Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
70%
21€

Η προσφορά έληξε
127
Αγορές

9€ για ένα απολαυστικό on site massage διάρκειας 30 λεπτών στο Studio Υγείας και Ευεξίας Μαρίνα Κάτσικα στην Πλατεία Βικτωρίας

9€ για ένα απολαυστικό on site massage διάρκειας 30 λεπτών που εστιάζει σε πλάτη και αυχένα και ανακουφίζει από τις καθημερινές εντάσεις, στο Studio Υγείας & Ευεξίας "Μαρίνα Κάτσικα" στην Πλατεία Βικτωρίας (πλησίον ηλεκτρικού σταθμού), αρχικής αξίας 30€.
Έκπτωση 70%
Τι αγοράζετε:
 • Το on site massage είναι μια μέθοδος θεραπείας προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και του λίγου χρόνου που διαθέτει!
 • Εντός 30 λεπτών γίνεται χαλάρωση αρχικά και τόνωση στη συνέχεια ώστε να μπορεί κανείς να συνεχίσει την εργασία του ανανεωμένος!
 • Προσφέρει χαλάρωση του μυοσκελετικού συστήματος και τόνωση του οργανισμού, απαλλάσσοντάς τον από πόνους σε αυχένα και πλάτη!
 • Είναι ιδανική θεραπεία για μυοσκελετικά προβλήματα σκολίωσης ή οσφυαλγίας!
 • Εστιάζει σε πλάτη και αυχένα, σημεία του σώματος στα οποία συσσωρεύονται οι καθημερνές εντάσεις και επιβαρύνονται από την κακή στάση του σώματος!
 • Την ευκαιρία να χαλαρώσετε αλλά και να ανανεωθείτε μέσα σε διάστημα 30 λεπτών!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει για όλες τις ημέρες από 31 Ιανουαρίου 2011 μέχρι 30 Απριλίου 2011.
 • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για ένα (1) άτομο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι 5 κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστο αριθμό κουπονιών με μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • To Deal περιλαμβάνει ακριβώς: Ένα (1) on site massage διάρκειας 30 λεπτών.
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση για ραντεβού τουλάχιστον 24 ώρες πριν στο 6932125942.
 • Για ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν.
 • Ωράρια λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00, Σάββατο: 10:00-15:00.
Studio Υγείας & Ευεξίας Μαρίνα Κάτσικα

Aριστοτέλους 67
Πλατεία Βικτωρίας - Αττική
6932125942

Ιστοσελίδα


Studio Υγείας & Ευεξίας Μαρίνα Κάτσικα
Το Studio Υγείας και Ευεξίας της Μαρίνα Κάτσικα λειτουργεί εδώ και 6 χρόνια στο κέντρο της Αθήνας προσφέροντας αυθεντικά προγράμματα γυμναστικής και εναλλακτικής άσκησης στους πελάτες του.

Λειτουργούν τμήματα άσκησης Pilates, Callanetics και Yoga για προχωρημένους και αρχάριους ενώ υπάρχουν και υπηρεσίες μασάζ και εναλλακτικών θεραπειών. Η πλατφόρμα δόνησης FitVIb συνδυάζεται με μαθήματα Pilates-Callanetics. Επίσης, προσφέρονται υπηρεσίες περιποίησης προσώπου rejuvance και Shiatsu.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται μόνιμα και περιστασιακά εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια εναλλακτικής άσκησης-θεραπείας και αισθητικής

Στον τομέα του μασάζ το Studio Υγείας και Ευεξίας έχει ειδίκευση σε:

- Shiatsu: Η μέθοδος που αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία, το ζεν σιάτσου είναι ένας συνδυασμός διατάσεων και πιέσεων στους μεσημβρινούς που διατρέχουν το σώμα σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική. Προσφέρει βαθιά χαλάρωση και είναι απαραίτητο μέσο διατήρησης της υγείας.

- Αρωματοθεραπεία: Η χρήση αιθέριων ελαίων και φυτών για θεραπεία είναι γνωστή από την αρχαιότητα. Η κατάλληλη σύνθεση μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της συγκέντρωσης, τη χαλάρωση, την ανακούφιση από ημικρανίες, στρες, γυναικολογικά προβλήματα, αναπνευστικά, καθαρισμό της ατμόσφαιρας, αντιμικροβιακή δράση κ.α.