Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
50%
10€

Η προσφορά έληξε
37
Αγορές

Είσοδος 2 ατόμων στην κωμική παράσταση ''Sex Revolution'' του Χάρη Ρώμα!

10€ για είσοδο 2 ατόμων στην ξεκαρδιστική κωμική παράσταση ''Sex Revolution'' του Χάρη Ρώμα, που πραγματεύεται την σύγκρουση μεταξύ της απελευθερωμένης και της συντηρητικής τάξης στην Αμερική του '70, για δεύτερη επιτυχημένη σεζόν στο θέατρο ''Εν Αθήναις'' στο Γκάζι, αρχικής αξίας 20€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Από την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο θέατρο ''Εν Αθήναις'' η κωμωδία ''Sex Revolution'' του Χάρη Ρώμα θα συνεχίσει φέτος για δεύτερη σεζόν την επιτυχημένη πορεία της!!
 • Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική ηθογραφία που αναφέρεται στην Αμερική του 1970, όταν συγκρούστηκαν δύο βασικές τάσεις.Εκείνη της ηθικής και κοινωνικής απελευθέρωσης (love, peace, freedom) και εκείνη των μετέπειτα γιάπις (συντηρητική, καπιταλιστική).
 • Έτσι δύο φιλικά ζευγάρια, με αφορμή τη σεξουαλική επανάσταση, συγκρούονται με απρόσμενες συνέπειες. Στην τραγελαφική τους κόντρα εμπλέκονται η Πορτορικανή υπηρέτρια και ο προσωπικός τους γυμναστής!!
 • Συντελεστές:
  - Την σκηνοθεσία έκανε ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας.
  - Τα σκηνικά επιμελήθηκε η Κατερίνα Χρήστου και τα κουστούμια εποχής η Μάγδα Καλορίτη.
  - Τα ρούχα υψηλής ραπτικής φιλοτέχνησε ειδικά για την παράσταση ο Πάρις Βαλταδώρος.
  - Τους φωτισμούς έκανε o Μιχάλης Μπούρης.
  - Η μουσική επιμέλεια ανήκει στο Νίκο Κορφιάτη και οι φωτογραφίες της παράστασης στην Δήμητρα Χατζηαδάμ.
  - Η γραφιστική επιμέλεια είναι των art projects.
  - Παίζουν αλφαβητικά: Αργύρης Αποστόλου,Κωνσταντίνος Λαχανάς, Στέφανος Λώλος, Μαρία Παπαφωτίου, Μαριλένα Ράδου και η Ευτυχία Φαναριώτη.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 15 Iανουαρίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει: είσοδο στην κωμική παράσταση ''Sex Revolution'' στο θέατρο ''Εν Αθήναις''.
 • Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο 2103425170 (ώρες ταμείου) και στο 2109345378.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες παραστάσεων:Τετάρτη στις 21.00 και Πέμπτη στις 20.00  
Εν Αθήναις - Sex Revolution

Ιάκχου 19 (πλησίον στάση μετρό Κεραμεικός)
Αθήνα - Aττική
2103425170Εν Αθήναις - Sex Revolution

"SEX REVOLUTION"

Παρ'ότι το έργο γράφτηκε από Έλληνα συγγραφέα, οι ήρωες του είναι δύο ζευγάρια Αμερικανών στο Chicago, που διευρύνουν την σεξουαλική επανάσταση το 1970, με κωμικοτραγικές συνέπειες.

Στην ιστορία εμπλέκονται η Πορτορικανή υπηρέτρια του ενός ζευγαριού και ο προσωπικός τους γυμναστής. Στην ερώτηση γιατί στην Αμερική και την εποχή των 70's, ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης απαντά ότι πίσω από την κωμική διάσταση της σεξουαλικής απελευθέρωσης εκείνης της εποχής, ξεπροβάλλει απειλητικά το πρόσωπο ενός καινούργιου κόσμου που έφτασε την ανθρωπότητα κοινωνικά και ηθικά σ'αυτό που γνωρίζουμε σήμερα.