Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

10€
50%
5€

Η προσφορά έληξε
43
Αγορές

Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα, το αγαπημένο παραμύθι σε προσφορά!

5€ για είσοδο ενός ατόμου στην παιδική θεατρική παράσταση ''Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα", το αριστουργηματικό παραμύθι που παρουσιάζει Το Ελληνικό Παιδαγωγικό Θέατρο την περίοδο των εορτών και για 12 μόνο παραστάσεις στο "Θέατρο Μπρόντγουαιη" στη Κυψέλη, αρχικής αξίας 10€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Το Ελληνικό Παιδαγωγικό Θέατρο παρουσιάζει για την περίοδο των εορτών και για 12 μόνο παραστάσεις το φαντασμαγορικό έργο του Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα»!
 • Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με πολύ τραγούδι, χορό, γέλιο μα και… δάκρυ.
 • Ένα κοριτσάκι πού πουλάει σπίρτα για να συντηρήσει, όχι μόνο τον εαυτό της αλλά και τον μέθυσο-άνεργο πατέρα της… Εκτός , όμως , από την δραματική ιστορία του κοριτσιού υπάρχουν κι άλλες πιο ευχάριστες ιστορίες πού διαδραματίζονται σε μια πλατεία από μικρούς μικροπωλητές πού σκορπίζουν χαρά σε όλους τους γύρω τους...
 • Το έργο εκτυλίσσεται κατά την διάρκεια των εορτών και όλη η ατμόσφαιρα είναι εορταστική!
 • Συντελεστές:
  - Καλλιτεχνική Διέυθυνση: Βασίλης Πλατάκης
  - Διασκευή - Σκηνοθεσία: Γιάννης Λιούμπης
  - Μουσική: Άκης Λυμούρης
  - Χορογραφίες: Δημήτρης Ιβάνωφ
  - Σκηνικά-Κοστούμια: Χάρης Σεπεντζής
  - Στην παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί:  Γιάννης Λιούμπης-Ανδριάννα Ρωμανού-Μαρία Πετροπούλου-Αννα-Μαρία Βιδάλη-Σαββίνα Πετρίδου- Μίλτος Χαριστός
 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει για τις ακόλουθες ημερομηνίες: Σάββατο 19/12 ώρα 4.00, Σάββατο 28/12 ώρα 4.00, Κυριακή 27/12 πρωί ώρα 11.30 και απόγευμα ώρα 4.00, Σάββατο 2/1 απόγευμα ώρα 4.00, Κυριακή 3/1 πρωί ώρα 11.30 και απόγευμα ώρα 4.00, Τετάρτη 6/1 απόγευμα ώρα 5.00, Σάββατο 9/1 απόγευμα ώρα 4.00, Κυριακή 10/1 πρωί ώρα 11.30 και απόγευμα ώρα 4.00
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει: είσοδο στην παιδική θεατρική παράσταση "Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα".
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 24 ώρες πριν για κράτηση στα τηλέφωνα 2108620231.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Είναι απαραίτητη η έντυπη προσκόμιση του κουπονιού στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της επίσκεψης σας.
Θέατρο Μπροντγουαίη

Αγ. Μελετίου 61 και Πατησίων
Κυψέλη - Αττική
2108620231 - 2108654787Θέατρο Μπροντγουαίη
Το θέατρο Μπρόντγουαιη είναι από τα ιστορικά θέατρα των Αθηνών, με έναρξη λειτουργίας το 1970 και το έργο «Γλυκιά Ίρμα» στο οποίο πρωταγωνιστούσαν η Έλλη Λαμπέτη και ο Ντίνος Ηλιόπουλος.
 
Από τότε έχουν φιλοξενηθεί στην σκηνή τους εκατοντάδες παραστάσεις και πολύ μεγάλα ονόματα του θεάτρου (όπως ο Μάνος Κατράκης). Από το 1993 βρίσκεται υπό την διεύθυνση του Βασίλη Πλατάκη, ηθοποιού, σκηνοθέτη και θεατρικού παραγωγού από το 1977.
 
Κάθε χρόνο στις θέσεις του Μπρόντγουαιη, χιλιάδες κόσμου παρακολουθεί αξιόλογες παραστάσεις, ενώ σημαντική απήχηση έχουν πάντα και οι παραστάσεις της παιδικής σκηνής (όπως ο Καρυοθραύστης, το λυχνάρι του Αλλαντίν, η πεντάμορφη και το τέρας κ.α. που φιλοξενήθηκαν στο παρελθόν).