Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 19€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
68%
41€

Η προσφορά έληξε
23
Αγορές

Απολαύστε μυοχαλαρωτικό ή αθλητικό μασάζ στη Νέα Φιλαδέλφεια με έκπτωση έως 68%

Χαρίστε στον εαυτό σας τη μοναδική απόλαυση ενός (1) άκρως επαγγελματικού, μυοχαλαρωτικού και θεραπευτικού μασάζ και αποβάλλετε στρες και πόνο, από τον Αρσένιο Κόντο, φυσιοθεραπευτή του Παναθηναϊκού, στη Νέα Φιλαδέλφεια, κερδίζοντας έκπτωση έως και 68%.
- 19€ για ένα Σουηδικό Μασάζ (μυοχαλαρωτικό) διάρκειας 45 λεπτών, αρχικής αξίας 60€
- 29€ για ένα Αθλητικό Μασάζ (trigger points) διάρκειας 60 λεπτών, αρχικής αξίας 80€
Τι αγοράζετε:
 • Μια εμπειρία, για γυναίκες αλλά και άνδρες, που θα σας μείνει αξέχαστη!
 • Μια μυοχαλαρωτική μάλαξη (μασάζ) η οποία προσφέρει ανακούφιση, ηρεμία, χαλάρωση, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, βελτίωση της στάσης του σώματος, αποτοξίνωση του οργανισμού αλλά και βελτίωση της αναπνοής!
 • Τη δυνατότητα να επιλέξετε από 2 είδη μασάζ:
  - Το Σουηδικό - μυοχαλαρωτικό μασάζ που βοηθά σε μέγιστο βαθμό καταστάσεις όπως αυχενικοί πόνοι, πόνους σε ώμους, ωμοπλάτη, στην μέση και την πλάτη, πόνοι από συμπίεση δίσκων, πόνοι σε ισχίο, πονοκεφάλους, άγχος και στρες!
  - Το Αθλητικό μασάζ (trigger points) είναι το μασάζ που επικεντρώνεται κυρίως στα σημεία που είναι πιασμένα και έχουν δημιουργηθεί συμφύσεις στον μύ αλλά γίνεται σε όλο σχεδόν το σώμα. Με βαθιές πιέσεις σε αυτά τα σημεία, το μασάζ αυτό βοηθά τον μυ να "λύσει" και να λειτουργεί πάλι στα κανονικά του επίπεδα χωρίς πόνο. Λέγεται Αθλητικό γιατί κυρίως η έντονη άσκηση μπορεί να προκαλέσει συμφύσεις αλλά όχι μόνο αυτή. Η καθιστική ζωή παράλληλα με το περιττό βάρος πάλι μπορεί να δημιουργήσει δυσλειτουργία των μυών. Και αυτό το γκρουπ ανθρώπων χρειάζεται αθλητικό μασάζ.
 • Με αγορά 2 κουπονιών, μπορείτε να απολαύσετε και τις δυο εξαιρετικές υπηρεσίες του Deal!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι 29 Δεκεμβρίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
 • Το Deal περιλαμβάνει ακριβώς μια (1) επίσκεψη για: ένα Σουηδικό μασάζ (μυοχαλαρωτικό) διάρκειας 45 λεπτών ή ένα αθλητικό μασάζ (trigger points) διάρκειας 60 λεπτών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στο 2102758745.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 20:00.
Φυσιοθεραπευτής Αρσένιος Κόντος

Αναγεννήσεως 9 (Φυσικοθεραπευτήριο Βλάχου Γαρυφαλιά)
Νέα Φιλαδέλφεια - Αττική
2102758745


Φυσιοθεραπευτής Αρσένιος Κόντος
Ο Αρσένιος Κόντος σπούδασε στην Αγγλία στο Leeds Metropolitan University και κατέχει «Higher Educational Diploma in Physiotherapy» και BSc «Health Sciences with Physical Therapy». Ο Αρσένιος είναι μέλος του φυσιοθεραπευτικού team της επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.