Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5,5€
από
έκπτωση
κέρδος

8€
31%
2,5€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Προσφορά για είσοδο στην παιδική παράσταση Ένας Δύσκολος Άνθρωπος!

5,5€ για είσοδο ενός ατόμου στην παιδική θεατρική παράσταση ''Ένας Δύσκολος Άνθρωπος", μία διασκευή των Ανδρέα Αριστοτέλους και Γιάννη Κλειδέρη της μοναδικής ολοκληρωμένης σωζόμενης κωμωδίας του Μενάνδρου "Ο Δύσκολος", στον ''Χώρο Τέχνης Ασωμάτων'' στο Θησείο, αρχικής αξίας 8
Έκπτωση 31%!!
Τι αγοράζετε:
 • Η Θεατρική Εταιρεία Replica, μετά την μεγάλη της περσινή επιτυχία, παρουσιάζει για δεύτερη σεζόν την παιδική παράσταση "Ένας Δύσκολος Άνθρωπος"!
 • Πρόκειται για μία διασκευή των Ανδρέα Αριστοτέλους και Γιάννη Κλειδέρη, της μοναδικής ολοκληρωμένης σωζόμενης κωμωδίας του Μενάνδρου "Ο Δύσκολος"!
 • Ελάτε μαζί μας στον κόσμο της αρχαίας κωμωδίας του 316 π.Χ. και γνωρίστε τον Μένανδρο μέσα από τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! 
 • Λίγα λόγια για το έργο:
  Ήρωας του έργου είναι ο γέροντας Κνήμων, που κατοικεί στα βουνά κοντά στη Φυλή, περιτριγυρισμένος από γείτονες τους οποίους αποστρέφεται. Μόνο με ένα πλάσμα μιλάει, την κόρη του. Αυτή και μια ηλικιωμένη γυναίκα αποτελούν την οικογένειά του. Κοντά στο σπίτι του Κνήμωνα βρίσκεται το σπήλαιο του Πανός, στο οποίο συγκεντρώνονται κατά καιρούς πλήθος εύπορων Ελλήνων που πηγαίνουν εκεί να προσφέρουν τις θυσίες τους. Έτσι, επισκέπτεται το σπήλαιο και ένας πλούσιος νεαρός από τη Φυλή, ο Σώστρατος, που βλέπει την κόρη του Κνήμωνα και την ερωτεύεται. Δεν έχει όμως τρόπο να προσεγγίσει τον μισάνθρωπο πατέρα της, παρά τη βοήθεια που προσπαθεί να του παράσχει ο Γοργίας, ετεροθαλής αδελφός της αγαπημένης του. Ώσπου το φέρνει η τύχη και ο Κνήμων παίρνει το μάθημά του… θα αλλάξει άραγε χαρακτήρα ο «Δύσκολος»;;; Ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί…
 • Συντελεστές παράστασης:               
  - Πρωταγωνιστούν: Ανδρέας Αριστοτέλους, Μαριάννα Σφακιανάκη, Παύλος Θωμόπουλος, Μαρία Βασιλειάδη, Γιώργος Τσουρουνάκης, Δήμητρα Μάρακα
  - Διασκευή: Ανδρέας Αριστοτέλους- Γιάννης Κλειδέρης
  - Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης
  - Βοηθός σκηνοθέτη: Μιράντα Τζανακάκη
  - Χορογραφίες: Γιάννης Κλειδέρης- Μιράντα Τζανακάκη- Ανδρέας Αριστοτέλους
  - Κοστούμια: Replica
  - Μουσική σύνθεση: Παυλίνα Κατσή
  - Επεξεργασία ήχου: Άννα Μουζάκη
  - Στίχοι: Ανδρέας Αριστοτέλους- Γιάννης Κλειδέρης
  - Σκηνικά: Replica- Λεωνίδας Σαμπάνης
  - Φωτισμοί: Γιώργος Λεβεντούρης
  - Σκηνοθ. Trailer: Βασίλης Θωμόπουλος
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία είσοδο στην παιδική παράσταση ''Ένας Δύσκολος Άνθρωπος'' στον ''Χώρο Τέχνης Ασωμάτων''.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο 2118009838.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο στις 11.00
Χώρος Τέχνης Ασωμάτων

Αγίων Ασωμάτων 6 (στάση ΗΣΑΠ)
Θησείο - Aττική
2118009838Χώρος Τέχνης Ασωμάτων
Ο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων, Μ.Κ.Πολιτιστική Εταιρεία, ιδρύθηκε το 2006, ως συνέχεια της άτυπης ομάδας Τεχνοφάση που παρουσίαζε οπτικο-ακουστικά έργα διαφόρων καλλιτεχνών απο το 2004, με κύριο σκοπό το συνδυασμό στον ίδιο χώρο του Πολιτισμού,των Τεχνών και της Προσωπικής Ανάπτυξης και Θεραπείας. Έως και τώρα εδρεύει και δρα στο Θησείο.