Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 4€
από
έκπτωση
κέρδος

8€
50%
4€

Η προσφορά έληξε
41
Αγορές

Η Ομπρέλα των Θαυμάτων, το διαδραστικό παιδικό μιούζικαλ σε προσφορά!

4€ για είσοδο ενός (1) ατόμου στην διαδραστική παιδική παράσταση ''Η Ομπρέλα των Θαυμάτων'', ένα διασκεδαστικό μιούζικαλ με οπτικά εφέ, βίντεο, φωτογραφίες & υπέροχα τραγούδια, που πραγματεύεται όλα τα σημαντικά θέματα της εποχής μας με συμμετοχή των παιδιών, στο κινηματοθέατρο ''Αλκυονίς'' στην Πλατεία Βικτωρίας, αρχικής αξίας 8€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Ένα διαδραστικό μιούζικαλ των Ζανό Ντάνια και Πρόδρομου Μακρίδη για παιδιά με θέματα της εποχής μας. Επτά ιστορίες παρουσιάζονται από την ηρωίδα του έργου Λίτσα Ομπρελίτσα με την μαγική της ομπρέλα.
 • Οι 4 ηθοποιοί ερμηνεύουν 15 ρόλους του έργου μέσα από οπτικά εφέ, βίντεο, φωτογραφίες και υπέροχα τραγούδια!
 • Πάνω σε σύγχρονα θέματα της εποχής μας: Ρύπανση, φιλοζωία, ρατσισμός, ασφάλεια στο διαδίκτυο, καταναλωτισμός μάθηση θέλει τόλμη, διατροφή και αγάπη για την φύση και τον άνθρωπο. Όλα αυτά γίνονται επί σκηνής με χιούμορ και συμμετοχή των παιδιών!
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Κείμενο-Σκηνοθεσία: Ζανό Ντάνιας
  - Στίχοι-Μουσική: Πρόδρομος Μακρίδης
  - Χορογραφίες: Κωνσταντίνος Μενούνος
  - Video Editing: Γαβριήλ Σφαιρόπουλος
  - Κοστούμια: Κατερίνα Ταρλή
  - Σκηνικά: Μαρία Νόρμαν
  - Παίζουν οι ηθοποιοί: Ζανό Ντάνιας, Στέλλα Φώτση, Βασίλης Κέλλης, Ελένη Μυστικού
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιανουαρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά:είσοδο στην διαδραστική παιδική παράσταση ''Η Ομπρέλα των Θαυμάτων''.
 • Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2108220008.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστου αριθμού κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή 12:00 πμ. 
Κινηματοθέατρο Αλκυονίς

Ιουλιανού 42
Πλατεία Βικτωρίας - Αττική
2108220008Κινηματοθέατρο Αλκυονίς
Μετά από δεκαετίες σιωπής, ο ιστορικός κινηματογράφος «Αλκυονίς», της οδού Ιουλιανού, που ανέθρεψε γενιές κινηματογραφόφιλων και συνδέθηκε με την ελευθερία του λόγου και της δημιουργίας ως χώρος αντίστασης καλλιτεχνών στη χούντα και ανοιχτό σχολείο κινηματογραφικής Τέχνης στη μεταπολίτευση, ανοίξε ξανά την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου.
 
Η «Αλκυονίδα» έρχεται με προοπτική και ελπίδα ενός Πολυχώρου Τέχνης και Πολιτισμού που θα χαρίσει ζωή και κίνηση στη γειτονιά.
 
Σε εβδομαδιαία βάση θα προβάλλονται ελληνικές ταινίες μικρού μήκους, ενώ τη θέση του θα έχει πλέον εδώ η μουσική, το θέατρο, τα εικαστικά, το βιβλίο. Η αίθουσα των 330 θέσεων με τη σκηνή των 12 επί 15 μέτρων θα μπορεί στο εξής να φιλοξενεί πολλού είδους εκδηλώσεις. 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook