Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 24,9€
Έκπτωση: 79%
Κέρδος: 95,1€
10€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
80%
40€

Εξαντλήθηκε!!!
89
Αγορές

10€ για λεμφικό μασάζ προσώπου και μυοχαλαρωτικό μασάζ σώματος

10€ για την ολοκληρωμένη περιποίηση σας από τους επαγγελματίες του είδους τους για λεμφικό μασάζ διάρκειας 60 λεπτών ιδανικό για γυναίκες & άντρες που περιλαμβάνει μασάζ προσώπου & ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ σώματος, από το σαλόνι ομορφιάς "Βαρυτίμη Artistic Team", στη Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 50€.
Έκπτωση 80%
Τι αγοράζετε:
  • Απολαύστε ένα εικοσάλεπτο λεμφικό μασάζ προσώπου από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για ενεργοποίηση της λεμφικής παροχέτευσης!
  • Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών για σαράντα λεπτά μυοχαλαρωτικό μασάζ σώματος για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και καλύτερη λειτουργία του ορμονικού συστήματος!
  • Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη ευεξία και χαλάρωση σε μια εποχή που μπορεί να είστε πιεσμένοι από τις υποχρεώσεις σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει από 9 Μαΐου 2011 μέχρι 30 Ιουνίου 2011.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει ως δώρο σε φίλους ή συγγενείς.
  • Το Deal δεν ανταλλάσσεται ούτε συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορά του Βαρυτίμη Artistic Team.
  • Το Deal περιλαμβάνει ένα (1) λεμφικό μασάζ προσώπου (περίπου 20 λεπτών) και ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ σώματος σε όλο το σώμα (περίπου 40 λεπτών), συνολικής διάρκειας 60 λεπτών.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2310867140.
Βαρυτίμη Artistic Team
Βαρυτίμη Artistic Team

Πιττακού 7
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310867140

Ιστοσελίδα


Βαρυτίμη Artistic Team
Το Βαρυτίμη Artistic Team είναι ένας χώρος ολοκληρωμένης περιποίησης για κάθε γυναίκα αλλά και για κάθε άντρα. Είναι ένας απόλυτα φιλικός και ανανεωμένος χώρος που μπορεί να σας προσφέρει κάθε είδους περιποίηση τόσο για τις απαιτητικές εμφανίσεις σας όσο και για τις στιγμές προσωπικής σας χαλάρωσης.

Ανανεώστε το στυλ σας και ακολουθήστε τις επιταγές της μόδας σε έναν χώρο που προσφέρει υπηρεσίες κομμωτηρίου, solarium, αποτρίχωσης, πεντικιούρ- μανικιούρ, περιποίησης προσώπου και σώματος.

Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου προσωπικού και ακούστε τις συμβουλές τους για το καλύτερο αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας!