Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 4€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 5€
5€
από
έκπτωση
κέρδος

10€
50%
5€

Η προσφορά έληξε
43
Αγορές

Δεσποινίς Μαργαρίτα, ο συγκλονιστικός μονόλογος στο θέατρο Ζίνα!

5€ για είσοδο ενός ατόμου στην παράσταση "Δεσποινίς Μαργαρίτα", τον συγκλονιστικό μονόλογο του Ρομπέρτο Ατάιντε σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με την Έφη Μουρίκη, για δεύτερη επιτυχημένη χρονιά στο Θέατρο "Ζίνα", αρχικής αξίας 10€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Δεσποινίς Μαργαρίτα: ο συγκλονιστικός μονόλογος του Ρομπέρτο Ατάιντε σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με την Έφη Μουρίκη για δεύτερη χρονιά!
 • Η "Δεσποινίς Μαργαρίτα" είναι μία δασκάλα του Δημοτικού που στην αίθουσα διδασκαλίας ξετυλίγει τη διττή της ταυτότητα. Της δασκάλας, μα και της γυναίκας που εξουσιάζει. Πρόκειται για μία αλληγορία πάνω στη δύναμη της εξουσίας, όπως τη συναντάμε στην κοινωνία, στην οικογένεια, στο σχολειό, στην εκκλησία, στο κράτος...Η Δεσποινίς Μαργαρίτα, ακροβατεί ανάμεσα στο λογικό και στο παράλογο της ανθρώπινης ύπαρξης.
 • Μάθημα ζωής με σύνθετα αλλά και πολλά απλά νοήματα-μηνύματα, ο μονόλογος του Ατάιντε συγκλονίζει ακόμα και αποδεικνύεται και πάλι προφητικός και επίκαιρος. Η κατάρρευση του καπιταλιστικού συστήματος με ό,τι ηθικό και πνευματικό  συμπαρέσυρε βρίσκεται εδώ, σ' αυτόν τον μονόλογο.
 • Συντελεστές παράστασης:
  - Σκηνικό-Κοστούμια: Αναστασία Αρσένη
  - Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
  - Μουσική: Παναγιώτης Τσεβάς
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2016.
 • Ισχύει και την περίοδο των εορτών.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία είσοδο στην παράσταση "Δεσποινίς Μαργαρίτα" στο ''Θέατρο Ζίνα''.
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον 2 -3 ημέρες πριν στο 2106424414.
 • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00
  *Σημαντικό: απαραίτητη η επίδειξη του εκτυπωμένου κουπονιού στο ταμείο του θεάτρου.
Δεσποινίς Μαργαρίτα

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 74
Αθήνα - Αττική
2106424414Δεσποινίς Μαργαρίτα
Δεσποινίς Μαργαρίτα: ο συγκλονιστικός μονόλογος του Ρομπέρτο Ατάιντε σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με την Έφη Μουρίκη!

Για δεύτερη χρονιά: Από 17 Οκτωβρίου, Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ζίνα!
 
Η "Δεσποινίς Μαργαρίτα" είναι μία δασκάλα του Δημοτικού που στην αίθουσα διδασκαλίας ξετυλίγει τη διττή της ταυτότητα. Της δασκάλας, μα και της γυναίκας που εξουσιάζει. Πρόκειται για μία αλληγορία πάνω στη δύναμη της εξουσίας, όπως τη συναντάμε στην κοινωνία, στην οικογένεια, στο σχολειό, στην εκκλησία, στο κράτος… Η Δεσποινίς Μαργαρίτα, ακροβατεί ανάμεσα στο λογικό και στο παράλογο της ανθρώπινης ύπαρξης.
 
Μάθημα ζωής με σύνθετα αλλά και πολλά απλά νοήματα-μηνύματα, ο μονόλογος του Ατάιντε συγκλονίζει ακόμα και αποδεικνύεται και πάλι προφητικός και επίκαιρος. Η κατάρρευση του καπιταλιστικού συστήματος με ό,τι ηθικό και πνευματικό  συμπαρέσυρε βρίσκεται εδώ, σ' αυτόν τον μονόλογο.