Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

10€
50%
5€

Η προσφορά έληξε
14
Αγορές

Μαθητευόμενοι Μάγοι: η νέα παιδική διαδραστική παράσταση σε προσφορά!

5€ για είσοδο ενός ατόμου στην παιδική διαδραστική θεατρική παράσταση "Μαθητευόμενοι Μάγοι", το νέο έργο για παιδιά του Αντώνη Ζιώγα, που παροτρύνει τα παιδιά να συμμετέχουν και να βοηθήσουν ενεργά στην εξέλιξη της παράστασης, στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Πρόβα, αρχικής αξίας 10€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Στις μέρες μας, ο μύθος του «Μαθητευόμενου Μάγου», είναι γνωστός από το ομώνυμο ποίημα του Γκαίτε, το οποίο αποτέλεσε έμπνευση για το παρόν διαδραστικό έργο που παρουσιάζουμε. 
 • Ένα πρωινό, αποφασίζει ο μέγας Μάγος να φύγει από το σπίτι και να αφήσει τους τρεις μαθητές του μόνους. Η περιέργειά τους και μόνο είναι αρκετή, ώστε να τους βάλει σε κωμικοτραγικές περιπέτειες, αφού δίνουν με ξόρκια πνοή σε αντικείμενα, τα οποία φυσικά δεν μπορούν μετέπειτα, να ελέγξουν. Θα προλάβουν, να επιβάλουν την τάξη και να μαζέψουν το σπίτι, με μόνη βοήθεια την αναγκαία συμμετοχή του κοινού, πριν την επιστροφή του δασκάλου τους; Το σίγουρο είναι, ότι οι «Μαθητευόμενοι μάγοι», μας υπόσχονται γέλιο, αλλά ταυτόχρονα μέσα από τα πάθη τους, μας υπαγορεύουν την προειδοποίηση, «μην ανακατεύεσαι με πράγματα, που δεν μπορείς, να καταλάβεις ή να ελέγξεις».
 • Σημείωση του συγγραφέα Αντώνη Ζιώγα:
  Σε ποιόν δεν αρέσει να έχει γύρω του αντικείμενα  να τον υπηρετούν και να τα φορτώνει με αγγαρείες; Όλοι μας έχουμε μια ηλεκτρική σκούπα, ένα πλυντήριο ή ένα smartphone που δουλεύει για μας. Από καταβολής κόσμου ο άνθρωπος αισθανόταν δημιουργός, αλλά πολλές φορές τα δημιουργήματα στρέφονται εναντίον του. 
  Ο μύθος του «Μαθητευόμενου Μάγου» που κρατάει από την Αίγυπτο και την αρχαία Ελλάδα, πραγματεύεται ακριβώς αυτό το φαινόμενο, πώς δηλαδή η αλόγιστη χρήση των αντικειμένων μπορεί να κρύβει κινδύνους. Το έργο μας υπόσχεται άφθονο γέλιο, αλλά ταυτόχρονα οι μαθητευόμενοι μάγοι, μέσα από τα πάθη τους, μας υπαγορεύουν πολλές προειδοποιήσεις  «να μη σκορπάς αλόγιστα τα λεφτά σου», «να μην είσαι άπληστος», να μη ζητάς μόνο υλικά αγαθά για να είσαι ευτυχισμένος, γιατί όταν ανακατεύεσαι με  πράγματα  που δε μπορείς να καταλάβεις ή να ελέγξεις, σίγουρα θα πληρώσεις την περιέργειά σου και τα πολλά θέλω σου.
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Κείμενο - Σκηνοθεσία : Αντώνης Ζιώγας
  - Σκηνικά - Κοστούμια: Χάρης Σεπεντζής
  - Μουσική: Νίκη Γρανά
  - Χορογραφία: Σίμων Πάτροκλος
  - Φωτογραφίες: Ειρήνη Κλαδή, Μπαλιούσης Γιώργος
  - Επιμέλεια μαγικών: Costas Funtastico
  - Παίζουν: Γιάννης Ζέρβας, Νάντια Αντωνίου, Βανέσσα Αραπάκη, Μαίρη Ραζή
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία είσοδο στην παιδική θεατρική παράσταση "Μαθητευόμενοι Μάγοι" στο Θέατρο Πρόβα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση 1 ημέρα πριν στο 2108818326.
 • Μέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο στις 4μμ.
Θέατρο Πρόβα

Αχαρνών και Ηπείρου 39
Αθήνα - Αττική
2108818326


Ιστοσελίδα


Θέατρο Πρόβα
Η Αστική Πολιτιστική Εταιρεία Θεάτρου «Η Πρόβα» στα 32 χρόνια δραστηριότητάς της παρουσίασε 50 έργα και έλαβε μέρος σε 4 Διεθνή Φεστιβάλ Θεάτρου. Η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου «Πρόβα» λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της Μαίρης Ραζή για 16η χρονιά.
 
Σας ενημερώνουμε ότι τη φετινή χειμερινή περίοδο 2015-2016, η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Πρόβα θα παρουσιάζει  την καινούργια κωμωδία του Αντώνη Ζιώγα, «Μαθητευόμενοι Μάγοι». 
 
Το έργο  έχει ανέβει με τη διαδραστική  μέθοδο (interactive) και στηρίζεται εκτός από το κείμενο στους αυτοσχεδιασμούς των ηθοποιών και στη συμμετοχή των μικρών θεατών που βοηθούν ενεργά στην εξέλιξη της παράστασης.
 
Στο πλαίσιο του προγράμματος περί Αισθητικής Αγωγής, η παράσταση έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας. 
 
Ευχαριστούμε όλους εσάς  για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που μας δείχνετε.
 
«Πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι πολύ όταν πρόκειται για το παιδί». Μαίρη Ραζή