Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

10€
50%
5€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Θεατρική παράσταση στο θέατρο ΠΚ: Κάτι απ’ το ημερολόγιο ενός.

5€ για είσοδο 1 ατόμου στην παράσταση ''Κάτι απ’ το ημερολόγιο ενός", μία διασκευή από το "Ημερολόγιο ενός τρελού" του Γκόγκολ, με την εμμονή και την προσπάθεια ενός ανθρώπου να πείσει τον εαυτό του πως είναι κάτι σημαντικό, να κερδίσει στον έρωτα και να λυτρωθεί από την απομόνωση, στο Θέατρο ''ΠΚ'' στο Νέο Κόσμο, αρχικής αξίας 10€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • "Κάτι απ’ το ημερολόγιο ενός", μία διασκευή απ’ το "Ημερολόγιο ενός τρελού" του Γκόγκολ για 3η επιτυχημένη χρονιά!
 • Η εμμονή ενός ανθρώπου να πείσει τον εαυτό του πως είναι κάτι σημαντικό. Μία απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσει στον έρωτα και να λυτρωθεί από την απομόνωση και τα κοροϊδευτικά γέλια των ανθρώπων. 
 • Στο "Ημερολόγιο ενός τρελού" ο Γκόγκολ καυτηριάζει με γλαφυρό τρόπο την κενότητα της άρχουσας τάξης. Πως οι ταξικές ανισότητες της εποχής παγίδευαν τους απλούς πολίτες και τους καθιστούσαν θύματα των ισχυρών. Με έναν τέτοιο πολίτη, τον Αξέντι Ιβάνοβιτς, καταπιάνεται στο έργο. Με έναν πολίτη χαμηλής αυτοεκτίμησης που ταπεινά εισπράτει τα κοροιδευτικά γέλια και την περιφροσύνη των ανωτέρων του και των κατωτέρων του. Με έναν άνθρωπο που απομονώνεται και σιγά σιγά κυλά από τη λογική στην παραφροσύνη, από τη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας στην κατασκευή ενός κόσμου, στον οποίο είναι αρεστός και μπορεί σε μια στιγμή να γίνει βασιλιάς της Ισπανίας.
 • Συντελεστές παράστασης: 
  Επί Σκηνής:
  - Στο ρόλο του Αξέντι Ιβάνοβιτς: Κωνσταντίνος Τσεντούρος
  - Ντραμς-Πλήκτρα-Ερμηνεία: Βασίλης Τσεντούρος
  - 
Σκηνοθεσία-Διασκευή: Κωνσταντίνος Τσεντούρος
  - Μουσική: Βασίλης Τσεντούρος
  - Ενδυματολογική Επιμέλεια: Χριστίνα Λεοντιάδου
  - Σκηνικά: Κάρολος Ρωμούσης
  - Φωτισμοί-Φωτογραφίες: Κανέλλος Φωτογιαννόπουλος
  - Μάσκες: Δήμητρα Καίσαρη
  - Μετάφραση: Gheorge Trofim
  - Η μουσική της παράστασης κυκλοφορεί σε cd. 
 • Δείτε το trailer της παράστασης:
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει  έως 22 Απριλίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: είσοδο στην θεατρική παράσταση "Κάτι απ’ το ημερολόγιο ενός", στο Θέατρο ''ΠΚ''.
 • Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο 2109011677, τουλάχιστον 2-3 ημέρες νωρίτερα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Παρασκευή στις 21.30
Θέατρο ΠΚ

Κασομούλη 30 (μετρό Νέος Κόσμος)
Νέος Κόσμος - Αττική
2109011677


Ιστοσελίδα


Θέατρο ΠΚ
Ένα ιδιαίτερο κτίριο που κρατάει χρόνια σφραγισμένη την καλλιτεχνική του πνοή, αποφασίζει να ανοίξει τις πόρτες του. Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεάτρου 'ΠΚ', Παύλος Κουρτίδης, αναλαμβάνει την σκυτάλη και το μετουσιώνει σε έναν καλλιτεχνικό πολυχώρο.

Έτσι, τον πεζόδρομο της οδού Κασομούλη 30 από την 1η Ιανουαρίου 2010, κοσμεί το Θέατρο 'ΠΚ'. Με σκηνή διαστάσεων 9x9, χωρητικότητας 110 θεατών, το θέατρο 'ΠΚ' διαθέτει πλήρη και υψηλής ποιότητας φωτισμό, περιστροφική πλάτη και δύο επίπεδα σκηνής, εκσυγχρονισμένα ηχητικά συστήματα, δυνατότητα προβολής HD8x5, καθώς και οτιδήποτε μπορεί να κριθεί αναγκαίο για την πραγματοποίηση μιας θεατρικής ή μουσικοχορευτικής παράστασης.