Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
50%
10€

Η προσφορά έληξε
29
Αγορές

Κωμωδία & συγκίνηση στον..Οίκο Ευγηρίας με κορυφαίους ηθοποιούς & τραγούδια

10€ για είσοδο ενός (1) ατόμου στην κωμική & νοσταλγική παράσταση ''Οίκος ευγηρίας - Η ευτυχισμένη Δύσις'' του Μανώλη Κορρέ, με πρωταγωνιστές όλα τα μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου (Βανδώρος, Βλάχος, Στυλιανοπούλου, Ιωαννίδου, Καρατζάς, Μπιμπίλας κ.ά) και τραγούδια του Τέρη Χρυσού, στο ''Θέατρο Ορφέας'' στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας 20€
Έκπτωση 50%!
Τι αγοράζετε:
 • Από 8 Νοεμβρίου στο ''Θέατρο Ορφέας'' στο κέντρο της Αθήνας, ανεβαίνει το καταπληκτικό έργο του Μανώλη Κορρέ ''Οίκος ευγηρίας - Η ευτυχισμένη Δύσις'', συγκεντρώνοντας 17 από τα μεγάλα ονόματα του παλιού καλού Ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου επί σκηνής!
 • Μια παράσταση σάτιρας και νοσταλγίας που τελειώνει με μία έκπληξη: τραγούδια του χθες με τον μοναδικό και αγαπημένο Τέρη Χρυσό!
 • Παρακολουθώντας την παράσταση γελάς, δακρύζεις, αγανακτείς...
 • Το έργο κινείται σε δύο βασικά επίπεδα: στο επίπεδο της πραγματικότητας του μικρόκοσμου ενός γηροκομείου (με τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων του) και στο επίπεδο της αποτύπωσης αυτής της πραγματικότητας απ' την τηλεόραση. Μια αποτύπωση, που κάθε άλλο παρά αυθεντική είναι. Ο ''Οίκος ευγηρίας'' σατιρίζει τις απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας αυτών των ιδρυμάτων και την ψευτιά της τηλεόρασης.
 • Συντελεστές:
  - Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Νίκος Βανδώρος, Ανέστης Βλάχος, Χάρης Βορκάς, Σπύρος Θεοδόσης,  Μαρία Ιωαννίδου, Δημήτρης Καϊκής, Τρύφων Καρατζάς, Γιώργος Μάζης,  Σπύρος Μπιμπίλας, Αθηνά Μαυρομάτη, Μαρία Πανουτσοπούλου,Τιτίκα Σαριγκούλη, Ελένα Σολοποτιά, Καίτη Φίνου
  - Τραγούδι:Τέρης Χρυσός
  - Φιλική συμμετοχή:  Δέσποινα Στυλιανοπούλου
  - Σκηνικό-κοστούμια:  Σάββας Πασχαλίδης
  - Κινησιολογία:Σίμων Πάτροκλος  
  - Μουσικός σύμβουλος:Σάκης Τσιλίκης
  - Καλλιτεχνική  διεύθυνση:Χάρης Βορκάς
  - Μουσική επιμέλεια - σχεδιασμός φωτισμών - σκηνοθεσία:Βασίλης Πλατάκης 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2013.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά:ένα (1) εισιτήριο γενικής εισόδου στην  παράσταση ''''Οίκος ευγηρίας - Η ευτυχισμένη Δύσις'' στο θέατρο ''Ορφέας''.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στα 2103604618 και 2103626832 και η έντυπη προσκόμιση του κουπονιού στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της επίσκεψης σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2103604618.
 • Hμέρες και ώρες παραστάσεων:Τετάρτη 18.30, Παρασκευή  & Σάββατο 21.00 και Κυριακή 19.30
Θέατρο Χατζηχρήστου

Πανεπιστημίου 38
Αθήνα - Αττική
2103648153 - 2103604618Θέατρο Χατζηχρήστου
Το θέατρο Χατζηχρήστου ιδρύθηκε από τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Χατζηχρήστο το 1961, ανεβάζοντας επί 30 συναπτά έτη θεατρικές παραστάσεις. Από το 1991 έως και σήμερα θεατρικοί  επιχειρηματίες είναι ο Τάκης Μπαγιάτης και ο Χάρης Βορκάς, ανεβάζοντας γνωστά θεατρικά έργα όπως: "Ο εραστής της λαίδης Τσάτερλυ", "Η κυρία Νταπφάιρ", "Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν" , "Το ρεμπέτικο του Κώστα Φέρρη" κ.α.