελειότητα συναντούν έναν κόσμο ομορφιάς και παράδοσης. Αντιπροσωπεύει μια νέα αντίληψη με 22 πολυτελείς σουίτες που διαθέτουν μοναδική προσωπικότητα και συνδυάζουν οικεία και ζεστή εξυπηρέτηση με την αυθεντικότητα!
 • Οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί για όλους εκείνους που είναι σε θέση να εκτιμήσουν τη μοναδική αίσθηση της άνεσης, της ποιότητας του χώρου και την ηρεμία!
 • Το χωριό Τραγάκι είναι μια από τις πιο όμορφες περιοχές του νησιού της Ζακύνθου, με πληθώρα από ελαιώνες να καλύπτουν μεγάλα τμήματά του!
 • Προσφέρει πανοραμική θέα του νησιού και της θάλασσας του Ιονίου καθώς και ήρεμο περιβάλλον. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού, κοντά στο ζωντανό τουριστικό θέρετρο του Τσιλιβί και μόνο 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου, την πρωτεύουσα του νησιού.  
 • Μερικές από τις παραλίες που θα συναντήσετε σε κοντινή απόσταση είναι η Μπούκα και ο Γάιδαρος, ήσυχες, αμμώδεις, με κρυστάλινα γαλάζια νερά όπου μπορείτε να χορτάσετε τον ζεστό Ελληνικό ήλιο και να αφήσετε τον ήχο των κυμάτων να σας παρασύρει!
Elegance Luxury Executive Suites

Τραγάκι
Ζάκυνθος - Επτάνησα
2695061144


Ιστοσελίδα


Elegance Luxury Executive Suites
Το συγκρότημα Elegance Luxury Suites είναι το μέρος όπου το στυλ, η πολυτέλεια και η τελειότητα συναντούν έναν κόσμο ομορφιάς και παράδοσης. Αντιπροσωπεύει μια νέα αντίληψη με 22 πολυτελείς σουίτες που διαθέτουν μοναδική προσωπικότητα και συνδυάζουν οικεία και ζεστή εξυπηρέτηση με την αυθεντικότητα. Οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί για όλους εκείνους που είναι σε θέση να εκτιμήσουν τη μοναδική αίσθηση της άνεσης, της ποιότητας του χώρου και την ηρεμία.