Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

15€
33%
5€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Προσφορά για είσοδο στην όπερα Ελένη στις 10, 14 & 17 Δεκεμβρίου!

10€ για είσοδο ενός ατόμου στην όπερα ''Ελένη'' του Αντώνη Καρατζίκη, ένα σύγχρονο έργο δύο πράξεων, σε ποιητικό κείμενο της Μαρίας Αθήνη, βασισμένο στο ομότιτλο έργο του Ευριπίδη, στις 10, 14 & 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 20.00 στο Θέατρο Κνωσός, αρχικής αξίας 15€
Έκπτωση 33%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Η όπερα “Ελένη” του Αντώνη Καρατζίκη στο Θέατρο Κνωσός!
 • Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο δύο πράξεων, σε ποιητικό κείμενο της Μαρίας Αθήνη, βασισμένο στο ομότιτλο έργο του Ευριπίδη. Περιλαμβάνει στοιχεία από τη φόρμα της αρχαίας τραγωδίας (είσοδος, επεισόδια, πάροδος) σε συνδυασμό με τα αφηγηματικά στοιχεία της όπερας, αλλά και πολλά κωμικά στοιχεία από την οπερέτα. Η συνύπαρξη του αρχαιοελληνικού στοιχείου με τη δυτικοευρωπαϊκή μουσική προσδίδουν στο έργο και παιδαγωγικό χαρακτήρα, ενώ το θέμα του είναι εξαιρετικά επίκαιρο λόγω του αντιπολεμικού του μηνύματος. Η διάρκεια είναι περίπου 130 λεπτά, με διάλειμμα, και η παρουσίαση θα γίνει στην ελληνική γλώσσα.
 • Σύνοψη:
  Η υπόθεση εξελίσσεται στην Αίγυπτο, όπου η Ελένη ζει εξόριστη, αγνοώντας την έκβαση του πολέμου της Τροίας, ενώ πολιορκείται ερωτικά από τον βασιλιά Θεοκλύμενο που θέλει να την παντρευτεί. Στην πορεία μαθαίνει πως ο πόλεμος τελείωσε και ότι ο Μενέλαος ζει. Εκείνος καταπλέει ναυαγός και πηγαίνει στο παλάτι για να ζητήσει βοήθεια. Το ζευγάρι συναντιέται ξανά και καταστρώνει σχέδιο απόδρασης με το οποίο δραπετεύει. Όταν αποκαλύπτεται το σχέδιο, ο Θεοκλύμενος ετοιμάζεται να σκοτώσει την αδερφή του Θεονόη, που κράτησε μυστικό τον ερχομό του Μενέλαου, αλλά η εμφάνιση των Διόσκουρων ως «από μηχανής θεός» τον μεταπείθουν και το έργο κλείνει ειρηνικά.
 • Συντελεστές: 
  
- Μουσική Διεύθυνση: Φαίδρα Γιαννέλου

  - Σκηνοθεσία: Ζωή Ξανθοπούλου
  - 
Σκηνικά - Κοστούμια: Μαρία Παπαδοπούλου

  - Σχεδιασμός Φωτισμού: Απόστολος Τσατσάκος
  - 

Πρωταγωνιστούν: 
Ελένη: Μαριλένα Χρυσοχοΐδη / Εβίτα Χιώτη, Μενέλαος: Γιάννης Κάβουρας, Θεοκλύμενος: Γιώργος Ματθαιακάκης, Θεονόη: Μαρία Ανδρικοπούλου, Τεύκρος: Νικήτας Γκρίτζαλης, Γερόντισσα: Μαρισία Παπαλεξίου, Κάστορας: Βασίλης Ασημακόπουλος, Πολυδεύκης: Χρήστος Πρίφτης, Αγγελιοφόρος Α', Στρατιώτης Ελλήνων: Βασίλης Δεναχής Κωστόπουλος, Αγγελιοφόρος Β', Στρατιώτης Αιγυπτίων: Σταύρος Ζουλιάτης,
  - Αθηναϊκό Χορωδιακό Σύνολο
  - Διδασκαλία: Δημήτρης Καραβέλης

  - Χορωδία Εκπαιδευτικών Μουσικής Περιφέρειας Αττικής
  - Χορωδία Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Παλλήνης
  - Διδασκαλία: Φαίδρα Γιαννέλου
  - Ορχηστρικό Σύνολο: Αttica Chamber Οrchestra
  - Μουσική Προετοιμασία - Πιάνο: Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου

Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει αποκλειστικά για τις 10, 14 & 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 20.00 στο Θέατρο Κνωσός (Κνωσού 11 & Πατησίων 195).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: είσοδο στην όπερα ''Ελένη'' του Αντώνη Καρατζίκη.
 • Διάρκεια παράστασης: 130 λεπτά, με διάλειμμα
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2108677070
.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστου αριθμού κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Όπερα "Ελένη" στο Θέατρο Κνωσός

Κνωσού 11 & Πατησίων 195
Αθήνα - Αττική
2108677070
Όπερα "Ελένη" στο Θέατρο Κνωσός
Η όπερα “Ελένη” του Αντώνη Καρατζίκη στο Θέατρο Κνωσός!
 
Η Orion Productions παρουσιάζει για πρώτη φορά σε πλήρως σκηνοθετημένη μορφή την όπερα «Ελένη» του Αντώνη Καρατζίκη υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 10, 14 & 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 20.00 στο Θέατρο Κνωσός (Κνωσού 11 & Πατησίων 195).