0
Αγορές

3ήμερη Χριστουγεννιάτικη οδική εκδρομή στην Αστερούπολη Ιωαννίνων!

135€ το άτομο για μία 3ήμερη Χριστουγεννιάτικη οδική εκδρομή στην Αστερούπολη Ιωαννίνων, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Ελλάδα, με μεταφορές & εκδρομές σε μουσείο Βρέλλη, Μέτσοβο, Μετέωρα & Πρέβεζα, 2 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, πλούσιο εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική, ημιδιατροφή, πρωινό & ασφάλεια αστικής ευθύνης, από το Megia Travel!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει από 24 έως 26 Δεκεμβρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Μεταφορές - εκδρομές του προγράμματος με υπερυψωμένο  πούλμαν σε άριστη κατάσταση.    
  - 2 Διανυκτερεύσεις στο Margarona Royal Hotel 4 αστέρων 
  - Πλούσιο εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική
  - Ημιδιατροφή
  - Πρωινό
  - Φ.Π.Α - Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  - Σύνοδος - Αρχηγός του γραφείου.
 • Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο 2103822469.
 • Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση ή αλλαγή κράτησης τουλάχιστον 6 μέρες πριν την άφιξη (μετά την κράτηση δεν επιτρέπονται ακυρώσεις). Το ταξιδιωτικό γραφείο Megia Travel θα εξαργυρώσει το κουπόνι σας και θα σας στείλει το voucher με το οποίο θα πάτε στο ξενοδοχείο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή την ημέρα της άφιξης σας στο Ξενοδοχείο.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 5 ημέρες πριν.
Αξίζει να δείτε:
 • Αναλυτικά το πρόγραμμα:
  - 24 Δεκεμβρίου:
  Αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας και μέσω της εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στην περιοχή του Ρίου, διασχίζουμε με ferry boat το κανάλι και μέσω της Ιόνιας Οδού άφιξη στην περιοχή της Αμφιλοχίας. Στάση για μεσημεριανό  φαγητό. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην Πρέβεζα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Εορταστικό δείπνο με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Διανυκτέρευση.
 • - Αστερούπολη 25 Δεκεμβρίου
  Πρωινό & θα αναχωρήσουμε για επίσκεψη στο μοναστήρι του προφήτη Ηλία 15χλμ βόρεια της Πρέβεζας στην περιοχή Φλάμπουρα. Η ιστορία του μοναστηρίου ξεκινάει από την περιοδο της  τουρκοκρατίας. Έχει καταστραφεί 2 φορές και σήμερα το νέο μοναστήρι είναι επανδρωμένο με 25 μονάχους. Αναχώρηση για το μουσειο Βρέλλη. Επίσκεψη & περιήγηση στο μουσείο. Αναχώρηση για την πόλη των  Ιωαννίνων και  επίσκεψη στην μαγευτική  Αστερούπολη.
  Το «Μανιταρένιο εργαστήρι του Άη Βασίλη», το «Νεραϊδόσπιτο της Αστερούλας», το μεγάλο Λούνα πάρκ και το παγοδρόμιο, το τεράστιο «Καράβι των Πειρατών της Λίμνης» καθώς και πλήθος θεαμάτων με πολλές εκπλήξεις και δωρεάν δράσεις παράλληλα με τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά είναι μια γεύση από τι θα περιλαμβάνει η φετινή Αστερούπολη.
  Όσοι θέλουν να εξερευνήσουν με έναν ξεχωριστό τρόπο την πόλη των Ιωαννίνων μπορούν να επιβιβαστούν και στο "Τουριστικό Τρενάκι" της Αστερούπολης. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για  το ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
 • - 26 Δεκεμβρίου:
  Πρωινό και αναχώρηση μέσω της  Εγναντίας οδού για την πόλη του Μετσόβου. Ελεύθερος χρόνος για καφέ & ψώνια και αναχώρηση μέσω Γρεβενών για την πόλη της Καλαμπάκας. Στάση για μεσημεριανό φαγητό με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Αθήνα. Τέλος Εκδρομής.
Megia Travel

Ακαδημίας 95
Αθήνα - Αττική
2103822469


Ιστοσελίδα


Megia Travel
Ταξιδέψτε στους πιο ονειρεμένους προορισμούς με αφετηρία ένα ταξιδιωτικό γραφείο που από το 2008 προσφέρει πρότυπες υπηρεσίες για την οργάνωση των διακοπών σας. Ο ιδρυτης του Megia Travel Νεκτάριος Αναστασίου με πολυετή εμπειρία στα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία και με βαθιά γνώση των τουριστικών επιχειρήσεων οργάνωσε μία σύγχρονη εταιρία με βασική φιλοσοφία τις προσωπικές επιθυμίες των ταξιδιωτών.
 
Το Megia Travel από την πρώτη στιγμή απολαμβάνει την ικανοποίηση των ανθρώπων και των εταιριών που του εμπιστεύτηκαν τις μετακινήσεις και τις διακοπές τους καθώς η σωστή εξυπηρέτηση, η πολυετής γνώση, οι άρτιες και προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες του γραφείου εγγυώνται πάντα για τις άνετες αποδράσεις και τη σωστή φιλοξενία σε κάθε σημείο του ορίζοντα!