230
Αγορές

Ωχ Ηλέκτρα σε θεατρική περιοδεία με Πέτρο Φιλιππίδη μόνο με 13€!

Βest Price! 13€ για είσοδο ενός ατόμου στην κωμική θεατρική παράσταση "Ωχ...Ηλέκτρα", την πανέξυπνη παρωδία του Αλέξη Καλλίτση, με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο ρόλο της Ηλέκτρας που... επισκέπτεται ψυχολόγο για να λύσει τα προβλήματα της, επιλέγοντας την παράσταση που θέλετε σε Νίκαια, Ηλιούπολη, Βύρωνα, Χαλκίδα και Πετρούπολη από 14 μέχρι 18 Ιουλίου!
Τι αγοράζετε:
 • Το έργο ''ωχ..Ηλέκτρα'' του Αλέξη Καλλίτση είναι μια καλογραμμένη κωμωδία, η οποία σχολιάζει τα κοινωνικά ήθη, τις ανθρώπινες σχέσεις, την οικονομία αλλά και τη φύση του νεοέλληνα με εύστοχο και καυστικό τρόπο!
 • Ο Αλέξης Καλλίτσης, βασιζόμενος στις γνωστές τραγωδίες του Σοφοκλή και του Ευριπίδη, έγραψε μια παρωδία σε έμμετρο δεκαπεντασύλλαβο, με κεντρική ηρωίδα την Ηλέκτρα, η οποία μη μπορώντας ν' αντέξει τα δεινά της οικογένειάς της, δηλαδή τις συμφορές του οίκου των Ατρειδών, καταφεύγει στη βοήθεια ειδικού: απευθύνεται δηλαδή σε ψυχολόγο!
 • Λίγα λόγια για το έργο: Η Ηλέκτρα αποφασίζει να επισκεφθεί ψυχολόγο, καθώς έχει φτάσει σε αδιέξοδο και δεν μπορεί να βρει μόνη της λύση στα προβλήματά της.
  «Είναι η πρώτη μου φορά που πάω σε ψυχολόγο. Εδώ και κάμποσο καιρό δεν έβρισκα το λόγο. Όμως γιατρέ μου τα 'παιξα και έπαθα μπορνιόκο.  Έφτασα σ' αδιέξοδο. Έπαθα κοκομπλόκο.Με πιάνει τρόμος του κενού και έχω και ιλίγγους. Κι άμα ρημαδοκοιμηθώ στον ύπνο βλέπω σβίγγους».
  Έτσι λοιπόν προβληματισμένη και φορτισμένη μετά το θάνατο του πατέρα της, Αγαμέμνονα, τον οποίο σκότωσε η μητέρα της, Κλυταιμνήστρα μαζί με τον εραστή της, Αίγισθο, περιμένει τον αδερφό της, Ορέστη, να γυρίσει έπειτα από χρόνια απουσίας και να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα τους. Πραγματικά, ο Ορέστης έρχεται μαζί με το φίλο του, Πυλάδη, και παρέα με τον Παιδαγωγό του σκαρφίζονται διάφορους τρόπους εκδίκησης.
  Τι γίνεται όμως, όταν εμφανίζεται το φάντασμα του Αγαμέμνονα; Όταν ο Ορέστης αδυνατεί ν' αποφασίσει να σκοτώσει την μητέρα του; Πόσες ανατροπές μπορούν να συμβούν; Τελικά, η Ηλέκτρα θα βρει λύση ή θα τρελάνει και τον ψυχολόγο της;
 • Κι αν στην τραγωδία κλαίγατε, εδώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε μέχρι δακρύων!
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης, Άννα Παναγιωτοπούλου
  - Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
  - Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκορού
  - Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
  - Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου, Θανάσης Γιαννακόπουλος
  - Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
  - Μουσική διδασκαλία: Παναγιώτης Τσεβάς
  - Διανομή: Πέτρος Φιλιππίδης,Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κρατερός Κατσούλης, Πάνος Σταθακόπουλος, Αλμπέρτο Φάϊς, Μάνος Ιωάννου, Χρήστος Σπανός, Σταύρος Καραγιάννης, Κυριάκος Μαρκάτος
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη εκτυπωμένου κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει είσοδο στην παράσταση ''ωχ... Ηλέκτρα" με επιλογή από τις εξής παραστάσεις:
  - Νίκαια: Δευτέρα 14/07 στο Κατράκειο Θέατρο Νικαίας στις  21.15
  - Ηλιούπολη: Τρίτη 15/07 στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους "Δημήτρης Κιντής" στις  21.15
  - Βύρωνας: Τετάρτη 16/07 στο Θέατρο Βράχων - Μελίνα Μερκούρη στις  21.15
  - Χαλκίδα: Πέμπτη 17/07 στο Θέατρο "Ορέστης Μακρής" στις  21.15
  - Πετρούπολη: Παρασκευή 18/07 στο Θέατρο Πέτρας - Φεστιβάλ Πέτρας στις  21.15
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να προσέρχεστε στο ταμείο των θεάτρων με τα κουπόνια σας τουλάχιστον 40' πριν την έναρξη της παράστασης!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
"Ωχ... Ηλέκτρα" - Παρωδία του Αλέξη Καλλίτση

-
Aθήνα - Αττική
-

Δείτε τη λίστα των θεάτρων"Ωχ... Ηλέκτρα" - Παρωδία του Αλέξη Καλλίτση
Μ' ένα καινούργιο, σύγχρονο έργο «ωχ..Ηλέκτρα» του Αλέξη Καλλίτση, θα περιοδεύσει το φετινό καλοκαίρι ο Πέτρος Φιλιππίδης σε μεγάλα φεστιβάλ της Αθήνας και της περιφέρειας. Ο Αλέξης Καλλίτσης, βασιζόμενος στις γνωστές τραγωδίες του Σοφοκλή και του Ευριπίδη, έγραψε μια παρωδία σε έμμετρο δεκαπεντασύλλαβο, με κεντρική ηρωίδα την Ηλέκτρα, η οποία μη μπορώντας ν' αντέξει τα δεινά της οικογένειάς της, δηλαδή τις συμφορές του οίκου των Ατρειδών, καταφεύγει στη βοήθεια ειδικού: απευθύνεται δηλαδή σε ψυχολόγο!

Το έργο: Η Ηλέκτρα αποφασίζει να επισκεφθεί ψυχολόγο, καθώς έχει φτάσει σε αδιέξοδο και δεν μπορεί να βρει μόνη της λύση στα προβλήματά της. «Είναι η πρώτη μου φορά που πάω σε ψυχολόγο. Εδώ και κάμποσο καιρό δεν έβρισκα το λόγο. Όμως γιατρέ μου τα 'παιξα και έπαθα μπορνιόκο. | Έφτασα σ' αδιέξοδο. Έπαθα κοκομπλόκο. Με πιάνει τρόμος του κενού και έχω και ιλίγγους Κι άμα ρημαδοκοιμηθώ στον ύπνο βλέπω σβίγγους». Έτσι λοιπόν προβληματισμένη και φορτισμένη μετά το θάνατο του πατέρα της, Αγαμέμνονα, τον οποίο σκότωσε η μητέρα της, Κλυταιμνήστρα μαζί με τον εραστή της, Αίγισθο, περιμένει τον αδερφό της, Ορέστη, να γυρίσει έπειτα από χρόνια απουσίας και να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα τους. Πραγματικά, ο Ορέστης έρχεται μαζί με το φίλο του, Πυλάδη, και παρέα με τον Παιδαγωγό του σκαρφίζονται διάφορους τρόπους εκδίκησης. Τι γίνεται όμως, όταν εμφανίζεται το φάντασμα του Αγαμέμνονα; Όταν ο Ορέστης αδυνατεί ν' αποφασίσει να σκοτώσει την μητέρα του; Πόσες ανατροπές μπορούν να συμβούν; Τελικά, η Ηλέκτρα θα βρει λύση ή θα τρελάνει και τον ψυχολόγο της; Κι αν στην τραγωδία κλαίγατε, εδώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε μέχρι δακρύων!