Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 6€
από
έκπτωση
κέρδος

12€
50%
6€

Η προσφορά έληξε
18
Αγορές

Η μαύρη κωμωδία Speed Date στο θέατρο Τζένη Καρέζη!

6€ για είσοδο ενός ατόμου στην μαύρη κωμωδία ''Speed Date'' με 12 χαρακτήρες να συγκεντρώνονται σε ένα χώρο με στόχο να βρουν γρήγορα και χωρίς να χάνουν το χρόνο τους τον ιδανικό σύντροφό τους, στο θέατρο ''Τζένη Καρέζη'' στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας 12€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Speed Date λέγεται το νέο έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου, που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Τζένη Καρέζη από τις 22 Φεβρουαρίου 2016!
 • 6 άνδρες και 6 γυναίκες συγκεντρώνονται σε ένα χώρο με στόχο να βρουν γρήγορα και χωρίς να χάνουν το χρόνο τους το σύντροφό τους. Το SpeedDate είναι μια «τακτική» γνωριμιών που ξεκίνησε σαν παιχνίδι στα τέλη της δεκαετίας του 1990 στην Ευρώπη και που γρήγορα έγινε μόδα που σάρωσε όλο τον κόσμο.
 • 12 ηθοποιοί - 12 χαρακτήρες τόσο διαφορετικοί ο ένας με τον άλλο, όλοι μαζί σε ένα χώρο με ένα κοινό στόχο: αυτό το βράδυ πρέπει να βρουν το ταίρι τους… Πρόσωπα σημερινά, άτομα της διπλανής πόρτας - που όλοι μας κάπου έχουμε συναντήσει - καθένας με τα προβλήματά του, με το δικό του κόσμο, με τους δικούς του δαίμονες και επιδιώξεις, βρίσκονται αυτή τη νύχτα μαζί  με σκοπό…να ζευγαρώσουν!
 • Η πίεση του χρόνου, αλλά και η προσπάθεια και το άγχος να γίνουν αποδεκτοί, δημιουργεί ένα πυκνό περιβάλλον συγκρούσεων και ανατροπών που με γερές δόσεις χιούμορ συγκροτεί μια αποκαλυπτική πινακοθήκη σημερινών χαρακτήρων και συμπεριφορών.
 • Αξίζει να σημειωθεί ο σημαντικός ρόλος της μουσικής των DNA που γράφτηκε για την παράσταση, η κινησιολογική επιμέλεια της Γεωργίας Καραμέρου, καθώς και η επιμέλεια των σκηνικών από τον Στέφανο Μπαλάκο.
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Κείμενο - Σκηνοθεσία: Γιώργος Ηλιόπουλος
  - Σκηνικά: Στέφανος Μπαλάκος
  - Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
  - Επιμέλεια κίνησης: Γεωργία Καραμέρου
  - Μουσική: DNA
  - Photos & Promo Artwork: Γιώργος Ηλιόπουλος
  - Vocal Coaching: Αλεξία Μουστάκα
  - Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Τσερκεζίδου
  - Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Στέλιος Γιαννακός, Γεωργία Καραμέρου, Μάνος Κωστής, Κατερίνα Λιάτση, Αλεξία Μουστάκα, Γεωργία Μπεκιάρη, Παναγιώτης Νάτσης, Κωνσταντίνα Νικολοπούλου, Πέτρος Πέτρου, Κωστής Σαββιδάκης, Γιώργος Τσαγκαράκης, Ιωάννα Τσερκεζίδου
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 19 Απριλίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: είσοδο ενός ατόμου στην θεατρική παράσταση "Speed Date" στο θέατρο Τζένη Καρέζη.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση 2 ημέρες πριν στο 2103636144, 2103625520.  
 • Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά   
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00
Θέατρο ''Τζένη Καρέζη''

Ακαδημίας 3
Aθήνα - Αττική
2103636144- 2103644921


Ιστοσελίδα


Θέατρο ''Τζένη Καρέζη''
...Την περίοδο 1978-79, ο θίασος "Τζένης Καρέζη - Κώστα Καζάκου" εγκαινιάζει το νέο θέατρο "Αθήναιον" επί της οδού Ακαδημίας 3, ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, το οποίο κατασκευάστηκε μεριμνεί των θιασαρχών... Μετά το θάνατο της Τζένης Καρέζη ο χώρος μετονομάζεται από "Αθήναιον" σε ΘΕΑΤΡΟ "ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ"...