Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 8€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
60%
12€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Προσφορά για την θεατρική παράσταση Καληνύχτα στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

8€ για είσοδο 2 ατόμων στην θεατρική παράσταση ''Καληνύχτα'' της Μαρίας Σκαφτούρα, μια ιστορία για τον έρωτα, το ''μαζί", το "μόνος", το "τώρα" και το "ποτέ", στον ''Χώρο Τέχνης Ασωμάτων'' στο Θησείο, αρχικής αξίας 20€
Έκπτωση 60%!!
Τι αγοράζετε:
 • Σε ονειρεύομαι τόσο που σχεδόν χάνεις την πραγματικότητά σου. Άραγε θα βρώ ποτέ το χρόνο και τη δύναμη να διώξω το ζωντανό κορμί σου; Περνούν οι μέρες, περνούν οι εβδομάδες, σαν να μην έχει περάσει καθόλου ο χρόνος. Σε ονειρεύομαι τόσο που ξυπνάω γεμάτος αμφιβολίες..Κοιμάμαι στο πάτωμα, εκθέτω τον εαυτό μου σε όλες τις πτυχές της ζωής. Σε ονειρεύτηκα πολύ, περπάτησα μαζί σου, μίλησα μαζί σου, κοιμήθηκα με το φάντασμά σου και παρόλο που ήταν φάντασμα και σκιά, εκατό φορές περισσότερο σε αναζητούσα...
 • Τι συμβαίνει, όταν ο έρωτας μπαίνει στις ζωές μας, αλλά το "εγώ" δε μπορεί να του παραχωρήσει χώρο, σκοτώνοντας το "άτομο"; Όταν η απουσία παίρνει τη θέση της παρουσίας και τα βιώματα επιστρέφουν ξανά και ξανά κοιτάζοντας επίμμονα το κενό μας που δε γεμίζει ποτέ...Όταν η αγάπη γίνεται ένα είδος μοναξιάς...Δυο παράλληλοι βίοι, ένα συναίσθημα μια στιγμή...Γιατί ο χρόνος της μοναξιάς μπορεί να φωτιστεί για ένα και μόνο λεπτό, κι ας είναι το επόμενο δευτερόλεπτο να χαθούν όλα! Μια ιστορία για τον Έρωτα, το "μαζί" και το "μόνος", το "τώρα" και το "ποτέ"!
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Συγγραφέας: Μαρία Σκαφτούρα
  - Σκηνοθεσία/χορογραφίες/ επιμέλεια κίνησης: Κατερίνα Μπουζάνη
  - Ερμηνεύουν: Πωλίνα Μαρκάκη, Ουσίκ Χανικιάν
  - Χορεύουν: Έρη Πολυζωγοπούλου, Αλέξανδρος Σαμπάνης
  - Σχεδιασμός ήχου: Γιούλη Σταυροπούλου
  - Σχεδιασμός φωτισμών: Μαρία Μπολέτη
  - Κοστούμια: Καλλιόπη Κουλούρα, Νέλλη Αλιθραγκή
  - Φωτογραφίες: Γιώργος Λιανός
  - Δημόσιες σχέσεις: Γιώργος Κάλτσας
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 5 Απριλίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει αναλυτικά: είσοδο στην παράσταση ''Καληνύχτα'' στον ''Χώρο Τέχνης Ασωμάτων''.
 • Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο 2118009838.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 21:20
Χώρος Τέχνης Ασωμάτων

Αγίων Ασωμάτων 6 (στάση ΗΣΑΠ)
Θησείο - Aττική
2118009838Χώρος Τέχνης Ασωμάτων
Ο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων, Μ.Κ.Πολιτιστική Εταιρεία, ιδρύθηκε το 2006, ως συνέχεια της άτυπης ομάδας Τεχνοφάση που παρουσίαζε οπτικο-ακουστικά έργα διαφόρων καλλιτεχνών απο το 2004, με κύριο σκοπό το συνδυασμό στον ίδιο χώρο του Πολιτισμού,των Τεχνών και της Προσωπικής Ανάπτυξης και Θεραπείας. Έως και τώρα εδρεύει και δρα στο Θησείο.