Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 4€
από
έκπτωση
κέρδος

7€
43%
3€

Η προσφορά έληξε
11
Αγορές

Προσφορά για την παράσταση μαριονέτας Πίτερ Παν στη χώρα του Ποτέ!

4€ για είσοδο ενός ατόμου στην παιδική παράσταση μαριονέτας ''Πίτερ Παν στη χώρα του Ποτέ", που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους με την τέχνη της μαριονέτας, σε παραστάσεις σε Αργυρούπολη, Χαϊδάρι και Π. Φάληρο, αρχικής αξίας 7€
Έκπτωση 43%!!
Τι αγοράζετε:
 • Οι μαριονέτες «Γκότση» σας προσκαλούν σε ένα μαγικό ταξίδι μαζί με τον Πίτερ Παν στη Χώρα του Ποτέ, όπου δε μεγαλώνει κανείς. Απίθανες περιπέτειες με τον τρομερό Κάπτεν Χουκ, αστείες καταστάσεις και ατελείωτο παιχνίδι με τα χαμίνια. Πως μπορείς να πας εκεί; Αρκούν το όνειρο και λίγη νεραϊδόσκονη για να πετάξεις στα σύννεφα της μαγείας! 
 • Κούκλες με κλωστές που περπατάνε, μιλάνε, χορεύουν, τραγουδάνε και εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους!
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλατζόπουλος
  - Θεατρική απόδοση: Λίλιαν Τσέρτου    
  - Μουσική: Γιάννης Καλατζόπουλος  
  - Κουστούμια: Ειρήνη Γκότση  
  - Μακιγιάζ: Μίνα Μαυρομάτη  
  - Σκηνικά: Τάκης Αγραπιδάκης  
  - Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλατζόπουλος
  - Κατασκευή μαριονετών: Νίκος & Θανάσης Γκότσης
  - Ακούγονται οι ηθοποιοί: Γιάννης Καλατζόπουλος, Κώστας Δαρλάσης, Νίκος Πόγκας, Βίνα Παπαδοπούλου, Μαρίλια Νομικού, Χρυσούλα Παπαδοπούλου 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει αποκλειστικά για τις εξής παραστάσεις:
  - Κυριακή 17 Ιανουαρίου, 11:30 πμ & 4:00 μ.μ: 
  Κιν/φος "Σοφία", Ευσταθιάδη 2, Πλ.Αγ.Τριάδος, Αργυρούπολη 
  - Κυριακή 24 Ιανουαρίου, 11:30 π.μ. & 4:00 μ.μ: 
  Κιν/φος "Άνοιξη", Αγωνιστών Στρατοπέδου 49, Χαϊδάρι 
  - Κυριακή 31 Ιανουαρίου, 12:00 π.μ:
  Cine "Cinerama", Αγ.Κυριακής 30, Π.Φάληρο 
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία είσοδο στην παιδική παράσταση μαριονέτας "Πίτερ Παν στη χώρα του Ποτέ".
 • Σημαντικό: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να προσέρχεστε στο ταμείο του κινηματογράφου με εκτυπωμένα τα κουπόνια σας τουλάχιστον 30' πριν την έναρξη της παράστασης!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Θέατρο Μαριονέτας Γκότση

4 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Κιν/φος Σοφία, Ευσταθιάδη 2, Πλ.Αγ.Τριάδος
Αργυρούπολη - Αττική
2109917470

www.marionette.gr


Θέατρο Μαριονέτας Γκότση
Το Θέατρο Μαριονέτας ΓΚΟΤΣΗ ιδρύθηκε το 1978 από τον Νίκο Γκότση. Ο Νίκος Γκότσης το 1960, σε ηλικία μόλις 16 ετών, εργάστηκε ως χειριστής μαριονέτας στο Θέατρο Καλαϊτζάκη. Από το 1960 έως και το 1970 ανέλαβε τη διεύθυνση του Θεάτρου με σκοπό τη διάδοση και την ανάπτυξη της τέχνης της μαριονέτας στο ευρύ κοινό. Τη δεκαετία αυτή, έκανε περιοδείες σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδας ανεβάζοντας τα έργα «Ο παπουτσωμένος Γάτος» και «Το Νησί των Θησαυρών» με εξαιρετική επιτυχία. Από το 1970 έως και το 1977 ασχολήθηκε ως επιχειρηματίας στον τομέα των φρένων αυτοκινήτων. Η αγάπη του όμως για τη μαριονέτα τον οδήγησε τo 1978 στην ίδρυση του θεάτρου Μαριονέτας "ΓΚΟΤΣΗ" και στην έως σήμερα ενασχόλησή του με την τέχνη της μαριονέτας. Ο Θανάσης Ν. Γκότσης από μικρός ακολουθούσε τις παραστάσεις και τις περιοδείες του θιάσου και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την τέχνη της μαριονέτας από την ηλικία των 8 χρόνων. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει συμμετάσχει στην παραγωγή όλων των έργων του θιάσου και της κατασκευής των μαριονετών συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση. Από την ημέρα της ίδρυσης του Θεάτρου, μέσα στα πλαίσια της ανάπτυξης της τέχνης της μαριονέτας στην Ελλάδα, καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες πραγματοποιώντας έρευνες για την πιο άρτια κατασκευή της μαριονέτας και τη διάδοσή της ως Ελληνικό γέννημα θρέμμα από το 500 π.Χ. (Αγάλματα Νευρόσπαστα).