Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
40%
8€

Η προσφορά έληξε
15
Αγορές

Mία εμβληματική παράσταση κατά του ναζισμού με είσοδο σε super προσφορά!

12€ για είσοδο ενός (1) ατόμου στην εμβληματική και επίκαιρη θεατρική παράσταση "Η Ανάκριση" του Πέτερ Βάις, ένα έργο - κραυγή για τα έργα και τις πράξεις του ναζισμού, με τον Κώστα Καζάκο επικεφαλή ενός 12μελούς θιάσου, στο θέατρο ''Τζένη Καρέζη'' στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας 20€
Έκπτωση 40%!
 
Τι αγοράζετε:
 • Κανείς δεν μπορεί σήμερα να ισχυριστεί ότι δεν ξέρει. Ή ότι δεν θυμάται.
 • O Κώστας Καζάκος επικεφαλής ενός εξαιρετικού 12μελούς θιάσου, παρουσιάζει το εμβληματικό, επίκαιρο έργο "Η Ανάκριση" του Γερμανού συγγραφέα Πέτερ Βάις, σε απόδοση και σκηνοθεσία Σταύρου Σ. Τσακίρη.
 • Το έργο "Η Ανάκριση" (Die Ermittlung, 1965), ορατόριο σε 11 ωδές, είναι ένα συγκλονιστικό, αποκαλυπτικό και δριμύ κατηγορητήριο κατά του ναζισμού, που βασίστηκε στα πρακτικά της δίκης βασικών στελεχών του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης και εξόντωσης του Άουσβιτς. Ένα αποκαλυπτικό έργο - ντοκουμέντο που μιλά για το σήμερα με τα αδιάσειστα στοιχεία του χθες. Ένα πολύ κοντινό μας χθες, το οποίο αναφέρεται στις σκοτεινότερες σελίδες της ιστορίας ενώ ταυτόχρονα καταδεικνύει πόσο σημερινοί μπορεί να είναι οι κίνδυνοι και πόσο απαραίτητη είναι η εγρήγορση και η καταγγελία παρόμοιων και πανομοιότυπων φασιστικών-ρατσιστικών – ναζιστικών φαινομένων σήμερα.
 • Όπως σημειώνει ο Κώστας Καζάκος: «Η «Ανάκριση» του Πέτερ Βάις μπορεί να είναι μια πυξίδα που θα μας βοηθήσει να ξαναβρούμε το δρόμο μας. Θα μας οργώσει τη μνήμη και μέσα από τα ιστορικά ντοκουμέντα, μέσα από τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα που συνέβησαν στα τρομερά χρόνια των ναζιστικών στρατοπέδων εξόντωσης, θα μας αναγκάσει να ξαναθυμηθούμε, κάτω από ποιά διαδικασία ο άνθρωπος μπορεί να χάσει την ανθρώπινη υπόστασή του και να μεταβληθεί σ’ ένα άβουλο και θλιβερό κτήνος.»
 • Αναλυτικά οι συντελεστές:
  - Απόδοση, Δραματουργική επεξεργασία: Σταύρος Σ. Τσακίρης
  - Σκηνοθεσία, Μουσική Επιμέλεια: Σταύρος Σ. Τσακίρης
  - Δραματολόγος: Δήμητρα Πετροπούλου
  - Σκηνικά/Κοστούμια: Θάλεια Ιστικοπούλου
  - Παίζουν: Κώστας Καζάκος, Εύα Κοταμανίδου, Κωνσταντίνος Καζάκος, Θόδωρος Γράμψας,     Παύλος Ορκόπουλος, Κώστας Μπάρας, Δημήτρης Καλαντζής, Σπύρος Τσεκούρας, Τζένη Κόλλια, Γιάννης Γούνας, Μαρία Τζάνη, Ευθύμης Ξυπολιτάς
 • Δείτε εδώ το trailer της παράστασης!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 29 Μαρτίου 2014
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά:είσοδο στην θεατρική παράσταση ''Η Ανάκριση'' στο θέατρο Τζένη Καρέζη.
 • Διάρκεια παράστασης: 105' (με διάλειμμα)
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση 2 ημέρες πριν στο 2103636144 ή 2103644921.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Χωρητικότητα θεάτρου: 400 θέσεις
 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
  - Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00
  - Τετάρτη, Σάββατο Απογευματινή στις 18:00
  - Κυριακή στις 20:00
 • Για την βραδινή παράσταση του Σαββάτου λόγω εξαιρετικά περιορισμένης διαθεσιμότητας παρέχονται έως και 10 θέσεις για κάθε παράσταση.
Θέατρο ''Τζένη Καρέζη''

Ακαδημίας 3
Aθήνα - Αττική
2103636144- 2103644921


Ιστοσελίδα


Θέατρο ''Τζένη Καρέζη''
...Την περίοδο 1978-79, ο θίασος "Τζένης Καρέζη - Κώστα Καζάκου" εγκαινιάζει το νέο θέατρο "Αθήναιον" επί της οδού Ακαδημίας 3, ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, το οποίο κατασκευάστηκε μεριμνεί των θιασαρχών... Μετά το θάνατο της Τζένης Καρέζη ο χώρος μετονομάζεται από "Αθήναιον" σε ΘΕΑΤΡΟ "ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ"...