Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7,5€
από
έκπτωση
κέρδος

15€
50%
7,5€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Όταν ο Θεόφιλος συνάντησε την ερωτευμένη απελπισθείσα, σε προσφορά!

7,5€ για είσοδο ενός (1) ατόμου στην θεατρική παράσταση ''Όταν ο Θεόφιλος συνάντησε την ερωτευμένη απελπισθείσα'' σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μόρτζου, που πραγματεύεται τη συνάντηση και τη συνομιλία ανάμεσα σε δύο πίνακες του Θεόφιλου, στο Θέατρο ''4 Εποχές'' στην Κυψέλη, αρχικής αξίας 15€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Το «Θέατρο Τέσσερις Εποχές»  παρουσιάζει το  έργο του Γιάννη Σολδάτου «Όταν ο Θεόφιλος συνάντησε  την ερωτευμένη απελπισθείσα»  σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μόρτζου που ερμηνεύει και τον ομώνυμο ήρωα.
 • Πρόκειται για τη συνάντηση και τη συνομιλία ανάμεσα σε δύο πίνακες του Θεόφιλου: Την «Ερωτευμένη απελπισθείσα» και τις «Οθωμανίδες εκ της Υπαρχίας Κωνσταντινουπόλεως Νικομηδείας». Όλα αυτά παρουσία μιας τοιχογραφίας  που παριστάνει τη γοργόνα , την αδελφή του Μεγαλέξανδρου. Ο Θεόφιλος δημιουργεί με τη ζωγραφική του έναν κόσμο, το δικό του κόσμο, με τη φόρμα του λαϊκού παραμυθιού και πάνω σ' αυτή τη φόρμα ο Γιάννης Σολδάτος επιχείρησε να στήσει ανάλογη ενός λαϊκού θεάτρου και ο Γιάννης Μόρτζος μια λαϊκή παράσταση. Κάποια στιγμή ο Θεόφιλος έγινε κλασσικός και τοποθετήθηκε στο πάνθεον των μεγάλων ελλήνων ζωγράφων του 20ου αιώνα. Το μεγάλο δίδαγμα που μας άφησε παραμένει σ' αυτούς του χαλεπούς καιρούς. .. «Σώπασε κυρά –Δέσποινα πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα’ ναι». Δίδαγμα που δεν έχει σχέση με στείρους εθνικισμούς πολιτικές σκοπιμότητες, μα έρχεται άμεσα από την ανάγκη του καθαρού μυαλού που αγαπάει τον τόπο, τον άνθρωπο και τη ζωή στην καλή και τη γλυκιά της ώρα.
 • Ηθοποιοί:Μέλανι Μαρχάινε, Αγγελική Παρδαλίδου, Μύρια Δημητροπούλου, Τιτίκα Μαρίνου, Ελισάβετ Δημητρίου
 • Συντελεστές:
  - Μουσική : Μάριος Στρόφαλης
  - Σκηνικά κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά
  - Χορογραφία: Σίμων Πάτροκλος
  - Φωτισμοί: Τάκης Ποδαρόπουλος
  - Βοηθός σκηνοθέτη: Θοδωρής Σκαρής
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει: είσοδο στην θεατρική παράσταση ''Όταν ο Θεόφιλος συνάντησε την ερωτευμένη απελπισθείσα''.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο 2108812289.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Είναι απαραίτητη η έντυπη προσκόμιση του κουπονιού στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της επίσκεψης σας.
 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων:  Δευτέρα: 21.30, Τρίτη 21.30, Τετάρτη: 19.30
Θέατρο Τέσσερις Εποχές

Μοσχονησίων 36
Πλατεία Αμερικής - Αττική
2108812289Θέατρο Τέσσερις Εποχές
Το θέατρο 4 εποχές φιλοξένει  εδω και 20 χρόνια ποιοτικές παραστάσεις που κάνουν αίσθηση στο χώρο του θεάτρου, δίνοντας έμφαση στους Έλληνες θεατρικούς συγγραφείς.