Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

18€
33%
6€

Η προσφορά έληξε
24
Αγορές

Προσφορά για την Παράσταση Πριν το Χάραμα σε Νίκαια ή Ηλιούπολη!

12€ για είσοδο ενός ατόμου σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες και επιτυχημένες παραστάσεις της σεζόν, το ''Πριν το Χάραμα'' των Ρέππα - Παπαθανασίου, με ένα λαμπερό κάστ ηθοποιών και ερμηνευτών (Βόσσου, Διονυσίου, Κούκα, Μπουρδούμας, Τζιόβας κ.ά), με ζωντανή ορχήστρα και εκπληκτικές ερμηνείες, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια ή την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο ''Δημοτικό Θέατρο Άλσους Δ. Κιντής'' στην Ηλιούπολη, αρχικής αξίας 18€ 
Έκπτωση 29%!
Τι αγοράζετε:
 • Μια παράσταση γεμάτη από λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε και στο κέντρο της μια συγκινητική ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται μεταπολεμικά, στα χρόνια των μεγάλων λαϊκών δημιουργών. Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος τα πάθη τους! Οι ιστορίες τους διατρέχουν την νεότερη ιστορία της Ελλάδας από την απελευθέρωση, στον Εμφύλιο, στην μεταπολεμική Ελλάδα και την δικτατορία. Ζωές γεμάτες κρυφές παγίδες, σκοτεινά μονοπάτια και μυστικούς γκρεμούς.
 • Η υπόθεση του έργου:
  Θεσσαλονίκη. Γερμανική κατοχή. Ο Ανέστης προσπαθεί να πιάσει δουλειά στο κέντρο του Κώστα Δραγούτσου, όπου παίζει μπουζούκι ο αδερφός του Λευτέρης και τραγουδούν οι γνωστοί Αρετή Λάμπρου, Νανά Βάλβη και Μανώλης Ναξιώτης. Παρά το γεγονός ότι είναι ερωτευμένος με την Δέσποινα, κόρη καλής κοινωνίας, την εγκαταλείπει μόλις αυτή μένει έγκυος. Ο δεσμός του με την Αρετή, τον βοηθά και επαγγελματικά, ιδιαίτερα όταν ο Μανώλης που διατηρεί θυελλώδη δεσμό με την Νανά Βάλβη τσακώνεται μαζί της και φεύγει από το μαγαζί. Στον εμφύλιο, τραμπούκοι καίνε το μαγαζί του Κώστα. Όλοι ξαναβρίσκονται στην Αθήνα, με άλλες ζωές, άλλες καριέρες, άλλους έρωτες και άλλα πάθη. Και άλλες ενοχές, καθώς οι επιλογές τους έχουν επηρεάσει με τρόπο τραγικό κάποιους από τους δικούς τους ανθρώπους. Οι ζωές τους αναμειγνύονται ξανά, σε εκρηκτικό μείγμα, στο όριο του έρωτα και του θανάτου.
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
  - Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
  - Κουστούμια: Έβελιν Σιούπη
  - Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
  - Ενορχήστρωση και Διεύθυνση Ορχήστρας: Νίκος Στρατηγός
  - Εμφανίζονται: (αλφαβητικά) Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Κούκα, Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ορέστης Τζιόβας
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει για την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στο "Κατράκειο Θέατρο" στη Νίκαια ή την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο ''Δημοτικό Θέατρο Άλσους Δ. Κιντής'' στην Ηλιούπολη.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει είσοδο στην παράσταση ''Πριν το Χάραμα''.
 • Σημαντικό: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να προσέρχεστε στο ταμείο του θεάτρου με εκτυπωμένα τα κουπόνια σας τουλάχιστον 30' πριν την έναρξη της παράστασης!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Πριν το Χάραμα σε Νίκαια ή Ηλιούπολη

-
Αθήνα - Αττική
2106424414Πριν το Χάραμα σε Νίκαια ή Ηλιούπολη
"Πριν το Χάραμα", το νέο έργο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα για το λαϊκό τραγούδι!
 
Μια παράσταση που συγκίνησε και καθήλωσε όσους την είδανε.
Το έργο είναι γεμάτο από λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε. Ταυτόχρονα όμως είναι μια πολύ δυνατή και συγκινητική ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται μεταπολεμικά, στα χρόνια ακριβώς των μεγάλων λαικών δημιουργών. τραγουδιών και φωνών.
Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος τα πάθη τους! Οι ιστορίες τους διατρέχουν την νεότερη ιστορία της Ελλάδας από την απελευθέρωση, στον Εμφύλιο, στην μεταπολεμική Ελλάδα και την δικτατορία. Ζωές γεμάτες κρυφές παγίδες, σκοτεινά μονοπάτια και μυστικούς γκρεμούς. Αγάπες απελπισμένες και ψυχές αγιάτρευτες μέχρι την τελευταία τους ώρα. Πάντα με πίστη στην αλήθεια της καρδιάς!
Η διανομή είναι πολυπρόσωπη, περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες με ζωντανή ορχήστρα.