Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 11€
από
έκπτωση
κέρδος

46€
76%
35€

Η προσφορά έληξε
55
Αγορές

11€ για ένα tuina massage με αιθέρια έλαια

11€ για να ζήσετε την μαγική εμπειρία ενός χαλαρωτικού και αγχολυτικού tuina massage με αιθέρια έλαια ή μία θεραπεία κινέζικης ρεφλεξολογίας, από το Θεραπευτικό Κέντρο "Tuina Massage", δίπλα στο Μετρό Πανόρμου, αρχικής αξίας 46€
Έκπτωση 76%
Τι αγοράζετε:
 • Ζήστε ένα ευεργετικό Massage βασισμένο στην Παραδοσιακή Κινέζικη Φιλοσοφία!
 • Η προσφορά περιλαμβάνει επιλογή από:
  - Ένα Παραδοσιακό Κινέζικο Tuina Massage με χρήση αιθέριων ελαίων και τεχνικές μασάζ διάρκειας 30' ή
  Μία συνεδρία Zu Liao (Κινέζικη ρεφλεξολογία), διάρκειας 30'
 • Το Tuina μασάζ είναι η παλαιότερη μέθοδος μασάζ στην ιστορία της Κίνας, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για τη φροντίδα υγείας και τη θεραπεία ασθενειών!
 • Συγκεκριμένα ο μηχανισμός της δουλεύει όπως ο μασέζ χρησιμοποιήσει τα χέρια,αγκώνες ή άλλα μέρη του σώματος του, με ιδιαίτερη τεχνική σε σημεία επιφάνειας του ανθρώπινου σώματος, έτσι ώστε να ρυθμίσει τις φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις του σώματος, για την επίτευξη της ανάκτησης και πρόληψης των ασθενειών!
 • Το TuiNa μασάζ είναι πολύ χρήσιμο για την ανακούφιση του πόνου από το λαιμό και τον ώμο, επίσης, από τη μέση και τα πόδια, ειδικά για την ανακούφιση από τον πονοκέφαλο!
 •  Επίσης, μπορεί να ανακουφίσει την κούραση των μυών και την πνευματική ένταση που προκαλείται από την εντατική εργασία, να βοηθήσει ανθρώπους κατά της αϋπνίας και την πρόληψη των κρυολογημάτων, κλπ!
 • Απαλλαγείτε από τους πόνους και βελτιώστε την υγεία σας με μία συνεδρία ZuLiao (Κινέζικη ρεφλεξολογία). Η Κινέζικη παραδοσιακή θεραπεία Zu Liao, θυμίζει τη Ρεφλεξολογία, αλλά είναι πολύ πιο προχωρημένη, μιας και δρα σε βελονιστικά σημεία το ποδιού τα οποία είναι συνδεμένα με εσωτερικά όργανα και στόχος της είναι να ρυθμίσει τη σωστή λειτουργία τους, να ενδυναμώσει το ανοσοποιητικό και βέβαια να ξεκουράσει τα ταλαιπωρημένα πόδια σας!
 • Η ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική μέθοδος θεραπείας που βασίζεται στην αρχή της αντανάκλασης του συνόλου του οργανισμού μας στα άκρα (όπως στα πέλματα, στις παλάμες και στ' αυτιά). Σε αυτά τα σημεία - κυρίως στα πέλματα - βρίσκονται χιλιάδες νευρικές απολήξεις. Έτσι με ειδικές πιέσεις και μαλάξεις σε αυτές τις περιοχές προκαλούνται αντανακλαστικά ερεθίσματα στον οργανισμό που τον ωθούν να ενεργοποιήσει την δική του θεραπευτική λειτουργία!
 • Η πρόσβαση στο Tuina Massage είναι εύκολη, καθώς βρίσκεται μόλις 2 λεπτά από τη στάση του μετρό Πανόρμου!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) tuinaμασάζ με αιθέρια έλαια για αυχένα, πλάτη, χέρια ή μέση, πόδια διάρκειας 30 λεπτών ή μία (1) θεραπεία κινέζικης ρεφλεξολογίας, διάρκειας 30 λεπτών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2112203279 ή 2102203280 για κλείσιμο ή ακύρωση ραντεβού.
 • Ωράριο λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: Τρίτη – Σάββατο 10:00 – 18:00.
 • Ώρες λειτουργίας Tuina Massage: Τρίτη – Σάββατο 10:00 – 22:00.
All Massage

Φθιώτιδος 59 3ος όροφος
Αμπελόκηποι - Αττική
2112203279 - 2112203280


Ιστοσελίδα


All Massage
Το TuiNa massage, επεκτείνεται και μετακομίζει ως All Massage σε ένα νέο όμορφο χώρο, εμπλουτίζοντας και άλλο τις υπηρεσίες του. Έτσι δε θα προσφέρει μόνο υπηρεσίες υγείας βασισμένες στην Κινέζικη Παράδοση αλλά θα προσφέρει επιλεγμένες θεραπείες από όλο τον κόσμο και για αυτό και πλέον η ονομασία του θα είναι All Massage (www.allmassage.gr). Ελάτε να δείτε το νέο μας χώρο και να δοκιμάσετε τις νέες μας θεραπείες αλλά και να κάνετε tuina massage όπως πάντα!
 
Έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας και καλή φήμη, ειδικευόμαστε στη φυσική θεραπεία, η οποία έχει αναπτυχθεί στην αρχαία Κίνα. Προσφέρουμε ένα απίστευτο τρόπο για την απελευθέρωση του στρες και στη μείωση του πόνου από τους μυς και τα νεύρα. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ξανά τη ζωή μετά από την πλήρη χαλάρωση και ξεκούραση.
Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:
 
Φροντίδα Υγείας TuiNa Μασάζ
Χαλάρωση TuiNa Μασάζ
Foot SPA
Αισθητική θεραπεία ομορφιάς & Περιποίησης Σώματος
Hot Stone Μασάζ
Παραδοσιακή Κινέζικη Φροντίδα Υγείας
Βελονισμός