Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 4€
από
έκπτωση
κέρδος

7€
43%
3€

Η προσφορά έληξε
25
Αγορές

Παράσταση μαριονέτας O Αλαντίν & το Μαγικό Λυχνάρι!

4€ για είσοδο ενός ατόμου στην παιδική παράσταση μαριονέτας ''Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι", που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους με την τέχνη της μαριονέτας, σε παραστάσεις σε Ηλιούπολη και Χολαργό, αρχικής αξίας 7€
Έκπτωση 43%!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Κούκλες με κλωστές που περπατάνε, μιλάνε, χορεύουν, τραγουδάνε και εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους!
 • Το θέατρο μαριονέτας 'Γκότση'' διαθέτει 36 χρόνια εμπειρίας στο παιδικό θέατρο και στη τέχνη της μαριονέτας και εγγυάται στα παιδιά σας διασκέδαση και σωστή ψυχαγωγία!
 • Υπόθεση:
  Ο Αλαντίν ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι με όπλο του την αθωότητα και με στόχο του να κερδίσει τη ζωή και την αγάπη. Σύμμαχοί του το Τζίνι του Λυχναριού και το πιθηκάκι του ο Αμπού. Εχθρός του ο Βεζίρης Τζαφάρ που διεκδικεί για τον εαυτό του τα μυθικά πλούτη του βασιλείου και το θρόνο. 
 • Αναλυτικά οι συντελεστές:
  - Ακούγονται οι ηθοποιοί: Γιάννης Καλατζόπουλος, Κώστας Δαρλάσης, Νίκος Πόγκας, Βίνα Παπαδοπούλου, Μαρίλια Νομικού, Χρυσούλα Παπαδοπούλου
  - Μουσική: Γιάννης Καλατζόπουλος
  - Κείμενα: Λίλιαν Τσέρτου
  - Μακιγιάζ: Μίνα Μαυρομάτη
  - Σκηνοθεσία:Νίκος Πόγκας  
  - Κουστούμια: Ειρήνη Γκότση
  - Σκηνικά: Τάκης Αγραπιδάκης
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει αποκλειστικά για τις εξής παραστάσεις:
  Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στις 12:00 στο Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου, Ηλιούπολη
  Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 στις 12:00 στο Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου, Ηλιούπολη
  Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:00 στον Κινηματογράφο "Χολαργός", Χολαργός.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία είσοδο στην παιδική παράσταση μαριονέτας "Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι".
 • Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά
 • Σημαντικό: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να προσέρχεστε στο ταμείο του κινηματογράφου με εκτυπωμένα τα κουπόνια σας τουλάχιστον 30' πριν την έναρξη της παράστασης!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Θέατρο Μαριονέτας Γκότση

4 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Κιν/φος Σοφία, Ευσταθιάδη 2, Πλ.Αγ.Τριάδος
Αργυρούπολη - Αττική
2109917470

www.marionette.gr


Θέατρο Μαριονέτας Γκότση
Το Θέατρο Μαριονέτας ΓΚΟΤΣΗ ιδρύθηκε το 1978 από τον Νίκο Γκότση. Ο Νίκος Γκότσης το 1960, σε ηλικία μόλις 16 ετών, εργάστηκε ως χειριστής μαριονέτας στο Θέατρο Καλαϊτζάκη. Από το 1960 έως και το 1970 ανέλαβε τη διεύθυνση του Θεάτρου με σκοπό τη διάδοση και την ανάπτυξη της τέχνης της μαριονέτας στο ευρύ κοινό. Τη δεκαετία αυτή, έκανε περιοδείες σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδας ανεβάζοντας τα έργα «Ο παπουτσωμένος Γάτος» και «Το Νησί των Θησαυρών» με εξαιρετική επιτυχία. Από το 1970 έως και το 1977 ασχολήθηκε ως επιχειρηματίας στον τομέα των φρένων αυτοκινήτων. Η αγάπη του όμως για τη μαριονέτα τον οδήγησε τo 1978 στην ίδρυση του θεάτρου Μαριονέτας "ΓΚΟΤΣΗ" και στην έως σήμερα ενασχόλησή του με την τέχνη της μαριονέτας. Ο Θανάσης Ν. Γκότσης από μικρός ακολουθούσε τις παραστάσεις και τις περιοδείες του θιάσου και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την τέχνη της μαριονέτας από την ηλικία των 8 χρόνων. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει συμμετάσχει στην παραγωγή όλων των έργων του θιάσου και της κατασκευής των μαριονετών συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση. Από την ημέρα της ίδρυσης του Θεάτρου, μέσα στα πλαίσια της ανάπτυξης της τέχνης της μαριονέτας στην Ελλάδα, καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες πραγματοποιώντας έρευνες για την πιο άρτια κατασκευή της μαριονέτας και τη διάδοσή της ως Ελληνικό γέννημα θρέμμα από το 500 π.Χ. (Αγάλματα Νευρόσπαστα).