Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 21€
από
έκπτωση
κέρδος

80€
74%
59€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

21€ για ένα τεστ για τροφικές αλλεργίες

21€ για να εντοπίστε και απαλλαγείτε μια και καλή από τις τροφές που σας προκαλούν φουσκώματα, δυσπεψία, δυσκοιλιότητα και πλήθος άλλων προβλημάτων, με ένα (1) τεστ για τροφικές αλλεργίες, από την "Pain Solution Systems" στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 80€
Έκπτωση 74%
Τι αγοράζετε:
 • Προστατέψτε την υγεία σας εντοπίζοντας τις αλλεργίες που σας απειλούν!
 • Μια μοναδική ευκαιρία να έρθετε σε πλήρη αρμόνια με τον μεταβολισμό σας και μάθετε ποιες τροφές σας προκαλούν συμπτώματα αλλεργίας!
 • Οι τροφικές αλλεργίες εκδηλώνονται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού ‘λανθασμένα’ αντιδρά ενάντια σε μια πρωτεΐνη που βρίσκεται μέσα στο τρόφιμο. Μια τροφική αλλεργική αντίδραση πάντα εμπλέκει το ανοσοποιητικό σύστημα και τα συμπτώματα συνήθως εμφανίζονται μέσα σε μερικά λεπτά από τη κατανάλωση της τροφής, ενω υπάρχουν και περιπτώσεις που τα συμπτώματα μπορεί να καθυστερήσουν να εκδηλωθούν.
 • Ένα εξαιρετικό βοήθημα υγείας που θα ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν τον οργανισμό σας και θα δώσουν λύση στην ποιότητα στη ζωής σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά των Pain Solution Systems.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) τεστ τροφικής αλλεργίας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 – 19:00.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 3 μέρες πριν στα 2105769478 - 6982944330.
Pain Solution Systems

Αγίου Ιερόθεου 46Β
Περιστέρι ( πλησίον Μετρο Ανθούπολη) - Αττική
2105769478


Ιστοσελίδα


Pain Solution Systems
Η καινοτομίατης Pain Solution Systems αφορά:

α) στη γνωστοποίηση νέων δραστικών προϊόντων και μηχανημάτων αναλγησίας (διακινούμενων επιλεκτικώς), κλινικά ελεγμένων και πιστοποιημένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς αποφυγή ή περιορισμό (κατά περίπτωση) λήψης φαρμάκων.
β) στην επιλεκτική ενοικίαση εξατομικευμένου κατά περίπτωση ιατροτεχνικού εξοπλισμού κατόπιν εκπαίδευσης από ειδικό επιστημονικό σύμβουλο στο σπίτι σας.
γ) στην τακτική αξιολόγηση της εξέλιξης και της αποτελεσματικότητας των προς πώληση ή ενοικίαση ιατροτεχνικών προϊόντων αναλγησίας, με συνδρομή ιατρικής συνεκτίμησης και παρακολούθησης κατ' οίκον, από επιστημονικό συνεργάτη.
Σκοπός των υπηρεσιών της PainSolutionSystems είναι: Η γνωστοποίηση και επίτευξη της αρτιότερης επιλογής και εφαρμογής (κατά περίπτωση) εξελιγμένα δραστικών μέσων αναλγησίας, με δυνατότητα εύκολης, ασφαλούς και ανώδυνης εφαρμογής κατ' οίκον.

Η P.S.S. εγκαινιάζοντας την υπηρεσία υποστήριξης και αξιολόγησης κατ' οίκον φροντίζει κατά την εφαρμογή αναλγητικών προγραμμάτων για την ταχύτερη-αποτελεσματική ανακούφιση, συμπαραστεκόμενη καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής των προγραμμάτων αναλγησίας, με στόχο την βελτίωση ή και διατήρηση της ποιότητας ζωής με λιγότερους πόνους.