Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 19€
από
έκπτωση
κέρδος

180€
89%
161€

Η προσφορά έληξε
37
Αγορές

Μασάζ 4 σε 1 συνολικής διάρκειας 100 λεπτών... για super σωματική χαλάρωση!

19€ για μία συνεδρία συνδυασμένης θεραπείας μασάζ «4 σε 1» διάρκειας 100 λεπτών που συνδυάζει full body massage, θιβετιανό μασάζ με βεντούζες, χειρισμούς σουηδικού μασάζ και καταπραϋντικό Facial Triple Action μασάζ για πρόσωπο-κεφαλή και αυχένα με χειρισμούς ινδικού μασάζ, από τη "Pain Solution Systems" στο Περιστέρι ( πλησίον Μετρο Ανθούπολη), αρχικής αξίας 180€
Έκπτωση 89%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Η μέθοδος συνδυαστικού μασάζ αποτελεί τη πλέον δραστική εφαρμογή 4 διαφορετικών τύπων μασάζ (ινδικό- θιβετιανό- σουηδικό- full body) διάρκειας 100 λεπτών για απόλυτη ενεργοποίηση των αισθήσεων, της χαλάρωσης, της καλής διάθεσης και της ηρεμίας!
 • Απογειώστε τις αισθήσεις σας και ενισχύστε τον οργανισμό σας με ειδικές θώπείες, ζυμώματα, ρολαρίσματα, δονήσεις με τη καταπραϋντική συνδρομή με ειδικές μυοχαλαρωτικές πιέσεις στο σώμα σας!
 • Το μασάζ περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Full body massage
  - Θιβετιανό μασάζ με βεντούζες
  - Χειρισμούς σουηδικούς μασάζ
  - Καταπραϋντικό Facial Triple Action μασάζ για κεφαλή και αυχένα με χειρισμούς ινδικού μασάζ
  - Θεραπεία 10 λεπτών με εφαρμογή ειδικού αρωματικού άλατος (salt massage)
 • Ενεργοποιήστε τη ροή οξυγόνου προς τον εγκέφαλο καταπολεμώντας το αίσθημα της κούρασης και ανεβάζοντας το επίπεδο της ενέργειας. Αποβάλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και προάγοντας τη γενικότερη καλή υγεία!
 • Το μέρος του μασάζ που γίνεται στο πρόσωπο, στον αυχένα και στο τριχωτό της κεφαλής (ινδικό μασάζ) ,μειώνει τα σημάδια της γήρανσης καθώς χαλαρώνει τους σφιγμένους από την ένταση μύες του προσώπου.
 • Όλα αυτά στον ζεστό και φιλόξενο χώρο που χαλαρώνει τις αισθήσεις με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στη διάθεση σας!      
 • Bonus: με την αγορά 2 κουπονιών δώρο 2 λιπομετρήσεις!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά των Pain Solution Systems.
 • Το Deal περιλαμβάνει: μια συνεδρία συνδυασμένης θεραπείας μασάζ 4 σε 1, διάρκειας 100 λεπτών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 – 19:00.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 3 μέρες πριν στα 2105769478 - 6982944330.
Pain Solution Systems

Αγίου Ιερόθεου 46Β
Περιστέρι ( πλησίον Μετρο Ανθούπολη) - Αττική
2105769478


Ιστοσελίδα


Pain Solution Systems
Η καινοτομίατης Pain Solution Systems αφορά:

α) στη γνωστοποίηση νέων δραστικών προϊόντων και μηχανημάτων αναλγησίας (διακινούμενων επιλεκτικώς), κλινικά ελεγμένων και πιστοποιημένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς αποφυγή ή περιορισμό (κατά περίπτωση) λήψης φαρμάκων.
β) στην επιλεκτική ενοικίαση εξατομικευμένου κατά περίπτωση ιατροτεχνικού εξοπλισμού κατόπιν εκπαίδευσης από ειδικό επιστημονικό σύμβουλο στο σπίτι σας.
γ) στην τακτική αξιολόγηση της εξέλιξης και της αποτελεσματικότητας των προς πώληση ή ενοικίαση ιατροτεχνικών προϊόντων αναλγησίας, με συνδρομή ιατρικής συνεκτίμησης και παρακολούθησης κατ' οίκον, από επιστημονικό συνεργάτη.
Σκοπός των υπηρεσιών της PainSolutionSystems είναι: Η γνωστοποίηση και επίτευξη της αρτιότερης επιλογής και εφαρμογής (κατά περίπτωση) εξελιγμένα δραστικών μέσων αναλγησίας, με δυνατότητα εύκολης, ασφαλούς και ανώδυνης εφαρμογής κατ' οίκον.

Η P.S.S. εγκαινιάζοντας την υπηρεσία υποστήριξης και αξιολόγησης κατ' οίκον φροντίζει κατά την εφαρμογή αναλγητικών προγραμμάτων για την ταχύτερη-αποτελεσματική ανακούφιση, συμπαραστεκόμενη καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής των προγραμμάτων αναλγησίας, με στόχο την βελτίωση ή και διατήρηση της ποιότητας ζωής με λιγότερους πόνους.