Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
75%
45€

Η προσφορά έληξε
193
Αγορές

15€ για να απολάυσετε μασάζ καρύδας ή αθλητικό μασάζ διάρκειας 60' το καθένα

15€ για ένα απόλυτα καλοκαιρινό coconut (καρύδα) massage διάρκειας 60’ ή για ένα sports massage διάρκειας 60’ με λάδι άρνικας, προσφέροντας στον εαυτό σας βασιλική περιποίηση στο "For Kings & Queens", στο μετρό Πανόρμου, αρχικής αξίας 60€.
Έκπτωση 75%
Τι αγοράζετε:
 • Το Coconut Oil (λάδι καρύδας) μασάζ είναι ένα θαυμάσιο δώρο από τη φύση στο δέρμα μας!!!
 • Όταν το μασάζ μόνο του μπορεί να κάνει καλό στο σώμα, τότε σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει και αν αυτό γίνεται σε συνδυασμό με το λάδι καρύδας. Αν απολαύσετε την εμπειρία ενός μασάζ με καρύδα θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανένα άλλο λάδι που να μπορεί να ταιριάξει με την ‘καλοσύνη’ που σας προσφέρει.
 • Το λάδι καρύδας χρησιμοποιείται για αιώνες, στις παράκτιες περιοχές της Ινδίας και την ινδική υποήπειρο, θα βρείτε πολλούς ανθρώπους οι οποίοι έχουν λαμπερό, λείο και όμορφο δέρμα, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία. Είναι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι έκαναν μασάζ με λάδι καρύδας στην παιδική τους ηλικία. .
 • Τώρα, σε όλο τον κόσμο, γνωρίζουν όλο και περισσότερο σχετικά με τα οφέλη της καρύδας, και η ζήτηση της σε όλες τις μορφές της όλο και αυξάνεται.
 • Έτσι, τώρα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό το μασάζ & να δείτε μόνοι σας τα αποτελέσματα!!!
 • Το φαρμακευτικό φυτό άρνικα είναι ένα πανέμορφο βότανο με ένα ξεχωριστό σαν μαργαρίτα λουλούδι..... είναι ένα γένος που απαριθμεί περίπου τριάντα ποώδη πολυετή είδη που ανήκουν στην οικογένεια του ηλίανθου -asteraceae-......και λέγεται ότι το όνομά της προέρχεται από την ελληνική λέξη "αρνάκι" λόγω των μαλακών και χνουδωτών λουλουδιών και φύλλων  της....η άρνικα χρησιμοποιείται με διάφορους τρόπους και για ένα ευρύ φάσμα παθήσεων.... Ενεργοποιεί τους θεραπευτικούς μηχανισμούς του οργανισμού μας. Οι ιδιότητές της είναι: αντιαρθριτικές,αντιρρευματικές,αντισηπτικές, απολυμαντικές, αντιμικροβιακές, τοπικές αντιερεθιστικές, αντιφλεγμονώδεις, τα μέρη της που χρησιμοποιούμε είναι όλο το φυτό κατά την ανθοφορία του....
 • Το Αθλητικό μασάζ σε συνδυασμό με το λάδι άρνικας επικεντρώνεται κυρίως στα σημεία που είναι πιασμένα και έχουν δημιουργηθεί συμφύσεις στους μύες αλλά γίνεται σε όλο σχεδόν το σώμα. Με βαθιές πιέσεις σε αυτά τα σημεία, το μασάζ αυτό βοηθά να "λύσει" και να λειτουργεί πάλι στα κανονικά του επίπεδα χωρίς πόνο. Λέγεται Αθλητικό γιατί κυρίως η έντονη άσκηση μπορεί να προκαλέσει συμφύσεις αλλά όχι μόνο αυτή. Η καθιστική ζωή παράλληλα με το περιττό βάρος πάλι μπορεί να δημιουργήσει δυσλειτουργία των μυών. Και αυτό το γκρουπ ανθρώπων χρειάζεται αθλητικό μασάζ.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2012.
 • Η επιχείρηση ενδέχεται να παραμείνει κλειστά κάποιες ημέρες τον Αύγουστο.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
 • Το Deal περιλαμβάνει ακριβώς μια (1) επίσκεψη για: ένα μασάζ με λάδι καρύδας ή ένα αθλητικό μασάζ με λάδι άρνικας διάρκειας 60 λεπτών το καθένα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 2 κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα κουπόνια (έως 2 στο καθένα) να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας απαιτείται να καλείτε άμεσα για κλείσιμο ραντεβού στο 210 6928440
 • Εξυπηρετούνται 10 άτομα ημερησίως.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 21:00 & Σάββατο 10:00-16:00.
For Kings & Queens

Λ. Ριανκούρ 52 & Ηλία Κορμά
Αμπελόκηποι - Αττική
2106928440


Ιστοσελίδα


For Kings & Queens

"For Kings & Queens"

...ένας πρωτοποριακός χώρος ομορφιάς και ευεξίας.
Θεραπείες εμπνευσμένες από όλο τον κόσμο προσφέρουν ηρεμία, μειώνουν τον πόνο, εξισορροπούν τις ενέργειες του σώματος και του προσώπου.
Ο χρυσός, τα ζαφείρια, τα ρουμπίνια, τα διαμάντια, η πλατίνα και άλλα πολυτελή συστατικά συνδυάζονται αρμονικά για βασιλικές περιποιήσεις αναδεικνύοντας τον "βασιλιά" ή την βασίλισσα" μέσα σας.
 

Βασιλικές τελετουργίες με τεχνικές μυοχαλαρωτικού μασάζ…