2
Αγορές

Eκδρομή στο Καρναβάλι της Βενετίας σε αποκλειστική προσφορά!

Βest Price! Ζήστε από κοντά την ομορφιά και την ιδιαιτερότητα του σπουδαιότερου καρναβαλιού της Ευρώπης, σε ένα 4ήμερο πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με Alitalia και φόρους αεροδρομίων, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* ή 4* (προάστια Βενετίας) με πρωινό, από το "Aerotickets.gr"!
- 349€ το άτομο για 6 - 9 Φεβρουαρίου 2015
- 399€ το άτομο για 13 - 16 Φεβρουαρίου 2015
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Ισχύει έως:
  - για το κουπόνι των 349€: 6 - 9 Φεβρουαρίου 2015
  - για το κουπόνι των 399€: 13 - 16 Φεβρουαρίου 2015
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Aerotickets στο 2109029358.
 • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει:
  Αεροπορικό εισιτήριο, οικονομική θέση, Αθήνα – Ρώμη - Βενετία μετ' επιστροφής με την Alitalia (απ' ευθείας πτήσεις) συμπεριλαμβανόμενων των φορών αεροδρομίου και επίναυλου καυσίμων.
  *για αναχώρηση από τα υπόλοιπα Ελληνικά αεροδρόμια υπάρχει  κάποια επιβάρυνση
  - Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε 3* ή 4* ξενοδοχείο στα προάστια της Βενετίας
  Καθημερινό πρωινό 
 • Προαιρετικές μεταφορές σε αεροδρόμιο - ξενοδοχείο - αεροδρόμιο και μεταφορές ξενοδοχείο - Βενετία - ξενοδοχείο.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστου αριθμού κουπονιών.
 • Προσοχή: Οι κρατήσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τις 31/10/14 και τουλάχιστον 15 μέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης
 • Μετά την κράτησή σας δεν επιτρέπονται αλλαγές - ακυρώσεις.
 • Για την πραγματοποίηση του ταξιδιού απαιτείται διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες.
Αξίζει να δείτε:
 • Η Βενετία παραμένει μαγευτική καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και θα σας εντυπωσιάσει οποιαδήποτε στιγμή κι αν την επισκεφτείτε!
 • Όμως το Καρναβάλι της πόλης, ένα από τα καλύτερα του κόσμου, επαναφέρει τη χαμένη, κοσμοπολίτικη αίγλη του παρελθόντος, προσδίδοντας μία παραμυθένια γοητεία στην ατμόσφαιρα!
 • Το 2015 θα λάβει χώρα από τις 31 Iανουαρίου - 17 Φεβρουαρίουμε πλήθος εκδηλώσεων που θα διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και μπορείτε να τις δείτε εδώ
 • Ζήστε την μεγαλύτερη γιορτή του καρναβαλιού, τη μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών αλλά και το Grande finale, κατά τι οποίο καίγεται ο καρνάβαλος και επαναλαμβάνεται το έθιμο του Πετάγματος του Αγγέλου από το καμπαναριό του Αγίου Μάρκου!
Aerotickets.gr

Λεωφόρος Ηλιουπόλεως 6
Αθήνα - Αττική
2109029358


Ιστοσελίδα


Aerotickets.gr
H aerotickets.gr προσφέρει airtickets, AirTravel, cheaptickets, Flight, hotelreservations, onlinetickets, αεροπορικά εισιτήρια, αναζήτηση κράτηση αγορά εισιτηρίων, διακοπές, ενοικίαση αυτοκινήτων, ξενοδοχεία, πτήσεις, ταξίδια online,φθηνά εισιτήρια.

Στόχος της aerotickets.gr είναι να προσφέρει στους Έλληνες και ξένους χρήστες εύκολη, γρήγορη, ασφαλή και οικονομική πρόσβαση για κρατήσεις εισιτηρίων στις αεροπορικές εταιρείες για όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Σε πραγματικό χρόνο (OnLine) η απεικόνιση της διαθεσιμότητας των πτήσεων και των σχετικών τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων κάνουν την όποια κράτηση αεροπορικής μεταφοράς εφικτή χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.