Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
50%
15€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Θεατρική παράσταση Μαμά, είναι παντρεμένος...για 2 άτομα σε προσφορά!

15€ για είσοδο 2 (δύο) ατόμων στην θεατρική παράσταση ''Μαμά, είναι παντρεμένος...'' το έργο του συγγραφέα Αντώνη Σιμιτζή, με τους ίδιους τους θεατές να ψηφίζουν για το τέλος και να διαμορφώνουν εκείνοι την απάντηση, στο ''Διάχρονο θέατρο'' στο Νέο Κόσμο, αρχικής αξίας 30€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Για την μελέτη ελληνικού  έργου, όπως κάθε  χρόνο, το  Διάχρονο Θέατρο θα  παρουσιάσει το έργο του Αντώνη Σιμιτζή, ''Μαμά, είναι παντρεμένος...'' σε  σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου, με τις Αθηνά Μαυρομάτη και Μαριλένα Κάραλη!
 • Λίγα λόγια για την υπόθεση:
 • Μαμά, είναι  παντρεμένος...Πόσες  μητέρες δεν άκουσαν  αυτή την  εφιαλτική  φράση. Το  ερώτημα πάντα το ίδιο:  “Αγαπάει στ’ αλήθεια την κόρη μου ή την  κοροϊδεύει;” Οι  θεατές  ψηφίζουν  και  δίνουν  την  απάντηση!                                  
 • Κάθε  παράσταση  κι  ένα  άλλο  τέλος,  στο  πρωτόπαιχτο  έργο  του  Αντώνη  Σιμιτζή.
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου
  - Μουσική:  Τατιάνα  Μανωλίδου
  - Σκηνικά:  Χάρης  Σεπεντζής
  - Φωτισμοί:  Γιώργος  Δανεσής
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Dealισχύει έως 24 Φεβρουαρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Dealισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει αναλυτικά:είσοδο στην θεατρική παράσταση ''Μαμά, είναι παντρεμένος...'' στο Διάχρονο Θέατρο.
 • Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2107233229.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενεις.
 • Απαραίτητη η εκτύπωση και η έντυπη προσκόμιση του κουπονιού κατά τη μέρα της επίσκεψης σας.
 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε  Δευτέρα  και  Τρίτη  στις  21.00.
Διάχρονο θέατρο

Πυθέου 50–52
Νέος Κόσμος - Αττική
2107233229


Ιστοσελίδα


Διάχρονο θέατρο
Το Διάχρονο  Θέατρο  της  Μαίρης  Βιδάλη,  επιθυμεί  να  ταξιδέψει  σε  φεστιβάλ  που  ενδιαφέρονται  για  ρεπερτόριο  αντίστοιχο  με  τις  παραστάσεις  του.
 
Προηγούμενη δράση του θεάτρου ενδεικτικά:
- ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ, Φ. Γκ. Λόρκα, σκηνοθεσία Γιώργος Ρεμούνδος, μουσική Μάνος Χατζηδάκης με τους Κατερίνα Χέλμη, Μαίρη Βιδάλη, Γιάννη Ζαβραδινό κ.α. (Εγγραφή και προβολή στην κρατική TV της θεατρικής παράστασης)
- ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤIΑΣ, Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σκηνοθεσία Νίκος Αρμάος,μουσική Πλάτων Ανδριτσάκης με τους Μαίρη Βιδάλη, Γιάννη Μόρτζο, Νίκο Παπαδόπουλο κ.α. (Εγγραφή και προβολή στην κρατική TV της θεατρικής παράστασης)
- Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, Τζ. Μπέρναρ Σω, σκηνοθεσία Γιάννης Μόρτζος, μουσική επιμέλεια Αλέξανδρος Αδαμόπουλος με τους Μαίρη Βιδάλη, Ζωή Φυτούση, Ανέστη Βλάχο κ.α.
- ΟΙ ΔIΑΦΟΡΕΤΙΚΟI, Τζο Σάουτερ, σκηνοθεσία Λεωνίδας Λοϊζίδης, σκηνικά Δέσποινα Βολίδη με τους Μαίρη Βιδάλη, Απόστολο Σφακιανάκη, Δημήτρη Λιάγκα κ.α. (η παράσταση δόθηκε και στην Αγγλία στο ART THEATER του Λονδίνου).