Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 8€
από
έκπτωση
κέρδος

12€
33%
4€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Το Χαμόγελο της Μόνα Λίζα, η θεατρική παράσταση σε προσφορά στα Ιλίσια

8€ για είσοδο ενός ατόμου στην θεατρική παράσταση "Το χαμόγελο της Μόνα Λίζα", μία αληθινή ιστορία που προσφέρει βαθιά εξερεύνηση του πιο διάσημου πίνακα στον κόσμο και της επιρροής που μας δημιουργεί η μεγάλη τέχνη, στο ''Τσάι στη Σαχάρα'' στα Ιλίσια, αρχικής αξίας 12€
Έκπτωση 33%!!
Τι αγοράζετε:
 • Το "Τσάι στη Σαχάρα" παρουσιάζει την αληθινή ιστορία, στην οποία βασίστηκε ο Victor Lodato "Το χαμόγελο της Μόνα Λίζα"!
 • Μόνα Λίζα. Ο πίνακας που πάντα γοήτευε, γοητεύει και θα γοητεύει τον κόσμο. Αλλά για τον Βιτσέντζο Περούτζια, ο πίνακας άσκησε τέτοια γοητεία και δύναμη, που τον οδήγησε να τον κλέψει από το Λούβρο και να τον κρατήσει στη σοφίτα του στο Παρίσι πάνω από δυο χρόνια, πριν τον επιστρέψει στην Ιταλία, που ήταν τόπος και της δικής του καταγωγής.
 • Μια αληθινή ιστορία, στην οποία βασίστηκε ο Victor Lodato για να κάνει μια έξυπνη και βαθιά εξερεύνηση του πιο διάσημου πίνακα στον κόσμο, και της επιρροής, του μαγνητισμού και του μυστηρίου που μας δημιουργεί η μεγάλη τέχνη και αποδεικνύει την απόλυτη αναγκαιότητά της. 
 • Οι ήρωες του έργου παρελαύνουν με χιούμορ, ευαισθησία, λεπτότητα και ευφυΐα. Κάθε ένας καταθέτει τη δική του οπτική για τον πίνακα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Κάποια απ' αυτές, μπορεί να ταυτίζεται και με τη δική μας, τη δική σας...
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Μετάφραση: Γιώργης Κοντοπόδης
  - Σκηνοθεσία: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου
  - Σκηνικά, κοστούμια: Αγγελίνα Παγώνη
  - Μουσική διασκευή, Σχεδιασμός ήχου: Μαρία Βουμβάκη
  - Βοηθός σκηνοθέτη: Μάριος Παϊτάρης
  - Φωτογραφίες: Αγγελίνα Παγώνη
  - Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Θωμάς Βούλγαρης, Γιώργης Κοντοπόδης, Ελένη Φίλιππα
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία είσοδο στην θεατρική παράσταση "Το χαμόγελο της Μόνα Λίζα" στο ''Τσάι στη Σαχάρα'' στα Ιλίσια.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2110120936.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστου αριθμού κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα στις 19:15 και Τρίτη στις 21:45.
Τσάι στη Σαχάρα

Λαοδικείας 18
Ιλίσια - Aττική
2110120936Τσάι στη Σαχάρα
Το Τσάι στη Σαχάρα επαναλειτουργεί απο τον Οκτώβριο 2012 δημιουργώντας μαγικές βραδιές θεάτρου και μουσικής ... μόνο για σας...

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook