Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 19€
από
έκπτωση
κέρδος

190€
90%
171€

Η προσφορά έληξε
13
Αγορές

19€ για ινδική θεραπεία μασάζ κεφαλής-αυχένα-ωμοπλάτης και μια θεραπεία Facial Triple Action διάρκειας 60 λεπτών

19€ για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία ινδικής θεραπείας μασάζ κεφαλής-αυχένα-ωμοπλάτης και μια θεραπεία Facial Triple Action για πρόσωπο-λαιμό-μπούστο, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών, στο κέντρο αισθητικής "Be Beautiful"  αρχικής αξίας 190€
Έκπτωση 90%!!
Τι αγοράζετε:
 • Απομακρύνετε την ένταση και την κούραση που είναι συσσωρευμένα στους μύες και στις αρθρώσεις του προσώπου, της κεφαλής, του λαιμού και της ωμοπλάτης!
 • Ταυτόχρονα καθαρίστε, ανανεώστε και δώστε απίστευτη λάμψη στο πρόσωπό σας σε μια θεραπεία που θα χαρίσει στο πρόσωπο σας πρωτόγνωρη λάμψη και υγεία!
 • Το ινδικό μασάζ δρα τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται αποφορτίζουν όλο το σώμα.
 • Το ινδικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι και στο λαιμό που με τη σειρά του αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από ολόκληρο τον οργανισμό επιταχύνοντας τη διαδικασία αυτοΐασης.
 • Το μέρος του μασάζ που γίνεται στο πρόσωπο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό γιατί μειώνει τα σημάδια της γήρανσης καθώς χαλαρώνει τους σφιγμένους από την ένταση μύες του προσώπου οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν ρυτίδες και γραμμές προσώπου!
 • Όλα αυτά τη στιγμή που θα σας τυλίγουν τα αρώματα από τα αιθέρια έλαια κανέλας, αμυγδαλέλαιου και λεβάντας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Ισχύει έως και 15 Οκτωβρίου 2012.
 • Ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Be Beautiful.
 • Κάθε κουπόνι περιλαμβάνει αναλυτικά: μια ινδική θεραπεία μασάζ κεφαλής-αυχένα-ωμοπλάτης για άνδρες και γυναίκες και μια θεραπεία Facial Triple Action για πρόσωπο-λαιμό-μπούστοδιάρκειας μίας (1) ώρας (30 λεπτά Ινδικό Μασάζ και 30 λεπτά Θεραπεία Προσώπου).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα 2109704222 & 2109704228.
 • Για ακύρωση ραντεβού απαιτείται επικοινωνία με την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-20:00, Σάββατο: 10:00-14:30.
Be Beautiful

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 272A
Άγιος Δημήτριος - Αττική
2109704222


Ιστοσελίδα


Be Beautiful

Μια επίσκεψη στο Be Beautiful σημαίνει ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο των αισθήσεων. Εκεί όπου τα έμπειρα χέρια των συνεργατών του κέντρου θα σας εντυπωσιάσουν με την άρτια τεχνική τους σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στο χώρο της αισθητικής προσώπου και σώματος, της αποτρίχωσης, του αδυνατίσματος, της ευεξίας και του solarium. Με σύμμαχο την υψηλή τεχνολογία και τις πρωτοποριακές μεθόδους είναι έτοιμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας και να σας εγγυηθούν την αποτελεσματικότητα και την λύση που ζητάτε.

 Στα Be Beautiful  (way of life), πιστεύουμε και υπηρετούμε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, βάσει του οποίου προάγεται, τόσο η σωματική όσο και η πνευματική μας υγεία, ενώ παράλληλα με ευεργετικά χαλαρωτικές περιποιήσεις βελτιώνεται και η εξωτερική αισθητική μας εμφάνιση.