Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 25€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
64%
45€

Η προσφορά έληξε
16
Αγορές

Απίστευτο Μασάζ 1 ώρας για ένα ή δύο άτομα!

Διώξτε την ένταση και ανακουφίστε τους μυς με ένα επαγγελματικό Deep Tissue Massage διάρκειας 60 λεπτών για ασύγκριτη χαλάρωση και αναζωογόνηση σε όλο το σώμα, στο ολοκαίνουργιο ινστιτούτο ''Beauty Technology'' στην Αγία Παρασκευή - έκπτωση έως 67%!!
- 25€ για ένα Deep Tissue Massage για 1 άτομο, από 70€ 
- 40€ για ένα Deep Tissue Massage για 2 άτομα στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα, από 120€
Τι αγοράζετε:
 • Απολαύστε τη φημισμένη τεχνική του Deep Tissue Massage και νιώστε το στρες και την ένταση στο σώμα να απομακρύνονται με κάθε κίνηση!
 • Το Deep Tissue Massage στοχεύει ακριβώς στην απομάκρυνση της έντασης από το σώμα, η οποία προκαλείται από χρόνια πρότυπα στάσης ή κίνησης του σώματος, όπως η κακή στάση στον ύπνο ή την εργασία, οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις, η αθλητική δραστηριότητα ή ένας παλιός τραυματισμός!
 • Αποτελεί το ιδανικότερο μασάζ γιατί χρησιμοποιεί έντονες πιέσεις σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες, με τα δάχτυλα, τις γροθιές, τα αντιβράχια ή και τους αγκώνες!
 • Το Deep Tissue Massage έχει ως στόχο:
  - Να χαλαρώσει και ουσιαστικά να ''ξεκολλήσει'' τις μυϊκές ίνες
  - Να μειώσει και να απομακρύνει τους χρόνιους πόνους
  - Να αποβάλλει τοξίνες και καματογόνες ουσίες, ειδικά μετά από σωματική άσκηση
  - Να ενεργοποιήσει μυϊκές ομάδες που βρίσκονται εν τω βάθει και δεν εντοπίζονται εύκολα με άλλες τεχνικές μάλαξης
 • Οι επαγγελματίες του ολοκαίνουργιου ''BeautyTechnology'' σας υπόσχονται 60 λεπτά απόλυτης αναζωογόνησης σε έναν νέο υπέροχο χώρο που θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός στην περιποίηση και την ομορφιά!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαΐου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά ένα Deep Tissue Massage διάρκειας 60'
  - για ένα (1) άτομο ή
  - για δύο (2)  άτομα στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα
 • Σε ειδικό χώρο για το μασάζ σας δίνονται πετσέτες, μπουρνούζια, παντόφλες μιας χρήσης, εσώρουχα και υπάρχει χώρος για ένα χαλαρωτικό ντουζ.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση 2 ημέρες πριν στο 2106511501, και για ακύρωση / αλλαγή ραντεβού επικοινωνία 24 ώρες πριν.
Beauty Technology Ινστιτούτο Αισθητικής

Λεωφόρος Μεσογείων 387
Αγία Παρασκευή - Aττική
2106511501Beauty Technology Ινστιτούτο Αισθητικής
To''Βeauty Τechnology'' στην Αγία Παρασκευή είναι ένας καινούριος και αναζωογονητικός χώρος ομορφιάς με εξελιγμένα μηχανήματα για το σώμα και το πρόσωπο. Αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο αδυνάτισμα, την κυτταρίτιδα και την σύσφιξη.
Ακόμα προσφέρει υπηρεσίες μόνιμης αποτρίχωσης και θεραπείες προσώπου για ένα άψογο, ποιοτικό αλλά και οικονομικό αποτέλεσμα.