Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
60%
18€

Η προσφορά έληξε
25
Αγορές

Ινδική τεχνική μασάζ για χαλάρωση και αναζωογόνηση με -75%

Ινδική τεχνική μασάζ για χαλάρωση και αναζωογόνηση με ζεστό λάδι στα σημεία που εσείς έχετε ανάγκη στον εξωτικό χώρο του “Zen Palais” στην Καλλιθέα (πλησίον ηλεκτρικού σταθμού), κερδίζοντας έκπτωση έως 75%!
 -12€ για ένα μασάζ ινδικής τεχνικής με ζεστό λάδι σε κεφαλή-αυχένα ή ρεφλεξολογία πελμάτων, διάρκειας 20 λεπτών, από 30€
-15€ για ολοκληρωμένη συνεδρία χαλάρωσης με συνδυασμό του μασάζ κεφαλής-αυχένα και της ρεφλεξολογίας πελμάτων, διάρκειας 40 λεπτών, από 60€
Τι αγοράζετε:
 • Χαρίστε στον εαυτό σας την αναζωογόνηση που προσφέρει αυτό το μασάζ με ζεστό λάδι με μια τεχνική φερμένη απευθείας από την Ινδία!
 • Το μασάζ της κεφαλής θα ανακουφίσει όσους ταλαιπωρούνται από πονοκέφαλο, αυχενικό και στρες! Η ρεφλεξολογία πελμάτων θα ανακουφίσει από πόνους σε μέση, πόδια, άγχος και διάφορες άλλες δυσλειτουργίες του οργανισμού! Η ολοκληρωμένη συνδυαστική θεραπεία, απλά θα σας καταπλήξει!!!
 • Η συνεδρία ξεκινάει περνώντας με βαμβάκι με ζεστό ειδικό λάδι τα μέρη στα οποία θα ακολουθήσει το μασάζ. Ακολουθεί το μασάζ σε κεφάλι, αυχένα, ωμοπλάτες, σπονδυλική στήλη και χέρια. Κατόπιν τοποθετείται μια καυτή πετσέτα στο κεφάλι για απόλυτη χαλάρωση και ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής και συνεχίζει με τη ρεφλεξολογία πελμάτων για ολοκλήρωση της θεραπείας!!!
 • Η ινδική αυτή τεχνική μασάζ είναι μία ενεργειακή, χαλαρωτική τεχνική όπου ο αρμονικός συντονισμός των κινήσεων σε συνδυασμό με το ειδικό ζεστό λάδι στα σημεία του σώματος που πραγματικά έχετε ανάγκη, θα σας αναζωογονήσει ολοκληρωτικά!
 • Χαρίστε στον εαυτό σας ευεργετική ευεξία, ανακούφιση και γαλήνη σε μυαλό, ψυχή και σώμα στον υπέροχο χώρο του Zen Palais!
 • Η προσφορά είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας.
 • Επειδή στη ζωή χρειάζεται πολυτέλεια και απόλαυση… το Zen Palais σας περιμένει!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων) στην επιχείρηση.
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από: ένα μασάζ με ζεστό λάδι ινδικής τεχνικής σε κεφαλή-αυχένα ή ρεφλεξολογία πελμάτων, διάρκειας 20’ ήολοκληρωμένη συνεδρία για πλήρη χαλάρωση με συνδυασμό και του μασάζ κεφαλής-αυχένα και της ρεφλεξολογίας πελμάτων, διάρκειας 40’
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται επικοινωνία για κράτηση στο τηλέφωνο 2109522791  τουλάχιστον 2 ημέρες πριν και για ακύρωση / αλλαγή ραντεβού επικοινωνία 1 ημέρα πριν
 • Ώρες επικοινωνίας για κλείσιμο ραντεβού: Δεύτερα – Παρασκευή 10:00 – 18:00.
Zen Palais

Σιβιτανίδου 18
Καλλιθέα - Αττική
2109522791Zen Palais
Ζήστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης στον υπέροχο χώρο του Zen Palais. Επισκεφθείτε τον και ταξιδέψτε μακριά από το stress, το θόρυβο της πόλης και της καθημερινότητας.
Αφεθείτε στη γαλήνη των θεραπειών του Zen Palais και απελευθερώστε την ενεργειακή δύναμη που κρύβεται μέσα σας.
Σε έναν πολύ κεντρικό δρόμο, δίπλα από την κεντρική πλατεία της Καλλιθέας, θα βρείτε το Zen Palais, ένας χώρος διακοσμημένος με ινδικό-αραβικό στυλ, εσωτερικές καμάρες και ινδικές κορνίζες.