Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 40€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 40€
17,9€
από
έκπτωση
κέρδος

38€
53%
20,1€

Η προσφορά έληξε
16
Αγορές

17,9€ για έναν φρέσκο βασιλικό πολτό βιολογικής γεωργίας

17,9€ για έναν φρέσκο βασιλικό πολτό βιολογικής γεωργίας (20γρ.), ένα φυσικό προϊόν που εξασφαλίζει τη μακροζωία, βοηθά στη διατήρηση της υγείας, της ομορφιάς και της νεότητας,  με δωρεάν πανελλαδική αποστολή από την “SantOrganics”, αρχικής αξίας 38€
Έκπτωση 53%
Τι αγοράζετε:
 • Εκμεταλλευτείτε τις ευεργετικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού!
 • Οι ευεργετικές επιδράσεις του βασιλικού πολτού είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι αρχαίοι Έλληνες αναφέρονταν στην αμβροσία, που προσέδιδε αθανασία στους θεούς του Ολύμπου και η οποία περιείχε βασιλικό πολτό!
 • Ο  Φρέσκος Βασιλικός Πολτός Βιολογικής Γεωργίας SantOrganics έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
  - Πιστοποιημένο προϊόν Βιολογικής Γεωργίας, σύμφωνα με τον κανονισμό Ε.Κ. 834/2007 και 889/2008 για την βιολογική παραγωγή μελισσοκομικών προϊόντων
  - Πρόσφατης συγκομιδής
  - Ανώτερης ποιότητας και υψηλής ανάλυσης
  - Άριστης περιεκτικότητας σε 10-HDA(Διεθνής μονάδα μέτρησης ποιότητας βασιλικού πολτού) και των ευεργετικών ιδιοτήτων του
 • Ο βασιλικός πολτός παρέχει μία σειρά από θρεπτικά, ενεργητικά και μεταβολικά οφέλη. Επιδρά στη μακροζωία, βοηθά στη διατήρηση της υγείας, της ομορφιάς και της νεότητας, στις διάφορες λειτουργίες του σώματος και αυξάνει την αντοχή σε ασθένειες!
 • Παράλληλα, ευνοεί την οξυγόνωση των ιστών, διεγείρει την όρεξη και την ψυχική διάθεσηδρα ως αναλγητικό ελαφρύνοντας την αίσθηση του πόνου, βρίσκει εφαρμογή σε πόνους ρευματισμών, σε νεφρικά συμπτώματα που συναντώνται κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και στην ανάπτυξη των πρόωρων παιδιών. Επίσης διεγείρει την αντιβιοτική δράση του ανοσοποιητικού συστήματος, εμποδίζοντας την εισβολή και δράση των επιβλαβών βακτηρίων, ιών και μυκήτων!
 • Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα ακόμα και με την αγορά ενός τεμαχίου!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2012.
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • To Deal περιλαμβάνει ένα Φρέσκου Βασιλικού Πολτού Sant Organics – organic  farm 20gr,  ένα Πιστοποιημένο προϊόν Βιολογικής Γεωργίας, σύμφωνα με τον κανονισμό Ε.Κ. 834/2007 και 889/2008 και δωρεάν πανελλαδική αποστολή.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστου αριθμού κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει και από τα γραφεία - αποθήκη της εταιρίας στην Αθήνα (απαραίτητη προϋπόθεση η επικοινωνία στο e-mail  info@organics.gr
 • ή στο τηλέφωνο 2177054547 σε ώρες λειτουργίας, πριν την παραλαβή)
 • Ωράριο λειτουργίας της εταιρείας: Δευτέρα - Σάββατο 10.00 - 20.00.
SantOrganics

Δουκίσσης Πλακεντίας 59 (πλησίον στάσης μετρό Πανόρμου)
Αμπελόκηποι - Αττική
2177054547


Ιστοσελίδα


SantOrganics
Το αγρόκτημα SantOrganics-organic farm βρίσκεται στην Οία, στο νησί της Σαντορίνης και αποτελεί ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών (superfoods) βιολογικής γεωργίας της εταιρίας Organics.
Παράλληλα ειδικεύεται στην εμπορία μελισσοκομικών προϊόντων βιολογικής γεωργίας όπως ο βασιλικός πολτός, άριστης ποιότητας και ανάλυσης πετυχαίνοντας να συνδυάσει την εξαιρετική ποιότητα προϊόντος και τιμής βασισμένη και μόνο σε αναλύσεις από διαπιστευμένα και εξειδικευμένα εργαστήρια ανάλυσης βασιλικού πολτού σε Ελβετία και Γερμανία.
Το παρόν προϊόν συσκευάζεται στην Ελλάδα σε πιστοποιημένο εργαστήριο τυποποίησης βιολογικών μελισσοκομικών προϊόντων σύμφωνα με την νομοθεσία τυποποίησης μελισσοκομικών προϊόντων βιολογικής γεωργίας. Η συσκευασία σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ελλάδα και αποτελεί εξαιρετικό συνδυασμό ανακυκλώσιμου χαρτιού με πρόσθετη επένδυση για την καλύτερη συντήρηση του προϊόντος βασισμένη στις εγχώριες και ευρωπαϊκές προδιαγραφές.