Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

24€
50%
12€

Η προσφορά έληξε
34
Αγορές

Η αγριόπαπια, το αριστούργημα του Ερρίκου Ίψεν σε θεατρική προσφορά!

12€ για είσοδο 2 ατόμων στο αριστούργημα του Ερρίκου Ίψεν ''Η αγριόπαπια'', μία συγκλονιστική δραματική παράσταση που παρουσιάζει την ψυχική καταρράκωση μιας οικογένειας που συντηρείται με αυταπάτες, τις οποίες συμβολίζει μια σακατεμένη αγριόπαπια, στο Θέατρο "Εκάτη" στην Κυψέλη, αρχικής αξίας 24€
Έκπτωση 50%!!

Τι αγοράζετε:
 • Ένα πραγματικό αριστούργημα με εξαιρετικές κριτικές ήδη!
 • Ένα δράμα μεγάλης δραματικής δύναμης και αρίφνητου πόνου. Κανένα άλλο έργο του Ίψεν δεν συγκεντρώνει τόσο σπαραγμό και συμπόνια. Οι ήρωες έχουν τρυφερότητα, οίκτο, εγωισμό και σκληρότητα. Δυνάστης η φτώχεια με επενδύτη τα όνειρα.
 • Το έργο παρουσιάζει την ψυχική καταράκωση μιας οικογένειας που συντηρείται με αυταπάτες που τις συμβολίζει μια σακατεμένη αγριόπαπια που την φυλάνε στην σοφίτα τους, και την φροντίζουν η εγγονή Έντβιγκ και παππούς Έκνταλ.
 • Η αγριόπαπια, είναι το τραγικότερο σύμβολο του ζωτικού ψεύδους. Ο παραμικρός φθόγγος αλήθειας αποκαλύπτει την ψυχική τους διάλυση και συντρίβει το κίβδηλο κόσμο τους... Το δράμα παίζεται στο σπίτι ενός αποτυχημένου φωτογράφου του Γιάλμαρ Έκνταλ που έχει μια επίφαση ευτυχισμένης ζωής που την καλύπτει η στίλβη των ψευδαισθήσεων και της αυτάπάτης. Καταρρέουν τα πάντα, όταν εισβάλει ένας ιδεαλιστής ο Γκρέγκερς Βέρλε και φανερώνει την αλήθεια και τους εξοντώνει. Η Γκίνα, η γυναίκα του Γιάλμαρ, ήταν ερωμένη του πατέρα του, του Γέροβέρλε. Αποδεικνύει πως η κόρη του η Έντβιγκ δεν είναι δικό του παιδί και έτσι έρχεται η καταστροφή. Η μικρή Έντβιγκ μαθαίνοντας την αλήθεια αυτοκτονεί.
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Μετάφραση Βάσου Δασκαλάκη
  - Σκηνοθεσία: Βαλεντίνη Λουρμπά
  - Μουσική επιμέλεα: Ουρανία Αργυροπούλου
  - Ηχοληψία:  Ευριδίκη Γεωργίου
  - Φωτισμοί: Νύσος Βασιλόπουλος
  - Σκηνογραφία: Απόστολος Κρίτσας
  - Παίζουν οι ηθοποιοί: Δέσποινα Αποστολίδη, Ηλίας Μαζιώτης, Αλεξάνδρα Μαρθαλαμάκη, Ξενοφών Χαντζής, Μάνος Χατζηγεωργίου
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει αναλυτικά: είσοδο στην παράσταση "Η αγριόπαπια" στο θέατρο Εκάτη.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο τηλέφωνο 2106401931.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων:Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 19:00
Θέατρο Εκάτη

Υακίνθου & Εκάτης 11
Κυψέλη - Αττική
2106401931Θέατρο Εκάτη
Η Βαλεντίνη Λουρμπά διευθύνει με φινέτσα ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό υπόγειο θέατρο, πάνω από την πλατεία Κυψέλης, στην οδό Εκάτης. “Θέατρο δωματίου”, αλλά και θέατρο συμπαντικό. Το μέρος αντί τού όλου. Ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, μακριά πολύ από τα Main-stream θεάματα και χώρους.