Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 14€
από
έκπτωση
κέρδος

40€
65%
26€

Η προσφορά έληξε
15
Αγορές

14€ για 40 λεπτά λεμφικού μασάζ

14€ για την απόλυτη χαλάρωση & απαλλαγή από σωματικά προβλήματα, με 40 λεπτά λεμφικού μασάζ (πρεσοθεραπεία), ιδανικό για άνδρες & γυναίκες που επιθυμούν να νιώσουν τις ευεργετικές δράσεις του καλύτερου μασάζ με ορατά αποτελέσματα στην αποτοξίνωση του οργανισμού, από το "Ranias Beauty Institute", στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αρχικής αξίας 40€.
Έκπτωση 65%
Τι αγοράζετε:
  • Το απόλυτο θεραπευτικό μασάζ με ευεργετικές δράσεις για την ενεργοποίηση του νευρικού συστήματος με αποτέλεσμα την τόνωση του οργανισμού & του μυϊκού συστήματος, την ψυχική χαλάρωση, αναλγητική δράση & τέλος την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος!
  • Τα ορατά αποτελέσματα στο σώμα λόγω της αποτοξίνωσης του οργανισμού & της καταπολέμησης της κατακράτησης υγρών με εμφανή την μείωση πρησμένων ποδιών, ευρυαγγειών & κυτταρίτιδας!
  • Το λεμφικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να τρέφονται και να οξυγονώνονται όλοι οι ιστοί και τα κύτταρα μεταξύ αυτών και τα κύτταρα του δέρματος καθιστώντας έτσι το δέρμα πιο λείο, περισσότερο ελαστικό και ανανεωμένο.
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει από 24 Μαΐου μέχρι 31 Ιουλίου 2011.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Το Deal ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
  • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 12 κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
  • Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού 2 μέρες πριν την επίσκεψή σας στο 2310244546.
  • Μπορούν να εξυπηρετηθούν 10 κουπόνια ημερησίως.
Rania's Beauty Institute
Rania's Beauty Institute

Αγίας Σοφίας 46
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310244546

Ιστοσελίδα


Rania's Beauty Institute
Επισκεφθείτε το Rania's Beauty Institute και απολαύστε κάθε σας στιγμή! Ένας ζεστός χώρος στην καρδιά της Θεσσαλονίκης όπου μπορείτε να αφεθείτε στην περιποίηση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού που θα αναλάβει να ακούσει με προσοχή τις ανάγκες σας με σκοπό να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Χαρείτε κάθε σας στιγμή στο χώρο διαλέγοντας μία από τις πολλές θεραπείες ενυδάτωσης και σύσφιξης προσώπου και σώματος. Βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση για την αντιμετώπιση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας και δεχτείτε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για προβλήματα που σας απασχολούν χρόνια!

Παράλληλα απολαύστε μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης άκρων πριν από κάθε σημαντική σας έξοδο!