Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 19€
από
έκπτωση
κέρδος

100€
81%
81€

Η προσφορά έληξε
21
Αγορές

19€ για ένα τεστ διατροφικής δυσανεξίας

19€ για ένα (1) τεστ διατροφικής δυσανεξίας, κατάλληλο για να αναδείξει τις τροφές που δεν ταιριάζουν με τον οργανισμό σας και τις τροφές που μεταβολίζετε με ευκολία, από την “Pain Solution Systems” στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 100€
Έκπτωση 81%!!
Τι αγοράζετε:
 • Ένα εξαιρετικό βοήθημα υγείας που θα ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες του οργανισμού σας και δώστε λύση και ποιότητα στη ζωή σας!
 • Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ τροφών) μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό σας και γενικά δεν ταιριάζουν στον οργανισμό σας, άρα θα πρέπει να τις αποφεύγετε!
 • Με το ηλεκτρονικό τεστ τροφικής δυσανεξίας προφυλάσσεστε από τις τοξίνες των τροφών που καταναλώνετε, ελαττώνετε την συσσώρευση λίπους ενώ με τον αποκλεισμό των ασύμβατων τροφών από το διαιτολόγιο οδηγείστε σε απώλεια βάρους και σε γενικότερη ευεξία!
 • Αυτό έχει ως άμεσα αποτελέσματα: απώλεια βάρους, ελάττωση της κυτταρίτιδας, αναζωογόνηση του δέρματος (στιλπνότητα, φωτεινότητα), μείωση της αποθήκευσης τοπικού λίπους και εξάλειψη τοξίνωσης των ιστών!
 • Ευκαιρία να ανακαλύψτε το τυχόν πρόβλημα με μία επίσκεψη και πραγματοποίηση του τεστ με την βοήθεια του απολύτως καταρτισμένου προσωπικού που διαθέτουν τα Pain Solution Systems!
 • Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα παραλάβετε από τα γραφεία της Pain Solution Systems ή με αποστολή 4€ με Courier, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα πραγματοποιήσετε το τεστ!
 • Με την αγορά 2 κουπονιών για ιδία χρήση δώρο άλλο ένα Τεστ Δυσανεξίας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 8 έως 15 Ιουλίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά των Pain Solution Systems.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) τεστ τροφικής δυσανεξίας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 – 21:00.
 • Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την Pain Solution Systems πριν το ραντεβού.
Pain Solution Systems

Αγίου Ιερόθεου 46Β
Περιστέρι ( πλησίον Μετρο Ανθούπολη) - Αττική
2105769478


Ιστοσελίδα


Pain Solution Systems
Η καινοτομίατης Pain Solution Systems αφορά:

α) στη γνωστοποίηση νέων δραστικών προϊόντων και μηχανημάτων αναλγησίας (διακινούμενων επιλεκτικώς), κλινικά ελεγμένων και πιστοποιημένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς αποφυγή ή περιορισμό (κατά περίπτωση) λήψης φαρμάκων.
β) στην επιλεκτική ενοικίαση εξατομικευμένου κατά περίπτωση ιατροτεχνικού εξοπλισμού κατόπιν εκπαίδευσης από ειδικό επιστημονικό σύμβουλο στο σπίτι σας.
γ) στην τακτική αξιολόγηση της εξέλιξης και της αποτελεσματικότητας των προς πώληση ή ενοικίαση ιατροτεχνικών προϊόντων αναλγησίας, με συνδρομή ιατρικής συνεκτίμησης και παρακολούθησης κατ' οίκον, από επιστημονικό συνεργάτη.
Σκοπός των υπηρεσιών της PainSolutionSystems είναι: Η γνωστοποίηση και επίτευξη της αρτιότερης επιλογής και εφαρμογής (κατά περίπτωση) εξελιγμένα δραστικών μέσων αναλγησίας, με δυνατότητα εύκολης, ασφαλούς και ανώδυνης εφαρμογής κατ' οίκον.

Η P.S.S. εγκαινιάζοντας την υπηρεσία υποστήριξης και αξιολόγησης κατ' οίκον φροντίζει κατά την εφαρμογή αναλγητικών προγραμμάτων για την ταχύτερη-αποτελεσματική ανακούφιση, συμπαραστεκόμενη καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής των προγραμμάτων αναλγησίας, με στόχο την βελτίωση ή και διατήρηση της ποιότητας ζωής με λιγότερους πόνους.