Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 69€
από
έκπτωση
κέρδος

600€
89%
531€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

69€ για να δώσετε τέλος στο κάπνισμα ή την εξάρτηση σας από το φαγητό

69€ για να δώσετε τέλος στην ανθυγιεινή συνήθεια του καπνίσματος ή την εξάρτηση σας από το φαγητό, με δέκα (10) συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης από την “Happy Life” στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας 600€
Έκπτωση 89%!
Τι αγοράζετε:
 • Απαλλαγείτε για πάντα από τον εθισμό του καπνίσματος ή τα περιττά κιλά με τη βοήθεια επαγγελματικής συμβουλευτικής υποστήριξης με οριστικό το επιθυμητό αποτέλεσμα!
 • Δώστε τέλος στην ανθυγιεινή συνήθεια του καπνίσματος ή χάστε βάρος, μέσα σε 10 συνεδρίες ενός εντατικού προγράμματος που θα σας χαρίσει περίσσεια υγεία και αντοχή!
 • Μόνιμα αποτελέσματα ανεξάρτητα από τον βαθμό εξάρτησης σας από τη νικοτίνη!
 • Το πρόγραμμα στοχεύει στο να αλλάξετε άγνωστες και βαθύτερες πτυχές του εαυτού μας, που επηρεάζουν την σχέση σας με το φαγητό ή την εξάρτησή σας από το κάπνισμα!
 • Όλες οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από την σύμβουλο ψυχικής υγείας Θεώνη Βαρώτσου!
 • Τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο με τη σωστή καθοδήγηση και την απαραίτητη βοήθεια!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Ιουνίου 2012 (καταλυτική ημερομηνία πρώτης επίσκεψης) ενώ όλες οι επισκέψεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως 30 Σεπτεμβρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: δέκα (10) συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης για οριστική διακοπή του καπνίσματος ή  απώλεια βάρους.
  Κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 45 λεπτά. Όλες οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από την Ψυχολόγο, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας κα Θεώνη Βαρώτσου.  
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι δύο (2) κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα για χρήση με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (μέχρι 2 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν στο 6974459824.
 • Για ακύρωση ραντεβού απαιτείται επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 - 18:00.
Happy Life

Κεφαλληνίας 46 & Πατησίων 143 (3ος όροφος)
Αθήνα - Αττική
6974459824


Ιστοσελίδα


Happy Life
Η Θέωνη Βαρώτσου ξεκίνησε κάνοντας τις βασικές της σπουδές Ψυχολογίας, στο τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Ιωαννίνων και στο UniversityofWales(BainPsychology). Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε, στην Κλινική Ψυχοθεραπεία – Υπνοθεραπεία. Παράλληλα, είναι κάτοχος Masterστη Διοίκηση και Οργάνωση (UniversityofKentucky, σε συνεργασία με το Τ.Ε.Ι. Πειραιά).
Είναι GraduateMemberτου B.P.S. (BritishPsychologicalSociety), μέλος του G.H.R. (GeneralHypnotherapyRegister) και της ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π (Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού), ενώ είναι πιστοποιημένη από το G.H.S.C(GeneralHypnotherapyStandardCouncil).
Ασχολείται εκτενώς με τη διακοπή του καπνίσματος, διατροφικές διαταραχές, φοβίες, ψυχαναγκασμούς, θέματα άγχους και κατάθλιψης, ενώ κάνει ομιλίες και παρουσιάσεις, σε διάφορα κοινά, για θέματα που αφορούν την προσωπική ανάπτυξη και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.
Έχει κατά καιρούς κάνει ομιλίες και παρουσιάσεις, σε διάφορα κοινά, για θέματα που αφορούν την προσωπική ανάπτυξη, τις προοπτικές των επαγγελμάτων κ.α.
Μιλάει αγγλικά και ισπανικά και ανάμεσα στα ενδιαφέροντά της, είναι η μελέτη συγγραμμάτων και η παρακολούθηση σεμιναρίων και συνεδρίων, σχετικών με τους τομείς εξειδίκευσής της.
Έχει αφοσιωθεί στην παροχή ουσιαστικής υποστήριξης, στον τομέα της ψυχικής υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή και διερεύνηση καινοτόμων τεχνικών και μεθόδων.