Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 35€
Έκπτωση: 59%
Κέρδος: 29€
20€
από
έκπτωση
κέρδος

49€
59%
29€

Η προσφορά έληξε
9
Αγορές

2 σε 1 σετ με βραδινό τσαντάκι και νεσεσέρ καλλυντικών της Guess!

20€ για ένα 2 σε 1 σετ της Guess, με ένα πλαστικό διάφανο τσαντάκι για τα καλλυντικά σας και ένα μονογραμμένο τσαντάκι από faux δέρμα για τις βραδινές σας εξόδους, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports", αρχικής αξίας 49€
Έκπτωση 59%!!
Τι αγοράζετε:
 • Νεσεσέρ καλλυντικών και βραδινό τσαντάκι σε ένα εκπληκτικό σετ με την υπογραφή της Guess!
 • Ο οίκος Guess θεωρείται ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους οίκους παγκοσμίως με design και αισθητική που ταιριάζει απόλυτα στους δυναμικούς και μοντέρνους ανθρώπους της πόλης!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους:
  - Σετ με 2 τσαντάκια Guess: ένα πλαστικό διάφανο για καλλυντικά και ένα μονογραμμένο τσαντάκι από faux δέρμα (δερματίνη)
  - Κλείσιμο με φερμουάρ 
  - Μεταλλική πλακέτα Guess στο faux δερμάτινο τσαντάκι 
  - Διαστάσεις πλαστικού νεσεσέρ: Πλάτος 20.3cm x Ύψος 12.7cm x Βάθος 8.25cm
  - Διαστάσεις τσάντας από faux δέρμα: Πλάτος 11.4cm x Ύψος 18cm x Βάθος 6.35cm
 • Με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας και με δυνατότητα αντικαταβολής!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Iσχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports στον χώρο σας.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • ΑΜΕΣΗ αποστολή στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!