307
Αγορές

Ο Caveman κάνει περιοδεία στην Αττική με 12€ από το Deals365.gr!

Βest Price! 12€ για είσοδο ενός (1) ατόμου στην πιο επιτυχημένη κωμική θεατρική παράσταση ''Caveman'' του Rob Becker με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, που πραγματεύεται με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων και χαρίζει άφθονο γέλιο και χαρά!
Iσχύει για την περιοδεία σε Χαλάνδρι, Μαραθώνα, Γαλάτσι, Νίκαια, Πόρτο Ράφτη, Παπάγου και Σαρωνίδα!
Τι αγοράζετε:
 • Ο "Caveman" καταφθάνει σε επιλεγμένα θέατρα της Αττικής με σκοπό να σας χαρίσει γέλιο και χαρά για ακόμα μια φορά!
 • Πρόγραμμα παραστάσεων καλοκαιρινής περιοδείας:
  - Πέμπτη 17/7: Θέατρο Ρεματιάς, Χαλάνδρι στις 21:00
  - Τετάρτη 23/7: Κινηματοθέατρο Cool Tymvos, Μαραθώνας στις 21:30
  - Πέμπτη 24/7: Θέατρο Άλσους Βείκου, Γαλάτσι στις 21:30
  - Παρασκευή 25/7: Κηποθέατρο Νίκαιας στις 21:30
  - Δευτέρα 28/7: Cine Άλεξ, Πόρτο Ράφτη στις 21:30
  - Τετάρτη 30/7: Κηποθέατρο Παπάγου στις 21:00
  - Πέμπτη 31/7: Τρίανον Cinemax, Σαρωνίδα στις 21:30
 • Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης , ως γνήσιος απόγονος του Caveman σας  αποκαλύπτει με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων που εδώ και 30.000 χρόνια κάνουν τη συνύπαρξή τους κάποιες φορές ‘ανυπόφορη’ αλλά πάντα αυτονόητη και μοναδική!
 • Το μυστικό του είναι ο ίδιος εξαιρετικός συγγραφέας Rob Becker ο οποίος  με αστείο και καυστικό τρόπο σχολιάζει την καθημερινότητα μας, και το γεγονός που ο ίδιος ο θεατής ανακαλύπτει ένα κομμάτι του εαυτού του στο έργο. Ο Caveman έχει υπάρξει...ο καλύτερος θεραπευτής ζευγαριών στη σύγχρονη κοινωνία!  Για αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην Ελλάδα ο ''Caveman'',  έχει κερδίσει πιστούς οπαδούς που συμπάσχουν και ταυτίζονται με τα παθήματα και τα κατορθώματα του.
 • Λίγα λόγια για το έργο: Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο R. Becker έπλασε τον Σωτήρη, τον κεντρικό ήρωα, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Μαίρη, έχει τσακωθεί μαζί της και βρίσκεται έξω από το σπίτι να... μονολογεί. Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο; Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του Caveman, προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές -τουλάχιστον- απορίες του.
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Ηθοποιός: Βλαδίμηρος Κυριακίδης 
  - Συγγραφέας: Rob Becker
  - Σκηνοθεσία - Διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη
  - Μετάφραση: Ερατώ Τάττη
  - Φωτισμοί: Valentin Galle
  - Σκηνογραφία: Ειρήνη Παγώνη
  - Κουστούμια: Keira Coltrane
  - Μουσική: Πάνος Φορτούνας
  - Παραγωγή: Θέατρο Coronet & Mogul Theater
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει για:
  - Πέμπτη 17/7: Θέατρο Ρεματιάς, Χαλάνδρι στις 21:00
  - Τετάρτη 23/7: Κινηματοθέατρο Cool Tymvos, Μαραθώνας στις 21:30
  - Πέμπτη 24/7: Θέατρο Άλσους Βείκου, Γαλάτσι στις 21:30
  - Παρασκευή 25/7: Κηποθέατρο Νίκαιας στις 21:30
  - Δευτέρα 28/7: Cine Άλεξ, Πόρτο Ράφτη στις 21:30
  - Τετάρτη 30/7: Κηποθέατρο Παπάγου στις 21:00
  - Πέμπτη 31/7: Τρίανον Cinemax, Σαρωνίδα στις 21:30
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: είσοδο στην θεατρική παράσταση ''Caveman'' 
 • Σημαντικό: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να προσέρχεστε στο ταμείο του θεάτρου με εκτυπωμένα τα κουπόνια σας τουλάχιστον 30' πριν την έναρξη της παράστασης!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Caveman

7 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Θέατρο Ρεματιάς
Χαλάνδρι - Αττική
-


Caveman
Σας παρουσιάζουμε στα μεγαλύτερα θέατρα της Αθήνας το φαινόμενο «CAVEMAN» του Rob Becker σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Παπαστάθη. Μια παράσταση που πάνω από 280.000 θεατές στην Ελλάδα έχουν λατρέψει. Ο «CAVEMAN» έχει πάνω από 10.000.000 θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έχει μεταφραστεί σε 15 διαφορετικές γλώσσες και είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway, κάτι που έκανε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να αποκαλεί την 18η Ιουλίου ημέρα του Caveman και να μετονομάσει την οδό 44 West σε Caveman Way. Ο «CAVEMAN» επιπλέον αναγνωρίζει πολλούς οπαδούς του στους ψυχολόγους και θεραπευτές ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας σχέσεων. Μη σπαταλάτε τα λεφτά σας σε σύμβουλους γάμου, o Caveman τοu Rob Becker ξεπερνάει και τον καλύτερο ψυχαναλυτή!