Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
79%
55€

Η προσφορά έληξε
283
Αγορές

15€ για μυοχαλαρωτικό και θεραπευτικό μασάζ, με αιθέρια έλαια, σε όλο το σώμα σας, διάρκειας 50 λεπτών

15€ για την απόλυτη απόλαυση ενός άκρως επαγγελματικού μυοχαλαρωτικού και θεραπευτικού μασάζ με αιθέρια έλαια σε όλο το σώμα σας, διάρκειας 50 λεπτών, από τα έμπειρα χέρια ειδικών στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον του "Galatsi Physio Center", στο κέντρο ακριβώς του Γαλατσίου, αρχικής αξίας 70€.
Έκπτωση 79%!
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού του κέντρου (GPC) και να απολαύσετε μασάζ που θα σας χαλαρώσει και θα αποβάλει το άγχος της καθημερινότητας!
 • Ταυτόχρονα, το μυοχαλαρωτικό μασάζ μπορεί να είναι και θεραπευτικό, εφόσον το χρειάζεστε σε κάποιο σημείο του σώματος σας!
 • Αφήστε το σώμα σας να χαλαρώσει και να «ταξιδέψει» με την βοήθεια και επιρροή αιθέριων ελαίων!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει καθημερινά (7 ημέρες την εβδομάδα) από 20 Απριλίου 2011 μέχρι 31 Ιουλίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal δεν ισχύει για τις ημερομηνίες 14-17 Ιουλίου 2011.
 • Το Deal δεν ανταλλάσσεται ούτε συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορά του Galatsi Physio Center.
 • Το Deal περιλαμβάνει ένα (1) μυοχαλαρωτικό και (εφόσον το επιθυμείτε) θεραπευτικό μασάζ με αιθέρια έλαια, σε όλο το σώμα, συνολικής διάρκειας 50 λεπτών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει ως δώρο σε φίλους ή συγγενείς (μέχρι 6 στον καθένα).
 • Ειδικά για τους κατόχους του Deal ισχύει 50% έκπτωση για μια κλινική αξιολόγηση σπονδυλικής στήλης (πραγματοποιείται μέσω ειδικού ασκησιολογίου).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 2102135682 ή 6974454036.
Galatsi Physio Center

Αγίας Γλυκερίας 7
Γαλάτσι - Αττική
2102135682


Galatsi Physio Center
Το Galatsi Physio Center (GPC) λειτουργεί από το 2005 σε έναν πλήρως εξοπλισμένο και καλαίσθητο χώρο στην καρδιά του Γαλατσίου. Διαθέτει μεγάλο αριθμό μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για την αντιμετώπιση όλων των μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Galatsi Physio Center (GPC) εκτός της κλασσικής φυσικοθεραπείας είναι οι ειδικές τεχνικές αποκατάστασης των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης με βέβαια και άμεσα αποτελέσματα, η ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος με όργανα γυμναστικής, καθώς και η μυοχαλαρωτική, θεραπευτική και αθλητική μάλαξη. Η τελευταία πραγματοποιείται από ειδικούς θεραπευτές σε χώρο του Galatsi Physio Center (GPC) κατάλληλα διαμορφωμένο έτσι ώστε ο θεραπευόμενος να απολαύσει τις ευεργετικές ιδιότητες της μάλαξης με τα φυτικά αιθέρια έλαια της επιλογής του.

Η επιστημονική υπεύθυνη κα Ελένη Ματσούκη, φυσικοθεραπεύτρια, cert. MDT, με τη δεκαετή πείρα της στο χώρο της ευεξίας και αποκατάστασης προσφέρει εξατομικευμένη ενημέρωση στους πελάτες του Galatsi Physio Center (GPC) και άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφτείτε στον χώρο μας και να γίνετε ένα από τα νέα μέλη μας επωφελούμενοι των εκπληκτικών προσφορών μας!