MENU

Deals365

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2106716596
Νέα iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max με πανελλαδική αποστολή!
Νέα iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max: Ένα συγκλονιστικό σύστημα τριπλής κάμερας. Ένα πρωτοφανές άλμα στη διάρκεια μπαταρίας. Και ένα ασύλληπτο τσιπ που ωθεί τα όρια του τι μπορεί να κάνει ένα smartphone. Σε 4 χρώματα και με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports"!!
- 1079€ για ένα iPhone 11 Pro (64GB)
- 1249€ για ένα iPhone 11 Pro (256GB)
- 1469€ για ένα iPhone 11 Pro (512GB) 
- 1179€ για ένα iPhone 11 Pro Max (64GB)
- 1349€ για ένα iPhone 11 Pro Max (256GB)
- 1569€ για ένα iPhone 11 Pro Max (512GB)
110 αγορές
1079€
To deal έχει λήξει
- Η εξαργύρωση του αγορασμένου κουπονιού μπορεί να γίνει έως και 31/12/2020
 • Ένα συγκλονιστικό σύστημα τριπλής κάμερας που προσθέτει ικανότητα χωρίς πολυπλοκότητα. Ένα πρωτοφανές άλμα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Και ένα ασύλληπτο τσιπ που διπλασιάζει τη μάθηση μηχανών και ωθεί τα όρια του τι μπορεί να κάνει ένα smartphone. Καλώς ήλθατε στο πρώτο iPhone αρκετά ισχυρό για να ονομαστεί Pro.
 • Επαγγελματικό 3πλο σύστημα κάμερας. Διευρυμένο πεδίο προβολής. Το iPhone 11 Pro σάς επιτρέπει να κάνετε ζουμ από το Telephoto μέχρι τη νέα κάμερα Ultra Wide, για ένα εντυπωσιακό εύρος οπτικού zoom 4x.
 • Κομψή, εντυπωσιακή σύλληψη. Χρησιμοποιήσαμε το ευρύτερο πεδίο προβολής για να σας αφήσουμε να δείτε τι συμβαίνει έξω από το πλαίσιο εικόνας - και απλώς πατήστε για να το συλλάβετε. Και δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα μεταξύ εσάς και του θέματός σας, εκτός από μια νέα γραμματοσειρά Pro camera. Έτσι είστε πάντα βυθισμένοι σε αυτό που βλέπετε. 
 • 4K βίντεο. Το υψηλότερης ποιότητας βίντεο από οποιοδήποτε smartphone. Το iPhone 11 Pro σας επιτρέπει να καταγράφετε βίντεο που είναι όμορφα, αληθινά, με περισσότερες λεπτομέρειες και ομαλότερη κίνηση. Η επική δύναμη επεξεργασίας σημαίνει ότι μπορεί να βγάλει βίντεο 4K με εκτεταμένη δυναμική εμβέλεια και κινηματογραφική σταθεροποίηση βίντεο - όλα σε 60 fps. Ακόμα, έχετε περισσότερο δημιουργικό έλεγχο, με τέσσερις φορές περισσότερη σκηνή και ισχυρά νέα εργαλεία επεξεργασίας για να παίξετε!
 • Νέα λειτουργία νύχτας (Night Mode) Η υψηλή τεχνολογία συναντά τον χαμηλό φωτισμό. Από τα φωτεινά εστιατόρια έως τις παραλίες με φεγγάρι, η νέα λειτουργία νύχτας χρησιμοποιεί έξυπνο λογισμικό και το A13 Bionic για να προσφέρει χαμηλές φωτεινές λήψεις που ποτέ δεν ήταν δυνατές στο iPhone. Και όλα συμβαίνουν αυτόματα. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με χειροκίνητα controls για να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες και λιγότερο θόρυβο.
 • Portrait mode. Δύναμη στο πορτρέτο. Με τρεις κάμερες που εργάζονται μαζί, μπορείτε να χωρέσετε περισσότερα στα πορτραίτα σας από ποτέ. Το iOS 13 προσθέτει το φαινόμενο High-Key Light Mono για μονόχρωμες φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου. Και ο φωτισμός πορτρέτου σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ένταση του φωτός για να κολακεύετε το θέμα σας - όπως θα κάνατε και σε ένα στούντιο. Πόσο ωραίο είναι αυτό;
 • Smart HDR. Νομίσατε ότι οι φωτογραφίες σας δεν θα μπορούσαν να βελτιωθούν κι άλλο; Η επόμενη γενιά Smart HDR χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για να τελειοποιήσει την προβολή και τη σκιά των λεπτομερειών στην εικόνα σας. Και τώρα αξιοποιεί την εκμάθηση της μηχανής για να αναγνωρίσει τα πρόσωπα στο πλάνο σου και να τα επαναφωτίσει με έξυπνο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι το iPhone 11 Pro μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα κάθε λεπτομέρεια τόσο στο θέμα όσο και στο φόντο. Ακόμα και κάποιες κάμερες DSLR δεν μπορούν να το κάνουν αυτό!
 • Για να είστε έτοιμοι όταν η φωτογραφική σας στιγμή μετατραπεί σε ευκαιρία για βίντεο! Ας πούμε ότι παίρνετε φωτογραφίες και βλέπετε κάτι που πρέπει να τραβήξετε σε βίντεο. Με το QuickTake, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τρόπους λειτουργίας. Αφήστε το δάχτυλό σας στο κουμπί για να ξεκινήσει η εγγραφή. Θέλετε να κρατήσετε την εγγραφή; Σύρετε προς τα δεξιά. Για να τραβήξετε συνεχόμενες φωτογραφίες, σύρετε προς τα αριστερά.
 • Γιατί selfie όταν μπορείς να έχεις slofie; Η νέα φωτογραφική μηχανή 12MP TrueDepth σάς δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε διασκεδαστικά selfie βίντεο με ταχύτητα αργής κίνησης στα 120 fps ή βίντεο στα 4K σε 60 fps. Για φωτογραφίες, η κάμερα τώρα αυτόματα μεγεθύνει όταν περιστρέφετε το iPhone σας, ώστε να μπορείτε να χωρέσετε όλη την παρέα σας στη λήψη. Ναι, ακόμη και τα selfies έγιναν Pro.
 • Επαγγελματική προβολή Super Retina XDR. Η οθόνη Super Retina XDR δεν διαθέτει ούτε μία αλλά δύο νέες κορυφές φωτεινότητας και καταλαβαίνει πότε να τις χρησιμοποιήσει. Χτυπάει έως και 800 nits όταν βρίσκεστε στον ήλιο - ιδανικό για λήψη και επιλογή εν κινήσει - και έως και 1200 nits όταν βλέπετε περιεχόμενο εξαιρετικής δυναμικής εμβέλειας. Είναι σαν να έχετε ένα Pro Display XDR στο iPhone σας.
 • Pro απόδοση. Το πιο γρήγορο chip σε smartphone. Προσαρμόσαμε την κατασκευή του A13 Bionic με έμφαση στην εκμάθηση μηχανών σε ολόκληρο το τσιπ - επιτρέποντας εμπειρίες που απλά δεν βρίσκονται σε κανένα άλλο smartphone. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο γρήγορο, τόσο ισχυρό και τόσο έξυπνο, είναι χρόνια μπροστά από οποιοδήποτε άλλο τσιπ. Αυτό σας δίνει ένα αθέμιτο πλεονέκτημα!
 • Άλλη μία ώρα διάρκεια μπαταρίας θα ήταν τέλεια. Ορίστε 5. Το πιο μεγάλο μας άλμα στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας. 
  - Μέχρι 4 επιπλέον ώρες μπαταρίας με το iPhone 11 Pro
  - Μέχρι 5 επιπλέον ώρες ζωής μπαταρίας με το iPhone 11 Pro Max 
  - Φόρτιση έως 50% σε περίπου 30 λεπτά με γρήγορη φόρτιση
 • Ανθεκτικό στο νερό. Το πιο σκληρό γυαλί σε ένα smartphone. Το μπροστινό γυαλί και η πίσω πλάκα ενισχύονται μέσω μιας διπλής διαδικασίας ανταλλαγής ιόντων. Ανθεκτικό στο νερό έως και 4 μέτρα σε 30 λεπτά. 
 • Το αναγνωριστικό προσώπου Face ID είναι ευκολότερο και πιο ασφαλές από το αναγνωριστικό αφής: Η πιο ασφαλής και γρήγορη επαλήθευση προσώπου σε ένα smartphone. Με μια μόνο ματιά μπορείτε να συνδεθείτε σε εφαρμογές, λογαριασμούς πρόσβασης και να πληρώσετε με το Apple Pay. 
 • Κάθε δυνατότητα στο iPhone έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Το αναγνωριστικό προσώπου δεν αποθηκεύει και δεν μοιράζεται τη φωτογραφία σας. Όταν στέλνετε ένα μήνυμα iMessage ή πραγματοποιείτε μια κλήση FaceTime, τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα. Και οι Χάρτες σας λένε πού πηγαίνετε χωρίς να μοιράζονται το μέρος όπου βρισκόσασταν.
 • Η τεχνολογία Ultra Wideband έρχεται στο iPhone. Το νέο τσιπ U1 που σχεδιάστηκε από την Apple χρησιμοποιεί τεχνολογία Ultra Wideband για ευαισθησία στο χώρο - επιτρέποντας στο iPhone 11 να εντοπίσει με ακρίβεια άλλες συσκευές Apple που είναι εξοπλισμένες με U1. Σκεφτείτε το GPS στην κλίμακα του καθιστικού σας. Έτσι, εάν θέλετε να μοιραστείτε ένα αρχείο με κάποιον που χρησιμοποιεί το AirDrop, απλά δείξτε το iPhone σας προς το μέρος του και θα είστε οι πρώτοι στην λίστα.
 • Ταχύτερο Wi-Fi: Το Wi‑Fi 6 (802.11ax) σας επιτρέπει να κατεβάζετε έως και 38% γρηγορότερα.
 • Διαστάσεις:
  - iPhone 11 Pro
  Ύψος 5.67 ίντσες (144.0 mm) x Πλάτος 2.81 ίντσες 
  (71.4 mm) x Βάθος 0.32 ίντσες (8.1 mm)
  - iPhone 11 Pro Max: Ύψος 6.22 ίντσες (158.0 mm) x Πλάτος 3.06 ίντσες (77.8 mm) x Βάθος 0.32 inch (8.1 mm)
 • Δείτε εδώ αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά!
 • Επιλογή από 4 χρώματα:
  - Space Gray (Σκούρο Γκρι)
  - Ασημί (Silver)
  - Χρυσό (Gold)
  - Πράσινο (Midnight Green)
 • Tα iPhone 11 είναι έτοιμα προς χρήση από ελληνικές SIM, ενώ διαθέτουν και ελληνικό μενού. Δεν περιλαμβάνεται ο αντάπτορας.
 • Το προϊόν έχει παγκόσμια εγγύηση ενός (1) έτους.
 • Σημαντικό: η τιμή είναι τελική και δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις / επιβαρύνσεις.
- Η εξαργύρωση του αγορασμένου κουπονιού μπορεί να γίνει έως και 31/12/2020
 • Αποστολή στη διεύθυνση που δηλώνεις κατά την αγορά σε 4 - 7 εργάσιμες από την επόμενη της αγοράς σου (ημερομηνία διάθεσης 20 Σεπτεμβρίου).
 • Σημαντικό: Το προϊόν έχει αμερικάνικο φορτιστή και για τη λειτουργία του χρειάζεται αντάπτορας μετατροπής αμερικάνικης σε ευρωπαϊκή μπρίζα (δεν περιλαμβάνεται).
 • Στην τιμή περιλαμβάνονται τα μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα (δεν γίνονται αποστολές στο εξωτερικό ή στην Κύπρο).
 • Με την αποστολή του προϊόντος θα λάβεις σχετικό email (ή και SMS) με τον αριθμό αποστολής (tracking number) και τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier.
 • Για την πορεία της αποστολής μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας στο 2106716596 ή στη φόρμα επικοινωνίας του Deals365.
 • Σε περίπτωση εξάντλησης της επιλογής σας (χρώματος/μοντέλου), ο χρόνος μπορεί να παραταθεί.
Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!  
ΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ασύρματο Κουδούνι Σπιτιού με κάμερα 720p με σύνδεση σε κινητό & PC!
Ασύρματο Κουδούνι Σπιτιού με κάμερα 720p με σύνδεση σε κινητό & PC!
ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ
50€
Ασύρματο Κουδούνι Σπιτιού με κάμερα 720p με σύνδεση σε κινητό & PC!
Προσφορά για Tracker Drone με LED φωτισμό και χειριστήριο!
Προσφορά για Tracker Drone με LED φωτισμό και χειριστήριο!
ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ
33,9€
Προσφορά για Tracker Drone με LED φωτισμό και χειριστήριο!
Η χαρά του gamer είναι εδώ με Gaming Σετ 4 σε 1!
Η χαρά του gamer είναι εδώ με Gaming Σετ 4 σε 1!
ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ
39€
-29%
Η χαρά του gamer είναι εδώ με Gaming Σετ 4 σε 1!
Πολύχρωμα ακουστικά μουσικής με λειτουργία μικροφώνου σε 4 χρώματα!
Πολύχρωμα ακουστικά μουσικής με λειτουργία μικροφώνου σε 4 χρώματα!
ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ
7,9€
Πολύχρωμα ακουστικά μουσικής με λειτουργία μικροφώνου σε 4 χρώματα!
Πτήσεις διασκέδασης με Βrushed Quadcopter YiZhan/JJRC Tarantula X6 H16!
Πτήσεις διασκέδασης με Βrushed Quadcopter YiZhan/JJRC Tarantula X6 H16!
ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ
142€
Πτήσεις διασκέδασης με Βrushed Quadcopter YiZhan/JJRC Tarantula X6 H16!
Στερεοφωνικά Ασύρματα Ακουστικά με επαναφορτιζόμενη θήκη!
Στερεοφωνικά Ασύρματα Ακουστικά με επαναφορτιζόμενη θήκη!
ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ
30,5€
Στερεοφωνικά Ασύρματα Ακουστικά με επαναφορτιζόμενη θήκη!