Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9€
από
έκπτωση
κέρδος

18€
50%
9€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

3 άντρες,3 φίλοι,3 ιστορίες στην κωμωδία ''Connected'' στο θέατρο Βικτώρια!

9€ για είσοδο ενός ατόμου στην μαύρη κωμωδία ''Lylin's Connected'' που υμνεί την αντρική φιλία και τη δύναμη του ανθρώπου στις ημέρες της κρίσης και διαπραγματεύεται με χιούμορ τις ανθρώπινες σχέσεις, στο θέατρο ''Βικτώρια'', αρχικής αξίας 18€
Έκπτωση 50%!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Τρεις άντρες… Ποιοι άντρες; Τρεις φίλοι… Τρεις ιστορίες… Τρεις ή μία;
 • ''Lylin’s Connected''... Μια μαύρη κωμωδία!
 • Λίγα λόγια για την υπόθεση: Ο Αργύρης ήθελε να γίνει ψυχολόγος αλλά κατέληξε γεωπόνος ενώ τώρα δουλεύει στο μαγαζί της πεθεράς του πουλώντας κιλότες. Το Κριστινάκι, η μέλλουσα γυναίκα του, το έσκασε... Κατά τα άλλα, καλά. Ο Αλέξανδρος είναι πολιτικός μηχανικός αλλά λόγω της κρίσης δεν έχει και πολλά να κάνει. Η γυναίκα του είναι έγκυος κι επειδή δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα της, επέστρεψε στους γονείς της για να βρει την πολυπόθητη ηρεμία. Κατά τα άλλα, καλά. Ο Άδωνις ως οδοντίατρος, προτιμά να μην βγάζει τα δόντια των πελατών του αλλά βγάζει 200.000 ευρώ από την τσέπη του για να αγοράσει έναν ζωγραφικό πίνακα και αδειάζει το οδοντιατρείο του από έπιπλα για να ακολουθήσει τον μινιμαλισμό. Κατά τα άλλα, καλά.
 • Στην Ελλάδα της κρίσης, μια παρέα αντρών σκαλίζει όλο το παρελθόν και το παρόν της, μέσα από το χιούμορ και τις αναμνήσεις τους για να καταλήξουν πως η ζωή είναι tabula rasa. Ανακαλύπτουν οτι έχουν στα χέρια τους και το λευκό χαρτί και το μολύβι για να ζωγραφίσουν τη ζωή τους όπως τη θέλουν. Το έργο διαπραγματεύεται με χιούμορ τις ανθρώπινες σχέσεις και πώς αυτές διαμορφώνουν τη ζωή μας.
 • Ένα έργο για την αντρική φιλία κι ένας ύμνος για τη δύναμη του ανθρώπου, όπου ο θεατής δεν θα είναι αμέτοχος αλλά πολλές φορές θα είναι ο τέταρτος ηθοποιός. Δείτε τους, αφουγκραστείτε τους, γελάστε και ταξιδέψτε στη μαγεία της ζωής μέσα από μια ματιά που θα σας εκπλήξει!
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Παίζουν: Ηλίας Αλεξάνδρου, Γιάννης Δρίτσας, Δημήτρης Λιακόπουλος
  - Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος
  - Κείμενο: Αργύρης Lylin  Στραβελάκης
  - Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρίστος Αναγνωστόπουλος
  - Φωτισμοί: Άκης Αποστολίδης
  - Σκηνογράφος: Τζώρτζια Χόνδρου
  - Ενδυματολόγος: Γιούλη Καλημέρη
  - Oργάνωσηπαραγωγής: Life n' Art Culture Company
 • Δείτε το trailer της παράστασης: 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Mαρτίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: είσοδο ενός (1) ατόμου στην μαύρη κωμωδία ''Lylin's Connected'' στο θέατρο ''Victoria''.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κρατήσεις 2 ημέρες πριν στο 2108233125.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:Πέμπτη - Παρασκευή στις 21.00, Σάββατο στις 19.00 & 21.30 και Κυριακή στις 19.00.
Θέατρο Bικτώρια

Μαγνησίας 5 & Γ΄ Σεπτεμβρίου
Αθήνα - Αττική
2108233125


Ιστοσελίδα


Θέατρο Bικτώρια
To ''Θέατρο Bικτώρια'' διαθέτει κλιματιζόμενη αίθουσα 120 θέσεων εξοπλισμένη με ψηφιακά μηχανήματα εικόνας, φωτισμού και ήχου, πλήρως ανακαινισμένη με νέες άνετες πολυθρόνες και κλιματιζόμενο φουαγιέ 100 θέσεων με full bar.