Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
80%
48€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Λείο και σφιχτό σώμα στην πλαζ με θεραπευτικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας!

12€ για ένα (1) θεραπευτικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, διάρκειας 45' που θα μειώσει αισθητά την όψη φλοιού πορτοκαλιού, θα ενεργοποιήσει τη λέμφο και θα ξεμπλοκάρει τον οργανισμό, στον υπέροχο χώρο του ''Olotropiki Spa'' στην Ακρόπολη, αρχικής αξίας 60€
Έκπτωση 80%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Το θεραπευτικό μασάζ για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας γίνεται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και έχει σαν στόχο, ''να ξυπνήσει'' τους λεμφαδένες και τα λεμφαγγεία και να τoνώσει την κυκλοφορία, καταπολεμώντας έτσι την κυτταρίτιδα!!
 • Είναι ιδανικό για ανθρώπους που προσπαθούν να αδυνατίσουν και παρ'ότι τρώνε λίγο, ο μεταβολισμός τους είναι μπλοκαρισμένος και δεν μπορούν να χάσουν βάρος!!
 • Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες συνεδρίες διότι:
  - Ο οργανισμός γρήγορα απελευθερώνεται από τις τοξίνες
  - Τα αιμοφόρα αγγεία μεταφέρουν πιο αποτελεσματικά το αίμα μεταξύ της καρδιάς και των διάφορων οργάνων, με αποτέλεσμα, οι διεργασίες ανάπλασης στο σώμα να πραγματοποιούνται πιο γρήγορα.
 • Αποτελεί τον Νo1 τρόπο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, γιατί χτυπάει κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος, σε συνδυασμό πάντα με σωστή διατροφή!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την προσκόμιση του (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει ακριβώς: μία (1) συνεδρία θεραπευτικού μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, διάρκειας 45'.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα στο 2109244077.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 19:00, Σάββατο 11:00-17:00. 
Olotropiki Spa

Φαλήρου 15
Ακρόπολη - Αττική
2109244077


Ιστοσελίδα


Olotropiki Spa
Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά. Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας. Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.

Η Olotropiki Spa υποστηρίζοντας τη νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον χώρο των προϊόντων spa, ασπάζεται την γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα.

Η λέξη «Spa» είναι το ακρωνύμιο του λατινικού SanusPerAquaπου σημαίνει «Υγεία από το νερό». Η λέξη «Μανικιούρ» προέρχεται από τα λατινικά manus, (το χέρι) και cura (φροντίδα).