Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 15,5€
Έκπτωση: 80%
Κέρδος: 201€
49€
από
έκπτωση
κέρδος

250€
80%
201€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

49€ για 5 συνεδρίες φυσικοθεραπείας και αξιολόγηση ανεύρεσης φλεγμονών

49€ για πέντε (5) συνεδρίες φυσικοθεραπείας (διάρκειας 60 λεπτών) για μέση, αυχένα κ.α. με χρήση εξελιγμένου εξοπλισμού καθώς και μία αξιολόγηση ανεύρεσης φλεγμονών με ειδικό μηχάνημα (τεσλόμετρο), από τα "Pain Solution Systems" στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 250€
Έκπτωση 80%
Τι αγοράζετε:
 • Ιδανική θεραπεία για όλο το μυοσκελετικό σύστημα, για πονοκεφάλους, οσφυαλγίες, αυχενικό σύνδρομο και τενοντίτιδες!
 • Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του φυσιοθεραπευτή που με την βοήθεια του ειδικού εξοπλισμού (τεσλόμετρο πόνου- φλεγμονής)θα αναλάβει να σας απαλλάξει από τις διάφορες παθήσεις που σας ταλαιπωρούν!
 • Κάθε συνεδρία είναι διάρκειας 1 ώρας και αφορά διάφορες παθήσεις, τραυματισμούς και αθλητικές κακώσεις. Ταυτόχρονα υπάρχει και εξειδίκευση στα περιστατικά που αφορούν την σπονδυλική στήλη ( αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία κ.α.).
 • Όλα αυτά με την επιστημονική γνώση, την πολυετή εμπειρία και την διαρκή επιμόρφωση των ειδικών της Pain Solution Systems!
 • Στο τέλος των συνεδριών θα σας δοθούν πρακτικές συμβουλές, ώστε να διατηρήσετε την βέλτιστη φυσική σας κατάσταση, αποφεύγοντας μελλοντικές παθήσεις!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύειέως 30 Σεπτεμβρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά των Pain Solution Systems.
 • Το Deal περιλαμβάνει: πέντε (5) συνεδρίες φυσικοθεραπείας, διάρκειας 60' κατόπιν αξιολόγησης με ειδικό πρωτοποριακό μηχάνημα ανίχνευσης φλεγμονών (τεσλόμετρο πόνου- φλεγμονής).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3-4 μέρες πριν στα 2105769488 & 6982944330.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 μέρα πριν.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 – 21:00.
Pain Solution Systems

Αγίου Ιερόθεου 46Β
Περιστέρι ( πλησίον Μετρο Ανθούπολη) - Αττική
2105769478


Ιστοσελίδα


Pain Solution Systems
Η καινοτομίατης Pain Solution Systems αφορά:

α) στη γνωστοποίηση νέων δραστικών προϊόντων και μηχανημάτων αναλγησίας (διακινούμενων επιλεκτικώς), κλινικά ελεγμένων και πιστοποιημένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς αποφυγή ή περιορισμό (κατά περίπτωση) λήψης φαρμάκων.
β) στην επιλεκτική ενοικίαση εξατομικευμένου κατά περίπτωση ιατροτεχνικού εξοπλισμού κατόπιν εκπαίδευσης από ειδικό επιστημονικό σύμβουλο στο σπίτι σας.
γ) στην τακτική αξιολόγηση της εξέλιξης και της αποτελεσματικότητας των προς πώληση ή ενοικίαση ιατροτεχνικών προϊόντων αναλγησίας, με συνδρομή ιατρικής συνεκτίμησης και παρακολούθησης κατ' οίκον, από επιστημονικό συνεργάτη.
Σκοπός των υπηρεσιών της PainSolutionSystems είναι: Η γνωστοποίηση και επίτευξη της αρτιότερης επιλογής και εφαρμογής (κατά περίπτωση) εξελιγμένα δραστικών μέσων αναλγησίας, με δυνατότητα εύκολης, ασφαλούς και ανώδυνης εφαρμογής κατ' οίκον.

Η P.S.S. εγκαινιάζοντας την υπηρεσία υποστήριξης και αξιολόγησης κατ' οίκον φροντίζει κατά την εφαρμογή αναλγητικών προγραμμάτων για την ταχύτερη-αποτελεσματική ανακούφιση, συμπαραστεκόμενη καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής των προγραμμάτων αναλγησίας, με στόχο την βελτίωση ή και διατήρηση της ποιότητας ζωής με λιγότερους πόνους.