Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

10€
50%
5€

Η προσφορά έληξε
18
Αγορές

Είσοδος στην παιδική παράσταση Οι Μύθοι μας, τ' αστέρια μας!

5€ για είσοδο ενός ατόμου στην παιδική παράσταση "Οι Μύθοι μας, τ' αστέρια μας" από τη θεατρική ομάδα "Αερόπλοιο", που μαθαίνει στα παιδιά την πλούσια ελληνική μυθολογία σε μία παράσταση διασκεδαστική, παιδαγωγική, εκπαιδευτική και διαδραστική, στο θέατρο "Τόπος Αλλού" στην Κυψέλη, αρχικής αξίας 10€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • To θέατρο "Αερόπλοιο" θα παρουσιάσει και σας προτείνει μια ξεχωριστή παράσταση φέτος. Επανερχόμαστε στην Ελληνική μυθολογία. Και το κάνουμε συνειδητά.
 • Όχι απλώς για να ψυχαγωγήσουμε τα παιδιά αλλά για να τους δώσουμε μέσα από το θέατρο μια γερή δόση από την παράδοση μας, από τον Ελληνικό μυθολογικό πλούτο.
 • Είναι πάγια τακτική μας να αντλούμε θέματα που διδάσκονται τα παιδιά στο σχολείο και που είναι παρμένα από την Ελληνική μυθολογία και παράδοση.
 • Έχει πολύ μεγάλη σημασία τα παιδιά να έχουν μια σχέση άμεση με την Ελληνική παράδοση και ρίζα. Ειδικά στην εποχή μας όπου λαοί και γλώσσες με μεγάλη ιστορία ισοπεδώνονται και εξαφανίζονται.
 • Τ ́αστέρια έχουν ιστορίες και παραμύθια να μας πούνε. Και οι ιστορίες τους είναι βγαλμένες από την απέραντη Ελληνική μυθολογία. Την πλουσιότερη του κόσμου. Το φανερώνει το όνομα κάθε αστεριού και αστερισμού. Ο Ηρακλής, ο Περσέας, η όμορφη Ανδρομέδα, ο θαυμαστός Πήγασος, η Κασσιόπη και τόσα άλλα αστέρια πριν ανεβούν στον ουρανό ήταν ήρωες θαυμαστοί στην Ελληνική μυθολογία. Η ζωή και τα κατορθώ-ματα τους ήταν τέτοια που οι θεοί, τους ανέβασαν ψηλά για να φωτίζουν τις νύχτες μας. Να λάμπουν από  ́κει ψηλά και να θυμίζουν τα φοβερά κατορθώματα και τους ηρωισμούς τους.
 • Αυτούς τους μύθους που κρύβονται πίσω από τ’αστέρια τους ξέρει καλά η Κυρά-Νύχτα. Ντυμένη το πλούσιο κοστούμι της, φέρνει τα σκηνικά της και με μάσκες και κούκλες πρωτότυπες, αφηγείται τα κατορθώματα των αστεριών και των ηρώων.
  Και όχι μόνο αυτό: Καράβια εμφανίζονται και ταξιδεύουν στις θάλασσες, κόσμοι θαυμαστοί φανερώνονται μπροστά στα μάτια των παιδιών με ήρωες μυθικούς και παραμυθένιους.
 • Με τρόπο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό ταυτόχρονα οι ηθοποιοί στολίζουν την αφήγηση τους με τραγούδια, χορό, πλούσια κοστούμια και αντικείμενα που συμμετέχουν τα παιδιά. Στο τέλος – προσιτοί και ευχάριστοι- φτιάχνουν μαζί με τα παιδιά ένα μεγάλο πίνακα-παζλ, ένα χάρτη του ουρανού με όλα τ ́ αστέρια και τους ήρωες που τα παιδιά αγάπησαν μέσα από την παράσταση. Έτσι με μια δράση δημιουργική, η θεατρική παράσταση εκτός από διασκεδαστική γίνεται παιδαγωγική και εκπαιδευτική. Πάει ένα βήμα παραπέρα και γίνεται καλλιέργεια και παιδεία.
 • Το «Οι μύθοι μας τ ́ αστέρια μας» είναι ταυτόχρονα παράσταση και δημιουργικό παιχνίδι.
  Με τη συμμετοχή του κοινού, τους διαλόγους της νύχτας και των παιδιών, τα παιδιά δεν διασκεδάζουν απλά αλλά μορφώνονται και καλλιεργούνται. Πλουτίζουν την φαντασία τους και διευρύνουν τους ορίζοντες τους.
  Στην τρυφερή αυτή ηλικία, το θέατρο για παιδιά είναι απαραίτητο στοιχείο της προσωπικότητας που χτίζεται κάθε μέρα. Το θέατρο αναπτύσσει τη φαντασία, καλλιεργεί την ευαισθησία, διευρύνει την κοινωνικότητα του παιδιού και συμφιλιώνει τα παιδιά με τον κόσμο.
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Σκηνοθεσία: Νίκος Καμτσής
  - Σκηνικό/κοστούμια: Μίκα Πανάγου
  - Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Ξενάκης
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 15 Ιανουαρίου 2017.
 • 'Εναρξη παραστάσεων: 25 Σεπτεμβρίου.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία είσοδο στην παιδική θεατρική παράσταση "Οι Μύθοι μας, τ' αστέρια μας" στο θέατρο Αερόπλοιο.
 • Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς. 
 • Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον 2 - 3  ημέρες πριν στα 2108656004, 2108679535.
 • Απαραίτητη η εκτύπωση και η έντυπη προσκόμιση του κουπονιού κατά τη μέρα της επίσκεψης σας.
 • Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 15.30
Αερόπλοιο - Τόπος Αλλού

Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων
Κυψέλη - Αττική
2108656004, 2108679535


Ιστοσελίδα


Αερόπλοιο - Τόπος Αλλού
Το Αερόπλοιο είναι ένας θεατρικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε το 1985 με αποκλειστικό σκοπό το θέατρο για παιδιά. Διευθύνεται από τον σκηνοθέτη Νίκο Καμτσή και την σκηνογράφο-ενδυματολόγο Μίκα Πανάγου και παρουσιάζει παραστάσεις για παιδιά, διοργανώνει γιορτές και εκδηλώσεις για διαφορετικές ηλικίες παιδιών πάντα με κριτήριο την παιδαγωγικότητα και την αισθητική ανάγκη των παιδιών. 
 
Το Αερόπλοιο είναι: 
1. Μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου για το Παιδί και τα Νιάτα 
2. Μέλος του Δικτύου Interplay Festival For Young Playwrites 
3. Έχει επανειλημμένως πάρει μέρος σε ξένα Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου όπως στο Μόναχο στο Ελσίνκι, στο Παρίσι, στο Wolkenshofen 1997 και στο Diedorf 1998. Στο Chelmsford της Αγγλίας. Eurokids Festival (Washington DC, USA) Αντίποδες 2012 (Μελβούρνη, Αυστραλία)
4. Τα έργα του είναι πάντα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας. 
5. Tα θεάματα του είναι ελεγμένα παιδαγωγικά από παιδαγωγούς και δασκάλους και ευαισθητοποιούν την φαντασία των παιδιών, πλουτίζουν τις εμπειρίες τους και διευρύνουν τους ορίζοντες και τον ψυχικό τους κόσμο. 
6. Έχει πάντα μόνιμη στέγη. Το θέατρο Τόπος Αλλού με 2 θεατρικές αίθουσες (Κεφαλληνίας 17) στην Κυψέλη. 
7. Δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα θέατρο που εκμεταλλεύεται την ανάγκη παιδιών και γονιών για ψυχαγωγία παρουσιάζοντας, ανεύθυνα θεάματα εύκολου εντυπωσιασμού.
8. Έχει κάνει μια πολύχρονη δουλειά και έρευνα στην Ελληνική λαϊκή παράδοση, στην Ιστορία και στη Μυθολογία και έχει συλλέξει παραμύθια και μύθους από όλες τις περιοχές της Ελλάδος.( www.greekmyths.gr) τα οποία συμπεριέλαβε σε ένα DVD με χρηματοδότηση της Κοιν.της Πληροφορίας.

Αυτά τα 28 χρόνια που διανύσαμε παρουσιάσαμε πολλές παραστάσεις θεατρικών έργων για παιδιά που πολλές απ' αυτές ταξίδεψαν και στο εξωτερικό. 

Δείτε τη σελίδα μας στο facebook!