Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 19€
από
έκπτωση
κέρδος

90€
79%
71€

Η προσφορά έληξε
84
Αγορές

19€ για ένα μασάζ shiatsu διάρκειας 60 λεπτών

19€ για ένα ανακουφιστικό και χαλαρωτικό μασάζ shiatsu διάρκειας 60 λεπτών, που θα διασφαλίσει τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σας ευεξίας και θα σας απαλλάξει από στρες και πόνο, στο "City Gold Spa" στο Κολωνάκι, αξίας 90€
Έκπτωση 79%
Τι αγοράζετε:
 • Shiatsu στα Ιαπωνικά, σημαίνει«πίεση με τα δάκτυλα» και είναι μια αγωγή υγείας που εμφανίστηκε ολοκληρωμένη στην Ιαπωνία στις αρχές του 20ού αιώνα! Μαζί με το βελονισμό αποτελούν  τη βάση και τη θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης και Γιαπωνέζικης Ιατρικής!
 • Το shiatsuείναι συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδος που βασίζεται στις αρχές του βελονισμού, αντί όμως για βελόνες χρησιμοποιεί δαχτυλοπιέσεις στα σημεία του βελονισμού, που διατρέχουν όλο το σώμα.
 • Το Shiatsu λοιπόν είναι μια μέθοδος που στοχεύει στη διασφάλιση και στη βελτίωση της σωματικής και της ψυχικής ευεξίας, ενεργοποιώντας προς αυτή την κατεύθυνση το εγγενές σε κάθε οργανισμό θεραπευτικό δυναμικό, ενώ σημαντικό ρόλο στα αποτελέσματά του παίζει το άγγιγμα και η ανθρώπινη επαφή!
 • Μια συνεδρία Shiatsu, διαρκεί 60 λεπτά και γίνεται σε ένα στρωματάκι φουτόν στο πάτωμα. Το μασάζ αυτό προάγει την αρμονική λειτουργία του οργανισμού, ηρεμεί και παράλληλα ενεργοποιεί το νευρικό σύστημα, αποκαθιστά την πνευματική καθαρότητα, βελτιώνει τη στάση του σώματος, την πέψη, την κυκλοφορία και τη ζωτικότητα. Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργεί φυσική και πνευματική ευεξία, υποστηρίζοντας παράλληλα την όποια θεραπευτική διαδικασία μετά από τραυματισμό, χειρουργική επέμβαση, ψυχικό σοκ ή απώλεια!
 • Απαραίτητα πρέπει να έχετε μαζί σας άνετα ρούχα, φόρμα ή πυζάμα γιατί το μασάζ δεν γίνεται απευθείας σε επαφή με το δέρμα.
 • Το μασάζ πραγματοποιείται από επαγγελματίες του χώρου, ενώ οι υπεύθυνοι του City Gold Spa έχουν τον απόλυτο και μοναδικό στόχο να νιώσετε υπέροχα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
 • Το Deal περιλαμβάνει ακριβώς: μία (1) επίσκεψη για μασάζ shiatsu συνολικής διάρκειας 60 λεπτών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Στους κατόχους των κουπονιών παρέχεται επιπλέον έκπτωση 30% για άλλες υπηρεσίες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στο 2103633617.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 19:00 & Σάββατο 11:00-17:00
City Gold Spa

Σκουφά 10
Κολωνάκι - Αττική
2103633617


Ιστοσελίδα


City Gold Spa
Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά. Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας. Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.

To City Gold Spa υποστηρίζοντας τη νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον χώρο των προϊόντων spa, ασπάζεται την γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα.

Η λέξη «Spa» είναι το ακρωνύμιο του λατινικού Sanus Per Aqua που σημαίνει «Υγεία από το νερό». Η λέξη «Μανικιούρ» προέρχεται από τα λατινικά manus, (το χέρι) και cura (φροντίδα).