Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
83%
58€

Η προσφορά έληξε
79
Αγορές

12€ για ένα άκρως ανακουφιστικό μυοσκελετικό μασάζ διάρκειας 40 λεπτών

12€ για ένα άκρως ανακουφιστικό μυοσκελετικό μασάζ διάρκειας 40 λεπτών, που θα απομακρύνει τους πόνους της αυχενικής ή της οσφυϊκής μοίρας, από τους επαγγελματίες μασέρ του “Olotropiki Spa” στην Ακρόπολη, αρχικής αξίας 70€
Έκπτωση 83% 
Τι αγοράζετε:
 • Απολαύστε έναν απίθανο συνδυασμό τεχνικών κινητοποίησης και χειρισμών και επιλέξτε ανάμεσα σε αυχενική ή οσφυϊκή μοίρα!
 • Το συγκεκριμένο μασάζ μπορεί να βοηθήσει άμεσα και αποτελεσματικά, τόσο στη μείωση του πόνου, όσο και στην εξάλειψη των υπόλοιπων συμπτωμάτων που σας ταλαιπωρούν, έτσι ώστε να επανέλθετε στις φυσιολογικές καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς προβλήματα!
 • Τα κλινικά συμπτώματα με τα οποία εκδηλώνεται το αυχενικό σύνδρομο είναι τα παρακάτω: πόνος στον αυχένα, κεφαλαλγίες, πόνοι στον ώμο, στον βραχίονα ή/ και στο χέρι, περιορισμένη κινητικότητα της αυχενικής μοίρας, αδυναμία και μειωμένα αντανακλαστικά στα άνω και κάτω άκρα, προβλήματα στο βάδισμα («σπαστικό βάδισμα»), μουδιάσματα και μυϊκή αδυναμία στα άκρα.
 • Η στάση της «εγκύου» ή «χαλαρή στάση» με τα χέρια πάνω απ' τα ισχία ( και σπρώχνοντας λίγο προς τα εμπρός ) δημιουργεί μεγάλο τόξο στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Εν καιρώ δημιουργείται μια πρόσθια κλίση στη λεκάνη που με τη σειρά της προκαλεί πόνο και κυρίως σε άτομα με αδύναμους κοιλιακούς, εγκυμονούσες και παχύσαρκα άτομα.
 • Με μοναδικές τεχνικές, οι επαγγελματίες του Olotropiki Spa, θα αντιμετωπίσουν και θα απομακρύνουν τους πόνους από το σώμα σας!
 • Εύκολη πρόσβαση, μιας και το Olotropiki Spa απέχει μόλις λίγα μέτρα από τον σταθμό του μετρό “Ακρόπολη”!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Οκτωβρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) μυοσκελετικό μασάζ, συνολικής διάρκειας 40 λεπτών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στο 2109244077.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 19:00 & Σάββατο 11:00-17:00.
Olotropiki Spa

Φαλήρου 15
Ακρόπολη - Αττική
2109244077


Ιστοσελίδα


Olotropiki Spa
Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά. Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας. Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.

Η Olotropiki Spa υποστηρίζοντας τη νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον χώρο των προϊόντων spa, ασπάζεται την γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα.

Η λέξη «Spa» είναι το ακρωνύμιο του λατινικού SanusPerAquaπου σημαίνει «Υγεία από το νερό». Η λέξη «Μανικιούρ» προέρχεται από τα λατινικά manus, (το χέρι) και cura (φροντίδα).